nenad Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 ali bog koji gleda usporeni na kom se iz aviona vidi da je ofsajd, i kaze nesto tipa ne vidi se to dobro, kad je lopta centrirana zvezdin igrac je bio iza. 😂
Fakundo Sava Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Letonija,Litvanija idemo redom Kome smeta najjakiji Gojko
Renegade Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 5 minutes ago, nenad said: ali bog koji gleda usporeni na kom se iz aviona vidi da je ofsajd, i kaze nesto tipa ne vidi se to dobro, kad je lopta centrirana zvezdin igrac je bio iza. 😂 Ne znam šta bi rekle one VAR linije ali ovako na prvu mi i ne deluje kao veliki ofsajd, ako uopšte i jeste. Možda Benov levi guz, tipa 20 cm.
levi Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 pa i nije osajd, ovaj njihov je baš ispružio ovu levu nogu. ok je to
nautilus Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Ofsajd ko kuća. Inače je sudija bio loš i grešio je ko blesav ali ovo je baš bila glupost. Čak je i Ben zbunjeno pogledao linijskog da vidi da li je digao zastavicu. Dalmatinsko Kosovo ima dva igrača u Zvezdi Borjan je budaletina na kvadrat. Degenek zna lopte, zna pustiti pas u vezni red i započeti akciju, malo nesiguran nazad ali će se to popraviti sa utakmicama. Gojko mu je popogrešno akcentirao prezime. Ono, JSL utakmica, oni se zabiju u bunker pa šta im Bog da. Ako izvuku bod super. Mi bez završnog pasa, Jovičić i Krstičić potpuno beskorisni. Radonjića treba naložiti da je sa druge strane Neimar. A sad spektakl, Litvanija!
Cane Vukic Prebranac Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Поново балтичке земље падају пред црвеном звездом ...
samo_opusteno Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Ok je ovo. Ekipa ce rasti, svaka pobeda bilda samopouzdanje. Ovi su bas dobro stajali, Radonju procitali i udvajali, nije bilo ni srece da ih nacnemo na pocetku. Ebesilio mi je bio dobar, zna fudbal, onaj centarsut za Milicevu sansu kada je odmereno prebacio golmana je dokaz klase. Sada se lakse dise, trebalo bi da protiv Suduve odigramo bolje.
Ratamahatta Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 (edited) Spic i desno krilo vriste. Ebesilio zna lopte, nema kondicije jos, videcemo kad se upristoji - tako je bukvalno isto centrirao Ivanic za gol jesenas, pala lopta tacno gde treba, ali jbg. Super je pucao Jovancic spoljnom, steta sto ne udje. Neka rastu k'o prosle godine redom i bice LE opet. Edited July 17, 2018 by Plajvi
adasevic Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Porodismo ovo nekako... Bas me iznervirase na kraju sa onim zadrzavanjem kao da branimo pobedu protiv Bajerna u polufinalu LS, a ne 2 gola viska protiv rivala koji jedva centar da je presao... Sto se ofsajda tice, ovo na slici nije ofsajd. Na stadionu nisam ni Bena video od one sume igraca, a kamoli dal je ofsajd Ispadanje APOELa nam je medju potencijalne rivale u 3. kolu (kad/ako prodjemo Suduvu) ubacilo Karabag (uz Seltik, Salcburg, Ludogorec, Astanu i Legiju).
pbg12345 Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 @Milosh76 sta sam ti kazao? za mene prilicno ocekivana utakmica. zvezda je evidentno kvalitetnija ekipa od ovih, ali jbg oni su dosli da se brane sa 9 ili 10 igraca i to je jako tesko probiti i uhodanim sistemima, a posebno zvezdi kojoj su ovo prve takmicarske utakmice na kraju nam sudija poklonio gol iz cistog ofsajda, ali verujem da bi ga vec nekako umuljali do kraja i bez toga pojedinacni utisci mahom dobri zemo je pokazao da ume sa loptom, nije onaj klasican stoper balvan koji panicno spicom izbija loptu, kapiram da ce neke akcije kretati i od njega kad se uklopi elisibio ili kako vec pokazao dobru tehniku (ocekivano) i ono sto je jako bitno veliku zelju kod igraca tog tipa taj voljni momenat je jako bitan. usudio bih se vec posle ovih njegovih 50ak minuta reci da ce biti pojacanje za zvezdu. ocigledno nije dosao samo da odradi potpisano milic iako je masio sanse, meni se svidelo kako je igrao. jedna od njegovih boljih partija u zvezdi. imacemo u njemu i jeftovicu dva ozbiljna rezervna krilna igraca, koja ce itekako moci pomoci ekipi i biti deo rotacije najnegativniji deo su bekovi. relativno dugo su u zvezdi (za nase standarde), imaju odredjeni rejting i protiv ovakve ekipe ocekivao bih od njih proboje, centarsuteve, oni su bili smesni. centasutevi katastrofa, resenja debilna, stojkovic je dosta lopti izgubio, rodic se uspeo i sudariti sa radonjom... i ben. nije on medju najlosijima i dobro je odigrao zavrsnicu, ali je jos jednom pokazao ono sto odavno znamo: sa njim na centarforu gubimo i u spicu napada i na njegovoj poziciji nadam se (makar u evropi) da je sa tim eksperimentom zavrseno ostali prosecno za svoje standarde boaci (milosh i ja i dalje verujemo ) , vijeira, ko god, ali centarfor nam treba do petka. to je valjda svima jasno sudija los kao sto kaze nautilus. dugo sam imao utisak da gresi na nasu stetu (naravno da ne mora znaciti da je sa namerom), a onda nam je poklonio gol iz ofsajda (ok tu je pomocni i vise kriv) i uopste do kraja kao da je kompenzovao na nasu stranu litvanci takodje nisu nivo zvezde. kvalitetom su taman negde izmedju nas i letonaca, ali rekao bih ipak nesto blizi nama, nego njima posto ce zvezda pored ove dve imati jos jednu, odnosno dve utakmice do tog dvomeca i verujem biti uigranija i imati u sastavu napdaca makar kvaliteta ostatka ekipe, ocekujem slican razvoj situacije i odnos snaga prva je kuci i bukvalno bilo koja pobeda ce biti odlican rezultat. sa 1:0 bih bio prezadovoljan. ako pobedimo to ce ujedno naterati i litvance da se otvore u drugom mecu, a to (ovakvoj) zvezdi daleko vise odgovara nego da napada bunker kao veceras inace, kao sto sam vec pisao. posto je zreb za trece kolo posle odigranog prvog, nama u tom trecem dolazi nosilac (osim u slucaju da taj projektovani nosilac u medjuvremenu ispadne u drugom kolu) ali zato imamo solidne sanse da mi pobedom u trecem kolu preuzmemo od te ekipe status nosioca i dobijemo za nijansu lakseg protivnika u tom potencijalnom mecu po za ls trece kolo kvalifikacija za ls je ujedno i prva utakmica sezone. jer prolaz garantuje grupe, posle ostaje pitanje da li je to grupa ls ili le i za kraj licni utisak da mi je ovih 90 minuta pojelo vise zivaca i emocija nego celokupno svetsko prvenstvo mogu zamisliti kako ce to tek izgledati ako se domognemo 4 kola kvalifikacija za ls sve u svemu ocekivano, ali na kraju i pozitivno verujem da miloje i momci nastavljaju gde su stali prosle godine i da cemo i ove godine gledati dobar fudbal i imati za nas odlicne rezultate u evropi
Jozef K. Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Ne znam šta bi rekle one VAR linije ali ovako na prvu mi i ne deluje kao veliki ofsajd, ako uopšte i jeste. Možda Benov levi guz, tipa 20 cm. [emoji3] Ofsajd jedno pola metra. Za mene kao navijača jedno 5-10 santimetara. Inače nema veze idemo dalje. Ako ovako nastave nećemo daleko. Za sada se žreb otvara. Treba nam špic pre svega.
dragance Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Kada sam gledao snimak, mislio sam da je ofsajd 100%. Posle ove fotografije vise nisam siguran. Inace, bice bolje!
Milosh76 Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Za ovu fazu, odlicna utakmica...borbena, dosta sansi, nismo crkli u 75, kao pre nedelju dana. Fali realizator, ali i to se da resiti. Ebelisijo sasvim dobar, Krsticic najbolji na terenu, Degeneku fali uigravanje..ostali solidni. Zreb za 3. kolo je u ponedeljak, u utorak prva utakmica 2. kola protiv Suduve. Moguci protivnici, s tim sto ce verovatno biti opet podgrupa: Salcburg Ludogorec - Videoton Seltik - Alaškert 3:0 / Valur - Rozenborg 1:0 Legija / Trnava - Zrinjski 1:0 Astana - Sutjeska 1:0 / Midtjuland Karabag-Olimpija 1:0 / Kukeši
Recommended Posts