Constantin Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 6 minutes ago, Captain_Darling said: Навијам за нормално суђење и нормалну утакмицу па нека победи ко буде бољи, ми играмо без притиска јер имамо 8 бодова предности. I ako izgubimo, sportski da čestitamo.
W.F.C. Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Meni je krivo to sto te zlonamerne price o Radnickom uticu na posetu na Cairu, sto su i Nislije uspeli da ubede u svoje price. Ostalo manje vise nas se ne dotice puno. Ali uspeh je cudna stvar, uvek uspeva, pre ili kasnije.
Boki Nis Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 MIsim da se nedovoljno radi na "podilazenju"publici u Nisu da dodju na utakmice.To pre svega mislim na to da se vrati ,ko sto je uvek bilo da dame ili ti zene ne placaju ulaznicu i da deca do 14 godina ili osnovci isto ne placaju kartu. Ima i toga da puno ljudi cita glupave komentare da Toncev "kupuje" utakmice i da smo zato drugi.Nadam se da ako danas pobedimo patlidzan,da ce ljudi prepoznati trenutak da se napadne titula i da dodju u mnogo vecem broju. Moglo bii da se poradi malo na organizovanom prevozu za publiku van Nisa ,a da se ne ide s ultrasima npr.Mislim da bi i to dalo dosta dobrog rezultata....
Constantin Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 6 minutes ago, Boki Nis said: MIsim da se nedovoljno radi na "podilazenju"publici u Nisu da dodju na utakmice.To pre svega mislim na to da se vrati ,ko sto je uvek bilo da dame ili ti zene ne placaju ulaznicu i da deca do 14 godina ili osnovci isto ne placaju kartu. Ima i toga da puno ljudi cita glupave komentare da Toncev "kupuje" utakmice i da smo zato drugi.Nadam se da ako danas pobedimo patlidzan,da ce ljudi prepoznati trenutak da se napadne titula i da dodju u mnogo vecem broju. Moglo bii da se poradi malo na organizovanom prevozu za publiku van Nisa ,a da se ne ide s ultrasima npr.Mislim da bi i to dalo dosta dobrog rezultata.... Ovo što ti tvrdiš podiglo bi za najmanje 30% posetu.
Boki Nis Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 2 minutes ago, Constantin said: Ovo što ti tvrdiš podiglo bi za najmanje 30% posetu. Pa mislim prosta matematika ,samo za cetvoroclanu porodicu treba 1200 dinara za kartu ....ne racunam semke ,kikiriki i sokici i ostala sportska zanimacija Sto je mnogo ,mnogo je... Ja sam mnogo puta hteo da odem porodicno na utakmicu ali....
W.F.C. Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 5 minutes ago, Constantin said: Ovo što ti tvrdiš podiglo bi za najmanje 30% posetu. A i ono sto si ti napisao posle Radnika, da se malo srede uslovi pred utakmice na Cairu i na stadionu. Malo je truda potrebno i dobre volje, toaleti, voda, vise ulaza, vise saltera na biletarnicama, manje glupiranja policije i obezbedjenja. Kad se desio zadnji incident, kad je neko pogodjen necim... nismo u tom fazonu. Flasice s vodom, kisobrani, sitan novac... ne sme da dolazi u pitanje, treba da je ljudima prijatan dolazak na stadion a ne da se osecaju kako se osecaju dok im se zapisuje broj LK.
Constantin Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 19 minutes ago, W.F.C. said: A i ono sto si ti napisao posle Radnika, da se malo srede uslovi pred utakmice na Cairu i na stadionu. Malo je truda potrebno i dobre volje, toaleti, voda, vise ulaza, vise saltera na biletarnicama, manje glupiranja policije i obezbedjenja. Kad se desio zadnji incident, kad je neko pogodjen necim... nismo u tom fazonu. Flasice s vodom, kisobrani, sitan novac... ne sme da dolazi u pitanje, treba da je ljudima prijatan dolazak na stadion a ne da se osecaju kako se osecaju dok im se zapisuje broj LK. A ne treba mnogo. Malo dobre volje, a ne košta mnogo. Verujem da bi i volontere našli, više nego što im treba da se sve sredi.
fetboj Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 "ultrasi" redovno unose limenke, dvolitarke i slicno i nista se nikad nije desilo tako da bi mogli da pocnu da prodaju i legalno na stadionu.
Constantin Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 1 minute ago, fetboj said: "ultrasi" redovno unose limenke, dvolitarke i slicno i nista se nikad nije desilo tako da bi mogli da pocnu da prodaju i legalno na stadionu. Za to bi trebalo da se promeni zakon, koji je na snazi, jbg.
Constantin Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Stra' me da će, ako krenu na silu, Grba prvi da fasuje crveni...
MaErAkLoIJA Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 15 minutes ago, Constantin said: Stra' me da će, ako krenu na silu, Grba prvi da fasuje crveni... Manite Grbu. Večeras Grba igrač utakmice. Ne ga potcenjujete, uopšte dečko nije sirovina.
MaErAkLoIJA Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 (edited) Mali Pavlovic iz Partizana ce da bude igracina, drugi Vidic. Sto se nas tice suvise ih respektujemo, nemamo jednog igraca (Kojasevic), pametna taktika da ih malo nateramo da razmisljaju jer ocigledno su se od pocetka proleca opredelili da igraju hardkor fudbal uz kontru i polukontru. Na neki nacin dobili smo ih prvo po njihovom receptu. Grba namesti gol Haskic daje jos jedan ako dobije i malu priliku. Stoperi plus Bondarenko odlicni, Drinu ne slusa pas, Djordjevic defanzivno dobar a Todor stuca. Mogao je ladno da svira penal na kraju ali cini mi se da nije mogao da vidi levu ruku naseg igraca. U svakom slucaju i ako jeste penal to im je za onaj ne svirani ofsajd od sest metara. Edited March 6, 2019 by MaErAkLoIJA
Recommended Posts