Jump to content

FK Radnički Niš 2018/2019

Featured Replies

• Author

Mažić beaše ?ddd2ba44d8a7e5ed4a5a1b029b4a4977.jpg

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Vratio vam je u proslom mecu koji je sudio. Penal i crveni vam oprostio... :D

• Author
Vratio vam je u proslom mecu koji je sudio. Penal i crveni vam oprostio... [emoji3]
Oprostio je i ćelavom Miletiću crveni

38 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

Mažić beaše ?ddd2ba44d8a7e5ed4a5a1b029b4a4977.jpg

Bas to 😁😁

Nista novo, ali Boki stvarno nema pojma da sudi, jos kad krene u kompenzacije ko juce posle drugog gola skroz se izgubi. Pokvario je dosta drugo poluvreme juce, taman kad je pocelo da se igra bolje, prvo ionako nije bilo nesto.

• Author

Četvrtak 25.4. 15:30h samo za Meraklije Beograd Arena sport [emoji342]

2 hours ago, MiddleClass said:

Vratio vam je u proslom mecu koji je sudio. Penal i crveni vam oprostio... :D

Ne mogu 10 Bokija da vrate u narednih 20 godina ono što su nam prestoničari pokrali nakon svog osnivanja, od 45-te na ovamo.

MOrali su 70 godina da vas kradu jer ste uvek bili jedan od jacih faktora, onako bitni do jaja...

4 minutes ago, ZokiAsov said:

MOrali su 70 godina da vas kradu jer ste uvek bili jedan od jacih faktora, onako bitni do jaja...

Šta ti sad do jaja stalo...?

Si ti najduhovitiji u tvom odeljenju?

• Author

Pustite Zoketa, njegov kmeket je glazba za moje uši, a glazba je zvonka radost

• Author

Kmeeee

spacer.png

34 minutes ago, Constantin said:

Ne mogu 10 Bokija da vrate u narednih 20 godina ono što su nam prestoničari pokrali nakon svog osnivanja, od 45-te na ovamo.

Ts, ts, ts. kakvi ste vi Nislije pokvarenjaci, sad su vam Zvezda i Partizan isto. A 350 hiljadarki sto smo vas castili prosle godine kad smo "kupili" Pavkova i ostavili ga da igra za vas ne pominjete. Za te pare smo mogli da kupimo bar dva zlatiborska jablana koji nikada nece zaigrati za Zvezdu, a mi vam ih dzentlmenski isporucili. Plus smo vam iskolovali trenera koji vas je doveo na drugo mesto. E, moj Terzicu, pa ti posle puni ove nishke nezahvalnike da ti ovako vracaju.:sad:

1 minute ago, harper said:

Ts, ts, ts. kakvi ste vi Nislije pokvarenjaci, sad su vam Zvezda i Partizan isto. A 350 hiljadarki sto smo vas castili prosle godine kad smo "kupili" Pavkova i ostavili ga da igra za vas ne pominjete. Za te pare smo mogli da kupimo bar dva zlatiborska jablana koji nikada nece zaigrati za Zvezdu, a mi vam ih dzentlmenski isporucili. Plus smo vam iskolovali trenera koji vas je doveo na drugo mesto. E, moj Terzicu, pa ti posle puni ove nishke nezahvalnike da ti ovako vracaju.:sad:

Neću da razgovaram dok ne prodate Pavkova, kao što ste obećali, za bar 6 miliona €...posle se javite.

Guest
This topic is now closed to further replies.