Milosh76 Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 (edited) Ukoliko izvučemo Salcburg, Ludogorec ili Seltik bili bismo povlašćeni u Plejofu za LŠ ( Potencijalni protivnici: Legija, Astana, J.Bojs, Karabag) Ukoliko izvučemo Legija, Astana ili Karabag ne bismo bili povlašćeni u Plejofu za LŠ (Potencijalni protivnici: Salcburg, Ludogorec, PSV, Seltik) Žreb za Plejof je dan pre prve utakmice 3. kola. Edited July 18, 2018 by Milosh76
Ros Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 47 minutes ago, Milosh76 said: Ukoliko izvučemo Salcburg, Ludogorec ili Seltik bili bismo povlašćeni u Plejofu za LŠ ( Potencijalni protivnici: Legija, Astana, J.Bojs, Karabag) Ukoliko izvučemo Legija, Astana ili Karabag ne bismo bili povlašćeni u Plejofu za LŠ (Potencijalni protivnici: Salcburg, Ludogorec, PSV, Seltik) Žreb za Plejof je dan pre prve utakmice 3. kola. meni ovde ništa nije jasno. plejof za lš ili le?
James Marshall Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 (edited) Pa valjda je isti đavo, određeni parovi se unaprijed ukrštaju, pobjednici idu u plejof za LŠ a poraženi za LE. Nema više onog da poraženi u Q3 za LŠ u plejofu za LE natrči na recimo Ajax ili Everton. Sad ima i trasa za LE samo za šampione ispale iz Q za LŠ. Edited July 18, 2018 by James Marshall
Milosh76 Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 (edited) Mi smo tzv. staza Sampiona i zato izbegavamo najjace klubove iz Italije, Spanije, Francuske... Znaci ko su bili sampioni minus ovi sto su nosioci, to su nasi protivnici (moze i kao pesmica da zvuci) Ovo su kombinacije za kvalifikacije za LS.. za LE je slicno, jer i tamo postoji staza Sampiona (ovi sto su ispali iz kvalifikacija za LS, recimo Apoel)... ali to je vec druga matematika Ako prodjemo III kolo kvalifikacija za LS, mi smo obezbedili LE tj. igramo plejof za LS. Ako ispadnemo u kvalifikacijama za LS, skoro sigurno smo nosioci u kvalifikacijama za LE Edited July 18, 2018 by Milosh76
los borrachos Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Dobro bi bilo da Celavi na neki autobus skloni Ludogorec. Ili Rozenborg Seltika, ali to vec teze.
John Coltrane Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 @Milosh76 Ni meni nije jasno Ako prodjemo Suduvu idemo u trece kolo protiv pomenutih protivnika i onda se iz treceg kola ide u grupu LS ili ima jos jedno kolo? Jucerasnji lagani dolazak do svog mesta na istoku (bez guzve, nerviranja, bez poplavljenog WCa, bez polucasovnog trazenja parkinga) je slutio da cu zivce potrositi na tekmi. Prvi gol nisam ni video jer sam drzao glavu u krlima i jebao majku svima redom od Terze do ekonoma. Ocajan fudbal sinoc, sve je bilo kontra od planiranog - od 2 zadnja vezna, Milica koji ne zna gde udara, Stojkovica koji nije bio u stanju da probije (onaj matori plavi ga je sinoc stavio u dzep), jalovog Radonje, Ebesilija sa viskom kilograma... Utisak je popravio kapiten Donald na NIS pumpi na Autokomandi .
James Marshall Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 (edited) Ima još jedno pretkolo (plejof) nakon trećeg kola. Ali taj žrijeb za treće će odmah da odredi i na koga idemo u četvrtom i ako prođemo i ako ne prođemo (samo se onda sa poraženim selimo u plejof, tj. četvrto kolo kval. za LE). ako sam ja dobro skontao. Edited July 18, 2018 by James Marshall
Milosh76 Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 [mention=1302]Milosh76[/mention] Ni meni nije jasno [emoji4] Ako prodjemo Suduvu idemo u trece kolo protiv pomenutih protivnika i onda se iz treceg kola ide u grupu LS ili ima jos jedno kolo? Jucerasnji lagani dolazak do svog mesta na istoku (bez guzve, nerviranja, bez poplavljenog WCa, bez polucasovnog trazenja parkinga) je slutio da cu zivce potrositi na tekmi. Prvi gol nisam ni video jer sam drzao glavu u krlima i jebao majku svima redom od Terze do ekonoma. Ocajan fudbal sinoc, sve je bilo kontra od planiranog - od 2 zadnja vezna, Milica koji ne zna gde udara, Stojkovica koji nije bio u stanju da probije (onaj matori plavi ga je sinoc stavio u dzep), jalovog Radonje, Ebesilija sa viskom kilograma... Utisak je popravio kapiten Donald na NIS pumpi na Autokomandi [emoji4] . Posle III kola sledi plejof za LS, ko ispadne iz plejofa ide u LE, a pobednik direktno u LS.Ako ispadnemo u II kolu idemo u III kolo za LE gde cemo biti nosioci. Dotle ima vremena, prvo Suduva pa cemo posle lako.
James Marshall Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 E jedino što meni recimo nije jasno, ako recimo mi povučemo u trećem neki Salcburg, pa ispadnemo, ali u tom potencijalnom paru za 4. kolo i tamo izduva neki nosilac (recimo Legija), znači mi opet na nosioca u Q4 LE? Znači zavisi i od sreće, a ne samo od seedinga.
MiddleClass Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 (edited) Prije naseg meca sa Salcbrugom znacemo protiv koga igramo u tom 4.kolu. npr. Astana-Seltik. (Dobije Seltik recimo) Ako dobijemo Salcburg u 3. kolu igramo sa Seltikom plejof. Pobjednik ide u LŠ porazeni u LE . Ako izgubimo od Salcburga logicno mi je da igramo sa Astanom za grupe LE, ali u to nisam siguran. Edited July 18, 2018 by MiddleClass
MangupIzCivilstva Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 I bilo kojem kolu bit ce povuci-potegni i prolaz na misice bez krstenog napadaca. Mucenje u najavi...
levi Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 mislim da fraza Idemo utakmicu po utakmicu, nikad nije bila prikladnija zajebi ovo, ko će ovo da rasčivija, ko na koga ide
MiddleClass Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Bez krstena tri stranca nista. Dobro dva krstena, a jedan moze i da klanja.
Recommended Posts