W.F.C. Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 (edited) Odlican je golman da se ne zezamo, pogledajte samo utrcavanja u noge igracu na ziceru kako se rasiri ko hobotnica, hrabrost je jbga plus iskustvo i znanje, podrazumeva se. Parade, centarsutevi, pracenje igre itd. Ne spava ni kad napadamo. Za Pankova stvarno nemam reci vise, ko god da je iz Vose dosao pozlatio nam se. Mislim da im treba samo malo da predahnu i bice sve ok. Laza ide sa mladom repr. na neku prijateljsku u Poljsku ali kapiram da je mlad i pun snage decko, sem toga idu i trojica iz Zvezde, poneki iz ostalih timova... Izvanredna sezona vec sada u martu da se kaze bez greske. Edited March 16, 2019 by W.F.C.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Acko, nakon intervjua sa Drinom, moj predlog je da sledeci bude Dobrivoje, zasluzio je 5 min slave.
W.F.C. Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 3 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Acko, nakon intervjua sa Drinom, moj predlog je da sledeci bude Dobrivoje, zasluzio je 5 min slave. +1
Rumpelstiltskin Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 ja sam za to da se cuje sta ima Mrka da kaze ... kako bubanj kaze
MaErAkLoIJA Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 2 minutes ago, Rumpelstiltskin said: ja sam za to da se cuje sta ima Mrka da kaze ... kako bubanj kaze Reći će: " I'll be back "
Baldrick S. Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 5 minutes ago, Rumpelstiltskin said: ja sam za to da se cuje sta ima Mrka da kaze ... kako bubanj kaze +1.
Rumpelstiltskin Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 1 minute ago, MaErAkLoIJA said: Reći će: " I'll be back " Mrka je nas zalog za buducnost
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Mare, ovi su neozbiljni i nekonstruktivni.
Rumpelstiltskin Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 2 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Mare, ovi su neozbiljni i nekonstruktivni. Ovo nije u redu. Evo na indexu mi takodje spocitavaju da mlataram i lamentiram kurcem na ozbiljnim unutrapolitickim srpskim temama ...
W.F.C. Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Ne ne politika i religija nikako samo korektno i na liniju
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Ako si na nishkom knjizevnom, cenim da te nisu razumeli, pa zbog toga, inace kad si ti u pitanju nemaju razloga za tako necim..
Rumpelstiltskin Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Just now, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ako si na nishkom knjizevnom, cenim da te nisu razumeli, pa zbog toga, inace kad si ti u pitanju nemaju razloga za tako necim.. upravo utvrdjeno da tovari bolje kapiraju sleng od purgera
Recommended Posts