June 1, 20186 yr 1 minute ago, Ros said: nisam 100% siguran, ali mislim da je mec morao biti gotov da ima hawk-eye Mislim da je Dzumhurov lob bio dobar,ali svaba je protivnik,ne salim se,i onda...
June 1, 20186 yr Ovaj Dzumhur nije sav svoj,odigra poen iy snova,a u sledecem zajebe bez veze.Jebe ga glava,kao sto je Ros primetio.Odlican tenis.
June 1, 20186 yr Nece, 71 minut i jos je popizdio. A ovamo Dzumhur poklanja Zverevu sakom i kapom umesto da zavrsi.
June 1, 20186 yr 2 minutes ago, FPLS said: Oce li izvuci Nolo tajbrejk? Neće, uradio je sve što je u njegovoj moći da izgubi ovaj set.
June 1, 20186 yr kako zverev nema karizme. par puta proba da digne publiku, ali ne da se francuz zajebati
June 1, 20186 yr 13 minutes ago, Ros said: kako zverev nema karizme. par puta proba da digne publiku, ali ne da se francuz zajebati Decko misli da je Federer+Nadal+Nole u jednom.Odjeba i voditeljku sa ES,ako sam dobro video.Retko antipatican lik.
June 1, 20186 yr Kao sto najavih, ovo sto Nolo igra sasvim moguce nece biti dovoljno za Aguta, iako je u prvom setu izgledao dosta dobro
June 1, 20186 yr Po ovome kako se krece u (predatom) trecem morao je uzeti taj drugi ako je kanio pobediti ovoga. Sad je Lost u epizodi MiInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk