Psihodelija Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Redoran, Poslednji Mohikanac HL sindroma. :(
Goranz Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Redoran je odli;an primer stanja u Partizanu, navijač Zvezde infiltriran sa zadatkom da ispadne da Partizan nije samo žrtva.
James Marshall Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Vidim prenijela vam se ta podjela na 3-4-x tribina i na forum, imate i Janjičare.
Kreator Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2988989-poznat-termin-odlozene-utakmice-partizana-i-rada Igraće se 19.septembra.
gone fishing Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 kakvi idioti, umesto da imamo makar tu prednost u odnosu na gane sada idemo u derbi umorni, neverovatno kao da nisu mogli da odlože za oktobar
Ted Posted September 5, 2018 Author Posted September 5, 2018 glupo je da budemo mnogo odmorni pa da ih razvalimo.....ovako dobijemo 2-0 i mirna Bačka
Kreator Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 (edited) Vala imaju više od dve nedelje da se odmore. Stalno ta kenjaža da su umorni. Pa dokle više? Jesu rekreativci ili profi fudbaleri? Loše su pripremljeni? Pa šut u guzicu onda više tom filipoviću!!! A osim toga zvezda igra težak meč sa napolijem pre derbija. Možda su ovo uradili da bi ćelavi očistio crveni karton do derbija. Edited September 5, 2018 by BlackGeorge
gone fishing Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 jesi li gledao prvi meč sa turcima, pa onda drugi, u kom meču su naši bolje izgledali, ako se dobro sećam čak smo ih stisnuli negde pred kraj prvog meča - a jedino da će nam značiti igranje jednog jedva prosečnog beka/štopera, da je u toj situaciji riki pa da razumem jer za njega nemamo zamenu, spartakovci su dunsteri i uz to krilni napadači...
Kreator Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 A ti radovci sigurno pršte od odličnog trčanja.... Husein Bolt do Karl Luisa. Nema opravdanja. Igraj, trči, profesionalac si. Kraj.
Ted Posted September 5, 2018 Author Posted September 5, 2018 jbg. udariće Rad na Nerad....ishod neizvestan
Azdaja Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Drago mi je da je ovako, nema kukanja sa strane. Nekom Rad nekom Napoli, za to su se borili. Jeste da će biti plitak potok al sta da se radi.
mozzer Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Mislim da je Edited by mod vec pisao, ali: Da li sam ja dobro razumeo da je samo ove godine (zbog SP) zrebanje za 4.kolo bilo zajedno sa 3. (zbog gusceg rasporeda) i da bi naredne godine trebalo da bude normalno nakon 3.kola, sto bi znacilo da bi mi sa 18 bodova verovatno bili povlasceni u tom 4.kolu za LE?
El Patron Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Partizan zamalo doveo Fatosa Bećiraja, propisi sprečili transfer http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2989232-partizan-zamalo-doveo-fatosa-beciraja-propisi-sprecili-transfer
adasevic Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 3 hours ago, mozzer said: Mislim da je Edited by mod vec pisao, ali: Da li sam ja dobro razumeo da je samo ove godine (zbog SP) zrebanje za 4.kolo bilo zajedno sa 3. (zbog gusceg rasporeda) i da bi naredne godine trebalo da bude normalno nakon 3.kola, sto bi znacilo da bi mi sa 18 bodova verovatno bili povlasceni u tom 4.kolu za LE? Mislim da ne, ali nisam bas 100% siguran. Ove godine je potpuno promenjen format i bice isti i narednih godina. Prvo kolo je pocelo 26. juna, a ne vidim kako ce da pocne ranije sledece godine. A da nije bilo zreba pre zavrsetka 3. kola vi biste bili nosioci. Bili ste treci ispod crte, a 3 ekipe su pobedile favorite i preuzele njihove koeficijente (Zorja, Glazgov i Trencin). Inace, imali ste koeficijent 17.
Nebojsa Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 izgleda da su jahaci apokalispe konacno zglajznuli, samo da ne dodju jos gori... na hotsportu par clanaka s prepucavanjima tribina vs uprava/ex-uprava, jahaci vs (std) ceo svet, al' evo dela gde unervozeni profesor morz indirektno salje otrovne strelice uperene ka top banani imho: Quote – Svojevremeno je Platon rekao Aristotelu: ‘Vidiš Aristotele ona tri čobanina nedaleko od nas. Oni nas uvek mogu nadglasati, ali to ne znači da su oni u pravu. To samo znači da su oni i dalje čobani. Postavlja se ozbiljno pitanje oko nekih stvari koje su jako važne.
Recommended Posts