Jump to content

FK Radnički Niš 2018/2019

Featured Replies

• Author

dareale, moz li vis malo podrobnije od ove info ?

1 hour ago, Rumpelstiltskin said:

37030241_1798973170184957_4967483119272722432_n.jpg?_nc_cat=0&oh=444c96e4203ea85f4f7e473c0fb06903&oe=5BDC2774

bravo fotka

Što nisi izreklamirao link odakle si je preuzeo ;)

Cenim ga tesko, ali lepa vest za klub. Konstantine, jel se o svom trosku islo na evro gostovanja osamdesetih? Cale mi rece da je stric o svom trosku isao u Roterdam, pisali smo nekad o tome, i ti si bese bio :)

16 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

sutra u pukovac jedino da dodjes

A ne....neću se mačujem s "kobre"....drugi dan...tu smo jbg.

4 minutes ago, W.F.C. said:

Cenim ga tesko, ali lepa vest za klub. Konstantine, jel se o svom trosku islo na evro gostovanja osamdesetih? Cale mi rece da je stric o svom trosku isao u Roterdam, pisali smo nekad o tome, i ti si bese bio :)

Svuda se išlo o svom trošku, a i tada se moglo....sad...ev. CSKA Sofija :)

1 minute ago, Constantin said:

Svuda se išlo o svom trošku, a i tada se moglo....sad...ev. CSKA Sofija :)

Da, znaci to je to, ja si celo vreme zamisljam da se islo avionom s klubom, tako mi nekako bila slika. Eeehh :)

2 minutes ago, W.F.C. said:

Da, znaci to je to, ja si celo vreme zamisljam da se islo avionom s klubom, tako mi nekako bila slika. Eeehh :)

Pa...bilo je i toga, nije da nije, ali kao i uvek, to je bilo za "odabrane"..... Koliko se sećam, na prvo gostovanje u Linzu, protiv LASK-a igrači su išli Niš-Ekspresom...Mercedes 303 :)

• Author

bem ti aerodrom, nijedan telefonski broj nije aktivan

4 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

bem ti aerodrom, nijedan telefonski broj nije aktivan

Moraš da okreneš prvo "centralu"...011... :fantom:

11 minutes ago, Constantin said:

Pa...bilo je i toga, nije da nije, ali kao i uvek, to je bilo za "odabrane"..... Koliko se sećam, na prvo gostovanje u Linzu, protiv LASK-a igrači su išli Niš-Ekspresom...Mercedes 303 :)

E to je bio zreb, Austrija pa Bugarska, nema trosak, a ne ko ovo sad :D

Inace, koliko se sve promenilo ilustruje i to da nam je tad za polufinale u aprilu trebalo da prodjemo 4 protivnika, a sada samo da bi stigli do grupne faze i septembra...

Edited by W.F.C.

3 minutes ago, W.F.C. said:

E to je bio zreb, Austrija pa Bugarska, nema trosak, a ne ko ovo sad :D

U Staroj Zagori se išlo kolima, busom....moj drugar naložio "fićka" do tamo.

Menjaju se turbulentna vremena. Reporter na prenosu kaze" lopta za nas tim". Sve pohvale. 

• Author

"Radnicki bolje igrao nego Srbi na Sp" komentar na b92

Sent from my MI 6 using Tapatalk

• Author
Menjaju se turbulentna vremena. Reporter na prenosu kaze" lopta za nas tim". Sve pohvale. 
Ivica je veličanastven

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.