MiddleClass Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Krstajic je ispekao zanat u repci. Vrijeme je da sjedne na klupu Paritizana...
Kreator Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 (edited) 1 hour ago, ljuba_zemunac said: Заслужио је и он шансу Pa da. A može i da nam otpeva nešto iz svog repertoara. Recimo ovo: Vuletić će prvi da se obraduje.. Edited March 10, 2019 by BlackGeorge
Filozof manijak Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Jedva čekam da ovakav FKP padne još niže, pa da vidimo dokle će se neposobna lopovska uprava održati
MiddleClass Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 56 minutes ago, Filozof manijak said: Jedva čekam da ovakav FKP padne još niže, pa da vidimo dokle će se neposobna lopovska uprava održati https://mobile.twitter.com/PartizanNet/status/1104811108026777600
gone fishing Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 - najveća zamerka batici je što je dozvolio upravi da ga ubedi da povuče ostavku koju je dao u decembru, time je uskratio novom treneru da prođe pripreme sa ekipom i uradi neku svoju korekciju tima, ovako sada treba da dođe u razbijenu vojsku da napravi neki rezultat koji neće značiti šut kartu u junu, te da sa ovim igračima naviknutim na prosipanje bodova napadne grupnu fazu le i pokuša da ne izgubi titulu već u oktobru kao njegovi prethodnici - previše je škarta iglica doveo da bi to moglo da se rasčisti u samo jednom prelaznom roku - inače pantara i dalje brani svog zemljaka iz konjarnik republike, kao nije on jadan kriv što mu se toliko igrača povredilo (musa se vraća valjda tek u aprilu na teren, smrdi da su opet potpisali povređenog igrača) i što nemamo sreće pa protivnik iz jedinog šuta u gol isti da a mi naše šanse (koje šanse ) promašujemo
harper lee Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Bata podneo ostavku, Iliev podneo ostavku, Goranz u neverici. Pokradose mu TM.
Goranz Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Ja sam sve to odavno objavio, ko je kriv javnosti što se oslanja na medije.
Kreator Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Ostadoše još ova dva smrada i onaj gebels pozadi. Kad će oni? To je krucijalno. Ivica je samo žrtveni jarac koji je iskorišten za još malo kredita.
Goranz Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 3 minutes ago, Cash said: Uplasena faca 1 Pantica Nije razumeo vic o Vuletiću.
Recommended Posts