valter Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 1 minute ago, Ros said: nisam 100% siguran, ali mislim da je mec morao biti gotov da ima hawk-eye Mislim da je Dzumhurov lob bio dobar,ali svaba je protivnik,ne salim se,i onda...
Ros Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 kako beker ponosno gleda novaka kako uzima 4:1 asom na drugi servis
Ros Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 ovo je kao prvenstvo srbije u kosarci. udario choki na chokija
valter Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Ovaj Dzumhur nije sav svoj,odigra poen iy snova,a u sledecem zajebe bez veze.Jebe ga glava,kao sto je Ros primetio.Odlican tenis.
Grandilof Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Nece, 71 minut i jos je popizdio. A ovamo Dzumhur poklanja Zverevu sakom i kapom umesto da zavrsi.
Nikola77 Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 2 minutes ago, FPLS said: Oce li izvuci Nolo tajbrejk? Neće, uradio je sve što je u njegovoj moći da izgubi ovaj set.
Ros Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 kako zverev nema karizme. par puta proba da digne publiku, ali ne da se francuz zajebati
valter Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 13 minutes ago, Ros said: kako zverev nema karizme. par puta proba da digne publiku, ali ne da se francuz zajebati Decko misli da je Federer+Nadal+Nole u jednom.Odjeba i voditeljku sa ES,ako sam dobro video.Retko antipatican lik.
FPLS Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Kao sto najavih, ovo sto Nolo igra sasvim moguce nece biti dovoljno za Aguta, iako je u prvom setu izgledao dosta dobro
mlatko Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Po ovome kako se krece u (predatom) trecem morao je uzeti taj drugi ako je kanio pobediti ovoga. Sad je Lost u epizodi MiInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts