Jump to content
IGNORED

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Dimitrije

Recommended Posts

1 minute ago, harper said:

Uopste ne govorim o rezultatima iz tog doba i tome sta smo mi mogli ili nismo mogli, govorim o tome kako je Arkan dobijao utakmice sa Obilicem i sta su se sve dozivljavali igraci drugih timova, sudije i svi oni koji bi se usudili da mu stanu na put.

Sve je to tacno sto si napisao ali da ste ih pobedili oba puta lagano bi vi uzeli titulu. A ovako ako se ne varam te sezone ste oba puta pukli od njih. I mi smo na isti način izgubili titulu 2000-e tako sto nas je Obilic dobio u oba meča..

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1015

• Bright Billy

796

• harper lee

670

• MiddleClass

602

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 minute ago, Cash said:

Sve je to tacno sto si napisao ali da ste ih pobedili oba puta lagano bi vi uzeli titulu. A ovako ako se ne varam te sezone ste oba puta pukli od njih. I mi smo na isti način izgubili titulu 2000-e tako sto nas je Obilic dobio u oba meča..

A i da su Jevreji pokusali proboj iz Ausvica bili bi slobodni ljudi. Nemoj da zajebavas s tim pricama. Kad dodje notorni kriminalac, za kojeg se zna da uziva podrsku drzave i moze da radi sta hoce, najboljem igracu protivnickog tima i kaze mu "mozes ti da pobedis, samo sta ces posle da radis s prostreljenim kolenima", to i nisu bas regularni uslovi da dobijes utakmicu. Ne kazem, mogli smo mi da pobedimo i tako pa sta igracima Bog da, ali to ne znaci da ono sto sam napisao o najvecoj sramoti srpskog fudbala nije tacno.

9 minutes ago, Cash said:

nemoj se zajebavati

ta sramotna epizoda nema veze sa fudbalom i uopste je ne treba posmatrati fudbalskim ocima

daleko od toga da je fudbal u srbiji pre i posle arkanovog obilica pucao od regularnosti, ali to je ipak epizoda koja je daleko iznad (ili ispod) svega ostalog vidjenog

Na stranu sve, ljudi su izveli rezervni tim u finalu kupa protiv Partizana jer su ih ovi 2 puta pustili na Jna u prvenstvu.
Zvezda je odigrala i jedan remi protiv njih ali bi svejedno bila sampion da ih Partizan nije pustao, 2 boda je na kraju bila razlika.
Sledece sezone Partizan 10 kola do kraja imao 2 boda vise od Obilica i ostao medjusobni mec na Vracaru kad je prekinuto prvenstvo i Partizanu data titula. Rezime svega je da je Partizan izvukao maksimum iz te 2 sezone, titula i kup, a ne zna se sta je neregularnije.

Ajd necu vise o tom pokojnom klubu ni reč :fantom:. Ajmo na lepše teme, ko vam je mogući rival u kvalifikacijama. Maribor bi vam bio idealan, trenutno gube kuci od Olimpija 3:0 :cofee:

Edited by Cash

Zavisi da li cemo biti povlasceni u drugoj rundi ili ne. Trenutno je blize da ne budemo, ali ako veceras Cska dobije Ludogorec i posle uzme titulu mogli bi upasti medju nosioce.

a ni Partizan ne ide kući praznih ruku. umesto dosadašnje titule viceprvaka, sad imaju novu,  prvaci na određeno vreme

Spoiler

D6RpNF3XoAAM0Ii.jpg

Edited by levi

Za to vreme u Poljskoj igraju i za Zvezdu...

Pjast sada ima 68 bodova i do kraja ga očekuju utakmice sa Pogonom u gostima i Lehom kod kuće, dok Legija (67) gostuje Jageloniji i čeka Zaglebje.

Ako Pjast bude prvi, Zvezda ce biti nosilac u drugom kolu kvalifikacija za LS.

4 hours ago, Mark Rothko said:

Izgleda da je Zvezda već osvojila kup za ovu godinu, a kako stoje stvari retroaktivno i prošlogodišnji...

lCG3eK6.jpg?1

6sl6aoX.png?1

http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/79468/trebalo-je-da-prodje-31-godina-da-neki-trener-u-zvezdi-prezivi-dve-godine-u-nizu

Ne moze da odbrani duplu krunu jer je nije ni osvojio prosle sezone, citam jutros stampano izdanje i smejem se koliko su se pogubili novinari.

11 minutes ago, W.F.C. said:

Ne moze da odbrani duplu krunu jer je nije ni osvojio prosle sezone, citam jutros stampano izdanje i smejem se koliko su se pogubili novinari.

ne brzaj, možda imaju insajd info da će the Komisja da zaseda ponovo i odluči/preporuči da se prizna Zvezdi kup od prošle sezone. ne pitaj me kako. moja mašta seže do određenih granica, al ipak postoji granica :)

4 minutes ago, Ted said:

ne brzaj, možda imaju insajd info da će the Komisja da zaseda ponovo i odluči/preporuči da se prizna Zvezdi kup od prošle sezone. ne pitaj me kako. moja mašta seže do određenih granica, al ipak postoji granica :)

Nemaju oni ni informacije ni mozga.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...