MaErAkLoIJA Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 3 minutes ago, Constantin said: Danas MM dao gol na probnoj utakmici... Samo toliko ??? Daj bre utiske i o njemu i o ostalima i o utkmici............
Rumpelstiltskin Posted August 15, 2018 Author Posted August 15, 2018 sumljam da ce ga zadrze .. nista posebno
Rumpelstiltskin Posted August 15, 2018 Author Posted August 15, 2018 Just now, Constantin said: A kakav je bio Bora.... ? pitaj studenta, ne poznavam gospodina ..
Constantin Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: pitaj studenta, ne poznavam gospodina .. Golman be...
Rumpelstiltskin Posted August 15, 2018 Author Posted August 15, 2018 Just now, Constantin said: Golman be... jebem li ga dal je i branio uopste ..
Constantin Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: jebem li ga dal je i branio uopste .. Student kaže da MM nije ništa posebno, a da se Bora mlogo dere. I potsetio me da je primio od Brzog 5 komaTa....onomad
Rumpelstiltskin Posted August 15, 2018 Author Posted August 15, 2018 Just now, Constantin said: Student kaže da MM nije ništa posebno, a da se Bora mlogo dere. I potsetio me da je primio od Brzog 5 komaTa....onomad a taj li je svim igracima se obraca sa burazeru
Constantin Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: a taj li je svim igracima se obraca sa burazeru Sdušio se s nama od kako ga je Brzi petardirao
Rumpelstiltskin Posted August 15, 2018 Author Posted August 15, 2018 Just now, Constantin said: Sdušio se s nama od kako ga je Brzi petardirao nesum primetio kvalitet
MaErAkLoIJA Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 E fala vam na analizi igraca i utakmice, kao da sam bio tamo ...
Dali_man Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 (edited) Prijovic je Prijovic...za siromasne. Vidi se da je ucio neke visoke fudbalske skole, lepo trci al je bio pocesto posvadjan sa loptu. Dadnu gol, imao asistenciju, al i ako ga zadrze nece "pravi razliku" na teren. Soplete se od loptu u situaciji 1:1 sa golmana. Vise mi se svideo ovaj sto dade treci (Matrix rece da je neki Petar Ristic), malecak, vizljast, moz bude nesto od njega. Prva dva dao Nikodijevic. Primismo jedan gol na asistenciju Kojica. Od ostali mi se kolko tolko dojmio neko nase krilce, Filip Stankovic. Ostali mrka kapa. Aca Kapiten bi se idealno uklopio na forum, mada bi bio rekorder po banovi, napusava koga stigne, ne bira dal su nasi il njini. Edited August 15, 2018 by Dali_man
Recommended Posts