pbg12345 Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 e jbg, sad remetis jel utvrdjeno da je bio alkos, kog mog razumeti samo drugi alkosi, naravno romske nacionalnosti
Ardian Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 1 hour ago, precog said: kako onda volis sinana, a ne pijes sam? Al' pije na eks.
Desmond Bojčinski Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 1 hour ago, Meazza said: Kakve veze ima kad je sve to jedno isto sranje? Svisuistizam prve klase. Idi u neku kafanu pa uporedi rekacije na puštanje Sinana i npr Marije Šerifović.
Meazza Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 5 minutes ago, desboj said: Svisuistizam prve klase. Idi u neku kafanu pa uporedi rekacije na puštanje Sinana i npr Marije Šerifović. LOL, si cuo za ironiju?
maheem Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Posle Pogledaj me fascinirala me je Pevaj mi o njoj. Sjajan tekst al generalno mi se sviđa i muzika, turski funk ritam, orijent klavijatura, prateći vokali, sve zvuči dirty, Sinanov vapaj, jebeno dno, pakao izbija iz zvučnika. Al to je više za muzički deo foruma.
Desmond Bojčinski Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 3 minutes ago, Meazza said: LOL, si cuo za ironiju? Udarila vrućina, otkazali senzori, praštaj
radnik Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 1 minute ago, maheem said: Posle Pogledaj me fascinirala me je Pevaj mi o njoj. Sjajan tekst al generalno mi se sviđa i muzika, turski funk ritam, orijent klavijatura, prateći vokali, sve zvuči dirty, Sinanov vapaj, jebeno dno, pakao izbija iz zvučnika. Al to je više za muzički deo foruma. care
Meazza Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 12 minutes ago, maheem said: Posle Pogledaj me fascinirala me je Pevaj mi o njoj. Sjajan tekst al generalno mi se sviđa i muzika, turski funk ritam, orijent klavijatura, prateći vokali, sve zvuči dirty, Sinanov vapaj, jebeno dno, pakao izbija iz zvučnika. Al to je više za muzički deo foruma. Taj rad. What's not to like?!?
francuski sobar Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 12 minutes ago, maheem said: Posle Pogledaj me fascinirala me je Pevaj mi o njoj. Sjajan tekst al generalno mi se sviđa i muzika, turski funk ritam, orijent klavijatura, prateći vokali, sve zvuči dirty, Sinanov vapaj, jebeno dno, pakao izbija iz zvučnika. Al to je više za muzički deo foruma. Jesi probo nekad da iskoristiš nešto od od tog šatra kafana zvuka u nekom šta znam dj hip hop pakovanjui. IMislim da bi mogla da se solidno prenese energija bez skrnavljenja originala. Doduše, ne znam koliko bi MMI bio rad da se ne buni.
Sara Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Jeb se maheme, morala da nađem na yt, koprivnjača mi se sad proširila i na ono malo kože što mi je ostalo
maheem Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Jesi probo nekad da iskoristiš nešto od od tog šatra kafana zvuka u nekom šta znam dj hip hop pakovanjui. IMislim da bi mogla da se solidno prenese energija bez skrnavljenja originala. Doduše, ne znam koliko bi MMI bio rad da se ne buni. Nisam se nikad bavio produkcijom, ja sam ti šatro dj koji pakuje gotove proizvode ali da, orijent sam voleo da pakujem: Acid Arab - La Hafla mi je redovno isao na Kendrickovu King Kunta Zuhtu na Beastie BoysSelda je uvek u torbi:I još mnogo toga...Reakcije su uglavnom bile negativne. Primetno je bilo da neko odlepi na te stvari ali u 90% slučajeva neko priđe i negoduje. U 50% slučajeva su to bili vlasnici ili menadžeri klubova.Srbija je alergična na orijentalne zvuke.Btw na 20/44 je nekoliko puta gostovao Baris K koji vrti trske edite uglavnom, nisam bio al na video snimcima to odlično zvuči.
maheem Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 I overi prevod ove prve Seldine stvari iznad Yaz gazetezi yaz, ima u komentima youtube linka
Recommended Posts