Dali_man Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 9 hours ago, Boki Nis said: Sto se tice prvog penala...jasno se vidi da igrac koji pravi prekrsaj ide pravo na igraca i lopta ga uopste ne zanima i ne udara je.Po meni cist penal. Drugi penal....pogledajte kojim intezitetom ide nogu na loptu igrac Napredka.Da kojim slucajem zakacio loptu ona bi otisla nebu pod oblake,ali ona ide malo u visinu sto znaci da loptom igra Aca kapiten a igrac Napredka udara po nozi naseg igraca.U nastavku meni nije jasno kako nije dobio crveni za guranje sudije. Sto se tice crvenog ja se setih odmah starta u bg protiv partizana kad za mejgeri u grudi nije dobio ni zuti karton igrac partizana. Ne znam cemu toliko samokritike?Zamislite trener gostujuce ekipe napusta igru pri rezultatu 1:0 ....samo zato sto mu se penal ucinio sumnjivim?! To je u najmanju ruku toliki bezobrazluk da nema reci....a i ogroman pritisak na sudiju.... +1 Ja ne znam sta koj kurac nije jasno kod prvog penala??? Jel se jasno vidi da se i igrac Napretka, nakon starta hvata za nogu i krece da sepa. Zbog cega??? Sudara sa loptom? Vazuhom? Jel napadac Radnickog u trku prvi stize do lopte, biva sapleten i pada? Pri tome se gotovo niko od igraca Napretka ne buni, ponajmanje ovaj sto je napravio penal. Kakvi bre crni drugi, treci uglovi??? Cakijev crveni je cist ko suza. Da je sudija hteo da pogura Radnicki mogao je bez problema da se naprave blesav. Pridje igracu Napretka, pita ga za zdravlje, pa onda kao malo sprecava koskanje igraca i kad se situacija malo smiri, pokaze Cakiju zuti karton i cao. Ne, sudija odmah nakon starta prilazi Cakiju, usput vadi crveni i salje ga u svacionicu po kratkom postupku. Mnogo grublji startovi nisu sankcionisani ni zutim. Recimo onaj start napadaca Zvezde nad Ziletom od pre par godina, kad je njegovu glavu zamenio loptom. O onom maj geriju da ne pricam. I zajebite bilo kakve teorije zavere. Igraci Napretka su odigrali ovu utakmicu kao da im zivot zavisi i svaka im cast na tome. Odneli su bod, mogli su sva tri da Ndijaje nije promasio ono sto sto ni petlici ne promasuju. Posle toga nema sanse da bi ih stigli. Prosle sezone su nam u jeku najzesce pljuvacine kluba zbog sudija odneli sva tri boda na Cairu. Muska borba na krv i noz uz kriterijum sudjenja koji gotovo da se ne vidja na nasim livadama, i kakav bi voleo da gledam na svakoj utakmici. Na kraju, postena podela bodova. Sve ostalo je sviranje kurcu. Link to comment
Gradina Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 Elem danas odoh omladince da odgledam na Željin. . . Vidoh dosta bivših trenera pa i Marka Jovanovica a od aktuelnih iz kluba nikoga. Solidna ekipa danas , napad korektan sredina tanka odbrana sa tri stopera dobra i na golu dominantan golman . . . A u publici Purko Sale Markovic Dragan Ilic Dejan Ristic Vlada Djordjevic Aca Mitic braća Stamenkovici. . . Duita a od skole nikoga od dece da lopte skupljaju. Javasluk Link to comment
Med Livadski Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 Kako igra Ivan Krstic? Jel još uvek na poziciji štopera, tako beše? Strelci? Link to comment
Gradina Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 9 minutes ago, Med Livadski said: Kako igra Ivan Krstic? Jel još uvek na poziciji štopera, tako beše? Strelci? Rekoh već odbrana dobra . Igrala se formacija sa 3 stopera , Ivan igrao 20 tak minuta , nije bio starter. Golovi. Karkić ,Sekula ( meni nepoznat ) i Cici Link to comment
Gradina Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 Just now, Gradina said: Rekoh već odbrana dobra . Igrala se formacija sa 3 stopera , Ivan igrao 20 tak minuta , nije bio starter. Golovi. Karkić ,Sekula ( meni nepoznat ) i Cici E da 3-0 za naše protiv Jedinstva iz Uba Link to comment
Real sa Nišave Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Konacno neka korist i od tebe, jos kad bi prestao da se krijes po zbunovi i otkrijes sta hoces Link to comment
Rumpelstiltskin Posted August 27, 2018 Author Share Posted August 27, 2018 Vukanovic se zali samo na prvi penal, stvar je jasna .. Link to comment
W.F.C. Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Nisam mogao da propratim spektakl u subotu. Nego, al zavrsen prelazni rok, al se valja jos nesto iza brda il to mu je sto mu je Link to comment
ultra boban Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 2 hours ago, W.F.C. said: Nisam mogao da propratim spektakl u subotu. Nego, al zavrsen prelazni rok, al se valja jos nesto iza brda il to mu je sto mu je Pa ko ce dovede sad kasvetnog igraca kad nema Marka, jedino Propadalo da izvuce neku boNbu iz Manchestera he he he Link to comment
Rumpelstiltskin Posted August 27, 2018 Author Share Posted August 27, 2018 3 hours ago, Captain_Darling said: cuj penal ... sviraj dva ! Link to comment
Dali_man Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Mišković otišao posle Niša: OSTAVKA zbog krađe! Toncev kako krenuo, ima sve posteno da rastera iz srpski fudbal. Pa ko ce nam na kraj ostane? Recko? Link to comment
Gradina Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 5 minutes ago, Dali_man said: Mišković otišao posle Niša: OSTAVKA zbog krađe! Toncev kako krenuo, ima sve posteno da rastera iz srpski fudbal. Pa ko ce nam na kraj ostane? Recko? Eto ga potencijalni kandidat za SD Link to comment
Vatrogasni Dom Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Sto da ne na svaku nasu tekmu je. Link to comment
Gradina Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 6 hours ago, Real sa Nišave said: Konacno neka korist i od tebe, jos kad bi prestao da se krijes po zbunovi i otkrijes sta hoces jutokentumi Link to comment
Recommended Posts