theanswer Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 7 hours ago, adasevic said: Sto se ofsajda tice, ovo na slici nije ofsajd. Na stadionu nisam ni Bena video od one sume igraca, a kamoli dal je ofsajd Ok, sad nas definitivno zajebavas
samo_opusteno Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Nema sta da zajebava, na slici je leva noga njihovog igraca najbliza stvar golmanu. Druga stvar je sto je taj igrac u realnosti izlazio napred pa vec u sledecem delicu sekunde je ofsajd.
adasevic Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 (edited) Jeste, zivim zivot samo da bi tebe zajebavao. Na ovoj slici Ben stoji u liniji sa stoperom Spartaksa. Preciznije u liniji sa njegovom nogom. U ofsajdu je samo Benova ruka, a ruka se ne gleda za ofsajd, samo telo i noge. Ja nisam ni video to uzivo jer sam bio na kontra strani daleko od linije, kad sam video snimak delovalo mi da je ofsajd. Ova slika kaze drugacije. Stoper izlazi, ali njegova noga je u tom trenutku ostala pozadi, dovoljno da ne bude ofsajd. Sudija je procenio da nije ofsajd, svakako ne zato sto je imao ovu sliku pa video da je noga ostala, vec je njegov utisak bio takav, ali kad vec analiziramo sliku, ono nije ofsajd. @samo_opusteno na ovoj slici je Pavkov vec udario loptu, pa je delic sekunde nebitan. Ali jeste bitno to sto si napisao da u ovakvim situacijama svaki trenutak znacajno menja situaciju. Edited July 18, 2018 by adasevic
Ros Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 6 minutes ago, samo_opusteno said: Nema sta da zajebava, na slici je leva noga njihovog igraca najbliza stvar golmanu. Druga stvar je sto je taj igrac u realnosti izlazio napred pa vec u sledecem delicu sekunde je ofsajd. +1 sledeci delic sekunde vise nije relevantan. jedino je benov lakat mozda blize golu. stopalo letonca je blize golu. ovo ne bi ni var ponistio. kako pomocni sudija stoji jos dalje od gola, njemu tek izgleda da nije ofsajd
Aleksandar88 Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 12 minutes ago, theanswer said: Ok, sad nas definitivno zajebavas Pa nije paralelna linija kada je spustis sa vrha tvog ekrana. Gledaj je prema gol aut liniji, Benova ruka i donekle rame su u ofsajdu. Iako je bio radi se o centimetrima.
theanswer Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 A da pogledate svi zajedno snimak umesto sto analizirate sliku koja nije paralelna btw? Posto nismo u petnaestom veku i snimak je dostupan svima.
Ros Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 20 minutes ago, theanswer said: A da pogledate svi zajedno snimak umesto sto analizirate sliku koja nije paralelna btw? Posto nismo u petnaestom veku i snimak je dostupan svima. mislis, na snimku je mnogo ociglednije?
theanswer Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 mislim da je očigledno da je ofsajd tj bio sam ubeđen da je očigledno dok jutros nisam počeo da čitam ovaj topic
Nikodije Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Just now, theanswer said: mislim da je očigledno da je ofsajd tj bio sam ubeđen da je očigledno dok jutros nisam počeo da čitam ovaj topic Pati
samo_opusteno Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Slika je i zamrznuta sa snimka. Ne moze ni na snimku nista da se zakljuci jer 1 igrac ide napred a drugi unutra i mora da se pauzira snimak u tom trenutku, i to je ona slika.
theanswer Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 1 minute ago, samo_opusteno said: Slika je i zamrznuta sa snimka. Ne moze ni na snimku nista da se zakljuci jer 1 igrac ide napred a drugi unutra i mora da se pauzira snimak u tom trenutku, i to je ona slika. ako to ne može da se zaključi onda ništa na svetu ne može da se zaključi
Nikodije Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Ostoja, budi dostojanstven u patnji. Jebo te ofsajd, 16 postova o tome
theanswer Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 1 minute ago, Nikodije said: Ostoja, budi dostojanstven u patnji. Jebo te ofsajd, 16 postova o tome Ok, primetio si 3 moja posta od jutros a nisi dvadedet ostalih sinoc o ofsajdu.
Nikodije Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 5 minutes ago, theanswer said: Ok, primetio si 3 moja posta od jutros a nisi dvadedet ostalih sinoc o ofsajdu. Tvoji su prožeti patnjom, pa iritiraju
theanswer Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 1 minute ago, Nikodije said: Tvoji su prožeti patnjom, pa iritiraju Mislis prozeti su sposobnoscu da napisem ono sto se vidi pa te iritiraju.
Recommended Posts