Boki Nis Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Ja mislim da je definitivno Meleg . Izuzetno je nezadovoljan minutazom a ne verujem da ce mu obecati vecu minutazu , s obzirom da je u Vojvodinii i dalje rasulo i da nemaju jos trenera,mi smo realna opcija....
nikolani80 Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Ako nek dodju sapetljivci da nauce kako se igra evropski fudbal. Da odmore od kurava i splavova etc.
fetboj Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 https://www.juznevesti.com/Sport/Tender-za-sanaciju-terena-na-Cairu-propao-raspisan-novi.sr.html Jel i ovaj drugi tender propao?
MaErAkLoIJA Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Desni bek kog smo hteli letos ili zimus je na kraju kod nas
Boki Nis Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 (edited) Marko Zivkovic https://www.youtube.com/watch?v=cNOJape6OYk&t=149s Edited January 9, 2019 by Boki Nis
martick Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Mare je odlicna bekcina! Prodor,centarsut,odbrana
W.F.C. Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Arsic pa Stanisavljevic, pa... Nadam se neko jos bolji, videcemo. Vazno da ostane Drincic i sa Cakijem onda da opet imamo ok ofanzivni srednji red. Ali verovatno bude jos promena, ko i svaki put.
nikolani80 Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Trazim ovaj nas sal !!! Dajem za njega neki dres ili drugi sal ili kes.
MaErAkLoIJA Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Sta se desava sa golmanima? Da li je potpisao Borivoje i sta se desava sa Ziletom? Eno Brkic slobodan i valjda je izasao iz povrede i nas nislija mladi reprezentativac nekadasnji a i mladi brkajlo Peric mislim da je...
MaErAkLoIJA Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 (edited) Voleo bih da vidim u nekoj blizoj buducnosti golmana sa dobrim organizacionim sposobnostima poput Borjana da dodatno poveze odbranu. Nemerljiv je bio njegov doprinos u svakom pogledu u ekipi. Mozda bi neko kao Brkic mogao to nalik njemu. Pisem bzvzzz kad vec nema vesti ali bi neka takva pojava znacila i za samu igru i za povratak publike. Kad se setim samo koliko je ljudi doslo da vidi Borjana pa onog stopera tamne puti iz Zvezde Inrahima Gaya. Uprava bi trebala da misli i o marketingu i privlacenju navijaca ali tesko je to usaglasiti sa finansijske strane. Edited January 10, 2019 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 16 hours ago, MaErAkLoIJA said: Sta se desava sa golmanima? Da li je potpisao Borivoje i sta se desava sa Ziletom? Eno Brkic slobodan i valjda je izasao iz povrede i nas nislija mladi reprezentativac nekadasnji a i mladi brkajlo Peric mislim da je... 15 hours ago, MaErAkLoIJA said: Voleo bih da vidim u nekoj blizoj buducnosti golmana sa dobrim organizacionim sposobnostima poput Borjana da dodatno poveze odbranu. Nemerljiv je bio njegov doprinos u svakom pogledu u ekipi. Mozda bi neko kao Brkic mogao to nalik njemu. Pisem bzvzzz kad vec nema vesti ali bi neka takva pojava znacila i za samu igru i za povratak publike. Kad se setim samo koliko je ljudi doslo da vidi Borjana pa onog stopera tamne puti iz Zvezde Inrahima Gaya. Uprava bi trebala da misli i o marketingu i privlacenju navijaca ali tesko je to usaglasiti sa finansijske strane. Znači ode Žile, a ti navijaš za Brkića ?????????
ackonish Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Znači ode Žile, a ti navijaš za Brkića [emoji6] ?????????Gde ode Zile,Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Constantin Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 1 minute ago, ackonish said: Gde ode Zile, Sent from my SM-G965F using Tapatalk Izvini ?
ackonish Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Ma ne mora da se izvinjavaš ( Šalim se naravno) , samo pitam gde je to otišao Žile pa mu svi tražite zamenu? Bio na prozivci, spreman je da se bori za mesto u timu...
Recommended Posts