fetboj Posted May 31, 2018 Share Posted May 31, 2018 Zidan podneo ostavku. Toncev reaguj! Link to comment
Jedan je Real Posted May 31, 2018 Share Posted May 31, 2018 http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/64564/zurnal-ekskluzivno-saznaje-lalatovic-konacno-na-cairu Link to comment
pbg12345 Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 pa ja sam mislio da se vi sprdate, a ono stvarno lalat khm, sta ce biti ako lalat vidi sta ste pisali o njemu pre godinu, dve? Link to comment
Captain_Darling Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 То што је овде писано није ни 10% онога што је слушао последњих година на стадиону сваки пут када је гостовао... Link to comment
Rumpelstiltskin Posted June 1, 2018 Author Share Posted June 1, 2018 Lalat će biti jeban u Nisu ako ne bude bio dobar. On to zna. Zato je i skinuo gaće zadnji put kada je bio ovde. Da ne kopam po tubetu kako se klanjao i izvinjavao. Pametan je Nenad. Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Sa Lalatom dobijamo sto posto dobra pojacanja. Nije od trenera koji pravi velike kompromise sto se tice tima a i primanja. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted June 1, 2018 Author Share Posted June 1, 2018 ako izdrži do Bogojavljanje, dobro će bude ... Link to comment
Apollo Creed Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 8 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Sa Lalatom dobijamo sto posto dobra pojacanja. Nije od trenera koji pravi velike kompromise sto se tice tima a i primanja. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted June 1, 2018 Author Share Posted June 1, 2018 11 minutes ago, Apollo Creed said: a Mare ko Mare, saljivdzija Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 6 minutes ago, Rumpelstiltskin said: a Mare ko Mare, saljivdzija Ne salim se, mislim da ce doci dobra pojacanja ili ce Lalatovic pre nego odu na pripreme da poturi jedan otkaz. Link to comment
Dali_man Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 (edited) Dogovor na Dedinju: Lalatović vodi Radnički! Quote Dobre vesti ne prestaju da ulepšavaju dane niškom Radničkom. Kakve li bi tek bile lose? Edited June 1, 2018 by Dali_man Link to comment
Rumpelstiltskin Posted June 1, 2018 Author Share Posted June 1, 2018 11 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ne salim se, mislim da ce doci dobra pojacanja ili ce Lalatovic pre nego odu na pripreme da poturi jedan otkaz. Nista tu ne štima. On za autonomiju i Ivica za autokratiju. Mislite o tome... Link to comment
ackonish Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Cestitam Nenada Lalatovića svima koji slave. Ko hoće nek čestita, ko ne, ne mora. Link to comment
Recommended Posts