Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2018/2019

Rumpelstiltskin

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Подсемафорска 20 said:

Ма није фрка, заслужено је све, него нервира то што се о пеналу на другој страни и не прича уопште, а ваши су као сигурни.

Ovo uopste nije tacno, dovoljno je da prelistas par stranica Zvezdinog topika i da shvatis da nije tacno. Mogu i da ti citiram postove koji dovode u sumnju i taj nedosudjeni penal za Radnicki i prvi penal za Zvezdu ali je lakse da odes na topik i sam ih procitas.

Posted
Just now, Boki Nis said:

Realno malo je glupo da prdite sto mi prdimo na sudije, jel ste toliko para ulozili da su morale sudije u dve utaknice da vam dosude tri penala i da date dva gola iz ofsajda da nas nekako pobedite...To je cinjenica koja vas boli, pa mora da se pravdate....

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Da, bas me je zabolelo... u predelu prepona.

Posted
22 minutes ago, harper said:

Ovo uopste nije tacno, dovoljno je da prelistas par stranica Zvezdinog topika i da shvatis da nije tacno. Mogu i da ti citiram postove koji dovode u sumnju i taj nedosudjeni penal za Radnicki i prvi penal za Zvezdu ali je lakse da odes na topik i sam ih procitas.

Баш зато што сам прочитао и пишем то, те лопта иде три метра од гола, те играч био близу (ваљда у контексту напуцане), а нико да напомене то да ваш играч окреће леђа и не види куда иде лопта и тиме оставља могућност да га погоди лопта.

А за ваш први пенал си само ти био фер, и то је требало да нагласим, овај мој коментар се и није толико односио на твоје писање о пеналима, већ о мишљењу већине ваших навијача. Очигледно је требало то да нагласим, праштај.:)

Posted
1 hour ago, harper said:

Da, bas me je zabolelo... u predelu prepona.

Pici kod cika doce nemoj da je nesto opasno...

Posted
9 hours ago, Boki Nis said:

Pici kod cika doce nemoj da je nesto opasno...

Nije opasno, ne brini se. Uvek me malo boli posle zestokog seksa ali sta cu kad volim.

Posted
10 hours ago, Подсемафорска 20 said:

Баш зато што сам прочитао и пишем то, те лопта иде три метра од гола, те играч био близу (ваљда у контексту напуцане), а нико да напомене то да ваш играч окреће леђа и не види куда иде лопта и тиме оставља могућност да га погоди лопта.

А за ваш први пенал си само ти био фер, и то је требало да нагласим, овај мој коментар се и није толико односио на твоје писање о пеналима, већ о мишљењу већине ваших навијача. Очигледно је требало то да нагласим, праштај.:)

Sve sto treba da uradis je da ne ides na Zvezdine navijacke forume, svasta se moze zakljuciti kad se tamo ode.:D Ali, to je tako kod zagrizenih i zatucanih navijaca, pogledaj samo ovog vaseg Bokija i sve ce ti biti jasno. Radnicki nema sta da se buni na sudjenje, juce je izgubio i utakmicu i titulu od bolje ekipe, koliko vidim iz kluba i nema nikakvih primedbi.

Ono sto Radnicki treba da radi je da osigura ovaj nivo i pokusa da ga nadogradi za sledecu sezonu pametnom transfer politikom i daljom stabilizacijom kluba. Ja licno sumnjam da ce se to desiti znajuci kako funkcionise nas fudbal ali u to isto sumnjam i kad je Zvezda u pitanju, samo naglasavam sta bi bilo pametno kad bi okolnosti bile normalnije. Veliki skok je ucinjen ove godine i mislim da treba da budete zadovoljni, ne dolazi Radnicki bas svaki dan u priliku da u jednoj utakmici odlucuje da li ce se boriti za titulu do poslednjeg kola ili nece. Te price o tome kako vama neko nije dao da uzmete titulu iako ste najbolji su besmislica, pozicija Radnickog u srpskom fudbalu danas ne ukazuje na to da ste jebena strana vec ukazuje na upravo suprotno. Na stranu sve okolnosti u srpskom fudbalu, logistika i velicina kluba, Zvezda danas jednostavno ima najbolji tim i zasluzeno je prva. To da li je neki penal pravilno dosudjen ili nedosudjen na jednoj utakmici nema nikakve veze.

Posted
Grba teo da se bije celu utakmicu.
Bas nesto razmisljam kad je nama sudio sudija neki sumnjivi penal ili da smo dali gol iz ofsajd, u derbi!? Sve neki penali u neke nebitne utakmice gde nam to i ne treba. Pogle zvezda...na zadnje dve utakmice tri penala za zvezdanu, a setimo se start nad Mrku i ovu ruku!? Sta treba da se pravimo debili da smo zaboravili? ... Ofsajd od tri metra i juce mali ofsajd sudija corca kao ne vidi?
S ovakvo sudjenje i Barsa bi tesko nesto napravila....
Harper...tvoje misljenje vredno ko i ovaj toalet papir koji sad iskoristih....

Posted

Realno kad ste posljednji put igrali bitne utakmice do ove sezone? :D

Jbg, duga je borba pred vama, kao pred opozicijom, da se izborite za ravnopravne uslove za borbu na vrhu. Za to treba više od jedne sezone relevantnosti, plus milion drugih uslova koji se ne vide. 

Posted
41 minutes ago, James Marshall said:

Realno kad ste posljednji put igrali bitne utakmice do ove sezone? :D

Jbg, duga je borba pred vama, kao pred opozicijom, da se izborite za ravnopravne uslove za borbu na vrhu. Za to treba više od jedne sezone relevantnosti, plus milion drugih uslova koji se ne vide. 

Slazem se ...osim ovo za opoziciju   :D

Posted

U smislu poređenja sa ovom našom kljakavom opozicijom u političkom životu, ali zapravo prava analogija bi bila tačno ono kako i jest, vi ste SPS, mlađi brat :lolol:

Posted
1 hour ago, Boki Nis said:

Harper...tvoje misljenje vredno ko i ovaj toalet papir koji sad iskoristih....

Jasno mi je to. Kako bi budaletina tvog nivoa uopste mogla da shvati bilo kakvo misljenje a kamoli da mu bude bitno? Na ovom topiku komuniciram sa navijacima Radnickog iz Nisa, ti si samo prolazni sum koji se, koliko vidim iz tvojih postova, ovde nece predugo zadrzavati. Nadam se samo da si toaletni papir iskoristio na pravi nacin, valjda ti je neko na vreme objasnio cemu sluzi. Ne bi valjalo da si progutao nesto od toga, ovi troslojni umeju da budu zajebani za varenje.

Posted

Jasno mi je to. Kako bi budaletina tvog nivoa uopste mogla da shvati bilo kakvo misljenje a kamoli da mu bude bitno? Na ovom topiku komuniciram sa navijacima Radnickog iz Nisa, ti si samo prolazni sum koji se, koliko vidim iz tvojih postova, ovde nece predugo zadrzavati. Nadam se samo da si toaletni papir iskoristio na pravi nacin, valjda ti je neko na vreme objasnio cemu sluzi. Ne bi valjalo da si progutao nesto od toga, ovi troslojni umeju da budu zajebani za varenje.
Vidis kako te pogodi istina pa proradi iz tebe recnik ulicara koji samo zna da vredja. Ocigledno kad nemas argumenata ti vredjas jer nije imao ko da te vaspita... Jadan si zao mi te je...
Ps. Mozes da vredjas kolko oces, a od tvojih postova citam samo pocetak... Onaj toalet papir koji pomenuh malopre, je vredniji od tvoje napisane reci.... Jadnice

Posted

De nađoste ove nevaspitane ...

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...