Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bc93c52d196be3abdbedf3ded656e83f.png

Šamaranje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

2-0 za Sektu, Fellaini glavom nakon prekida i Rashford nakon Martialove stative, xG propo nakon De Geinih odbrana.

Arsenal u odnosu na pobjedu sa Tottom u poraz sa Unitedom izlazi sa 11:

Leno-Mustafi, Holding, Sokratis-Bellerin, Kolašinac-Torreira, Ramsey, Guendouzi-Iwobi-Aubameyang. Ili tako nekako.

Nema Özila ni na klupi.

Posted

Jel' igra Fred? Pitam za Ruxina...   :fantom:

Posted

Meni najjača utakamica Arsenala i Muntda bila neka iz, lupiću sad, da li 2004, čini mi se Komjuniti šild, kad je bilo 0:0, a sve prštalo. Neke stvari su mi u magli, ne sećam se penala, ali utakmica luda skroz. 

Posted
2 minutes ago, Durruti said:

Meni najjača utakamica Arsenala i Muntda bila neka iz, lupiću sad, da li 2004, čini mi se Komjuniti šild, kad je bilo 0:0, a sve prštalo. Neke stvari su mi u magli, ne sećam se penala, ali utakmica luda skroz. 

Možda misliš na finale FA Cupa 2005, izvrsna utakmica iako je (u regularnom vremenu) završena bez golova...

Posted

Muguće je, koliko se sećam nije bila prvenstvena. 

Posted

Dobijamo na kiks Lena.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ode Gomez, pao preko svog zgloba :isuse: Nije ni probao da ustane, ne izgleda dobro.

Posted
4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ode Gomez, pao preko svog zgloba :isuse: Nije ni probao da ustane, ne izgleda dobro.

Evo ga I Moreno se sjbao i šepa...

Sad će Milner na beka... :(

Edit:

Koja ideja igrati sa Invalidom i Origiem u napadu protiv bilokoga u PL... Koji je kur Klopp-u...

Posted

Erera sjajan zasad. Ovom timu trebaju dva prelazna roka uz ne toliko pretjerano trošenje. Sasvim solidan tim

Posted

Moreno nije sam nego Bardley životinja u svaki start ulazi đonom i žali se kad god mu sviraju faul. 

Stuki i Origi deluju mrtvosano, kao da iz nekog razloga ništa nisu igrali ove sezone. Nijedan duel nisu dobili, a naravno LFC prvi šut posle pola sata, glavom posle kornera :dry: 

Pravićemo ovde Klavana od blata, MMW.

Posted
3 minutes ago, radisa said:

Koja ideja igrati sa Invalidom i Origiem u napadu protiv bilokoga u PL... Koji je kur Klopp-u...

Midweek kolo, jebiga. Dobro bi mu došlo da je razigrao bar nekoga od rezervi do sada, ali eto nije. Zato sada svako ko sa klupe uskoči u startnu deluje kao da nikad nije šutnuo loptu u životu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...