Mindaugas Žukauskas Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 3 minutes ago, copkillah said: prvo namerno igranje rukom ne bude kažnjeno žutim Pa dobio je Ejk žuti, ako na to misliš
Miljenko Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Ja bih sacekao prvo da Murinjo smugne, mozda i proigraju nesto. Meni je Lukaku ok, dok je Sanchez razocarao skroz (ocekivao sam da on bude glavni igrac ekipe). Pogba mi je bio i ostao precenjen.
Pokojni Ruxin Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 10 hours ago, copkillah said: ovo je baš glupo čak i za trolovanje naravno da ne mogu automatski da uskoče u Kloparin sistem i kako sezona bude odmicala, igraće neuporedivo više U pravu si, zaboravio sam da mahrez već igrao u pepovom sistemu
Weenie Pooh Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Ovaj uspeva da pomeša Robertsona i Van Dijka, valjda zato što obojica nose plave kopačke.
copkillah Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Pa dobio je Ejk žuti, ako na to misliš to mi je promaklo nekako 4 minutes ago, Pokojni Ruxin said: U pravu si, zaboravio sam da mahrez već igrao u pepovom sistemu Ako ništa drugo, igrao je u PL, za razliku od ove dvojice koji su došli u potpuno novu ligu, između ostalog.
Jeremija Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 (edited) 13 minutes ago, kipo said: Ma i Pogba, muka mi i od njega više. Možda postiji neki genijalan plan da se njih ratosiljamo sad, Murinja na kraju sezone Od njihove 4 plate dovesti koga hoces. E, a bukvalno. Bune se, a trebali bi da budu manji od makovog zrna. Šut u guzicu, što se mene tiče... Edited December 8, 2018 by Jeremija
Jeremija Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 (edited) 11 minutes ago, Miljenko said: Ja bih sacekao prvo da Murinjo smugne, mozda i proigraju nesto. Meni je Lukaku ok, dok je Sanchez razocarao skroz (ocekivao sam da on bude glavni igrac ekipe). Pogba mi je bio i ostao precenjen. Nema Sančezu spasa, izgubio je eksplozivnost i brzinu, nedavno sam u jednom članku pročitao da ga je i Mata pretrčao na treningu... RIP Edited December 8, 2018 by Jeremija
Lancia Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Liverpul je postao dosadan za gledanje skoro ko Atletiko.
Mindaugas Žukauskas Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 1 minute ago, Majo said: Liverpul je postao dosadan za gledanje skoro ko Atletiko. Ima tu istine
Pokojni Ruxin Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 1 minute ago, Majo said: Liverpul je postao dosadan za gledanje skoro ko Atletiko. +1 I ja bih radije da je FA izabrala sarija za vestačku konkurenciju pepu, ako ćemo iskreno
Weenie Pooh Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Liverpul je postao dosadan za gledanje skoro ko Atletiko.Ne viniši tu, uživaj u samo šest primljenih golova, minus dva u decembru jednako je titula u maju, znaš li ti koliko Pep ulaže, bla bla truć.
Lancia Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: +1 I ja bih radije da je FA izabrala sarija za vestačku konkurenciju pepu, ako ćemo iskreno Po mom ukusu je Arsenal ove godine, Celzi mrljavi, previse zavisi od Hazarda.
Прслин Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 (edited) Ако Бог фудбала не избори ЛШ активира му се нека клаузула да могу да га шимикирају уз минимум обештећења. Али, зајебаће вас све, освојиће ЛШ. Edited December 8, 2018 by Прслин
Mindaugas Žukauskas Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 10 minutes ago, Pokojni Ruxin said: I ja bih radije da je FA izabrala sarija za vestačku konkurenciju pepu, ako ćemo iskreno
kipo Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 17 minutes ago, Majo said: Liverpul je postao dosadan za gledanje skoro ko Atletiko. Alison dominantno izvukao poluvrijeme..
Recommended Posts