W.F.C. Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Realno su raspad. Zakaric koji je dao lep gol ovde jesenas ne igra, Zdjelar provokator na derbiju ne igra, Casu i Lolu ne puscaju u igru iz nekih svojih razloga, mi imamo uigran tim za nase prilike, spajamo celu sezonu s istim timom kome fali Stanisavljevic samo...
martick Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 1 hour ago, Constantin said: Da...i uz nerešeno u Lučanima...da se zakuva malo Skroz realno,da crveni odigraju nereseno a mi dobijemo crne!
MaErAkLoIJA Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 5 hours ago, W.F.C. said: Realno su raspad. Zakaric koji je dao lep gol ovde jesenas ne igra, Zdjelar provokator na derbiju ne igra, Casu i Lolu ne puscaju u igru iz nekih svojih razloga, mi imamo uigran tim za nase prilike, spajamo celu sezonu s istim timom kome fali Stanisavljevic samo... Imace oni jaci tim nego protiv Zvezde. Pantic, Tosic, Scekic i Kosovic plus Rikardo i Nikolic. Odbrana mislim da moze da ostane ista kao protiv Zvezde. Glavno Pitanje za Mirkovica je kako ohladiti glave i psiholoski nastelovati ekipu jer su se verovatno malo emocionalno ispraznili posle derbija a malo je vremena. Isto verovatno sto se u nekom procentu desilo i Radniku. Takodje posledice derbija mozda zakace i Zvezdine igrace pa mozda ni oni ne budu na visini zadatka protiv Neska.
Constantin Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 1 hour ago, Dali_man said: 1.90 3.15 3.45 Nikad veća kvota na Partizaи...
Dali_man Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 26 minutes ago, Constantin said: Nikad veća kvota na Partizaи... Kladionice veze nemaju. Mi smo drugi jer nam se svi zivi sklanjaju. Treba bude 1.10 na Partizan
W.F.C. Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Ma i golovi bre namestamo, nije recimo slucajno Stefan onako sutnuo a i golman je mogo da skoci jos vislje kod parade... Ja verujem kad mi na televiziju objasne.
Dali_man Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 4 minutes ago, W.F.C. said: Ma i golovi bre namestamo, nije recimo slucajno Stefan onako sutnuo a i golman je mogo da skoci jos vislje kod parade... Ja verujem kad mi na televiziju objasne. Kad je televizija lagala?
W.F.C. Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 1 minute ago, Dali_man said: Kad je televizija lagala? Nikad. Sve je u najboljem redu, sistem funkcionise i nema nikakvih problema... Kao Ramadan u Promaju nekad kad je izmisljao price... "To je istiniti dogadjaj bio..."
Dali_man Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 26 minutes ago, W.F.C. said: Nikad. Sve je u najboljem redu, sistem funkcionise i nema nikakvih problema... Kao Ramadan u Promaju nekad kad je izmisljao price... "To je istiniti dogadjaj bio..." Cekaj be, ti li nesi nikad video kengura na Selicevicu???
W.F.C. Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 2 minutes ago, Constantin said: Grba novi PR... Boze pravde...
W.F.C. Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Petar Grbic Nenad Lalatovic Radnicki Buducnost Spartak
Recommended Posts