Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
16 minutes ago, Прслин said:

Фуламу видим помаже што су отпустили Јокана. 

+1

Cim dovedes trenera on poslozi tim od 200 miliona i krene da gazi. :fantom:

Posted

Više me od Klopa nervira samo Višković. Izmišlja individualne golgeterske krize svih napadača - te Salah, te Mane, te Firmino, pa onda kako su zajedno postigli samo 61% od svih golova tima a prošle sezone čak 68%...

Magarčino, problem je to što je tim postigao 50% manje golova u totalu, ne to što je onoj trojici procenat učešća pao za čitavih 7%!

Liverpul ne igra ni upola onako ofanzivan fudbal kao što je igrao prošle godine, a za to je kriv isključivo Herr Doktor Feelgood na klupi, kom je sve super i sjajno i bajno kad se pobeđuje sa po jedan razlike... a onda kad se izgubi sa jedan ili dva razlike, onda mu je krivac Sturridge jer je promašio zicer na Marakani.

Posted

Liverpul djeluje kao da više nikad neće dati gol :sad:

@Weenie Pooh kad reče viško, učinilo mi se da je nešto žešće odvalio u prvom, ono, u stilu alternativne činjenice/realnost, ali sam zaboravio što. Nadao sam se u tebe pomalo...

Posted

Jebiga, ko će sve da isprati.

Ima li još negde da nije pao gol osim kod Murinja i kod nemačkog Murinja?

Posted

Viško izmišlja da Salahudin proslavom gola signalizira "dva puta tri, to je tih šest golova koje je dao Votfordu" [emoji38]

Pa mjktjbm, koliko čovek može da živi u nekoj svojoj stvarnosti...

Posted

Gadan start Felainija na Milivojevicu, a ni faul nije sudjen.

Posted

Najzad i Trentara nekome da zabije slobodnjak, prvi od Hoffenheima 2017. :hail:

Posted

Ako ništa drugo bar nema ofarbanih, šatiranih, sa repovima i ostalim kretenskim frizurama. Hvala ti Tauzente, sad da se naplate promašaji :fantom:

Posted

Evo, sad pošto su pala dva gola prelazimo na priču o golgeterskoj krizi štopera i zadnjeg veznog...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...