harper lee Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Gledao samo prvo poluvreme pa zbrisao na protest, bilo je jos u prvom poluvremenu jasno sta nas ceka. Imamo u timu gomilu mediokriteta koji misle da su uhvatili boga za muda tako sto su redovni ispred severa posle utakmice i zabole ih da igraju. Milojevic je potpuno izgubio kontrolu nad timom, zato svaku utakmicu moraju da igraju Marin i Ben. Njih dvojica su do danas vadili fleke svake kurcobolje grupe kretena koji su poceli da hodaju u malo vecim cipelama, a danas su i oni digli ruke od saigraca koji ih bukvalno zajebavaju otkako je poceo prolecni deo prvenstva.
Shaq Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 26 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Miloe stavio ostavku prica se po selu, da se paridzan sutra sklanja™ vama, a vi cete njima u kupu :coffee:
Rumpelstiltskin Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 prica se po selu, da se paridzan sutra sklanja[emoji769] vama, a vi cete njima u kupu :coffee:Bah, bolji deal od ovog bi i Homer Simpson napravioSent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 15 minutes ago, Shaq said: prica se po selu, da se paridzan sutra sklanja™ vama, a vi cete njima u kupu :coffee: a šta će nam ? mi smo drugi, pa drugi. I sve da izgubimo do kraja, opet igramo Evropu.
harper lee Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Just now, Constantin said: a šta će nam ? mi smo drugi, pa drugi. I sve da izgubimo do kraja, opet igramo Evropu. A i ti odgovaras na svasta. Kod Shaqa se "prica se po selu" cita kao "sad sedoh da napisem nesto i ovo mi pade na pamet da napisem".
Constantin Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 5 minutes ago, harper said: A i ti odgovaras na svasta. Kod Shaqa se "prica se po selu" cita kao "sad sedoh da napisem nesto i ovo mi pade na pamet da napisem". Rekoh sebi, možda stvarno tako misli ?
MiddleClass Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 U cetvrtak moramo 4:0 povesti i bicemo mirni.
Milosh76 Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Sutra ako dobije Radnicki vracamo se na +4, a onda Derbi dobija izuzetno na znacaju. Bilo bi bas glupo da zakomplikujemo sezonu par kola pred kraj.. a ocigledno je da smo ubedljivo najbolji, samo ih to mrzi da pokazu ponekad...
pbg12345 Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Osim ako ne polude simic, causic i jovicic Koliko je sve ovo jadno
Dimitrije Posted April 20, 2019 Author Posted April 20, 2019 Koliko god da je Jovicic tehnicki i kreativno slab, on u ovom timu mora da ima mesto u prvih 11 zato sto je jedini igrac koji ume da secka protivnikovu igru i da sprecava kontranapade protivnika. Zvezina odbrana je izuzetno ranjiva u kontranapadima jer su odbrambeni igraci spori, skloni kiksevima i osrednjeg kvaliteta (izuzetak Borjan). Zvezdin tim je po kvalitetu igraca daleko bolja od ostalih timova u ligi, ali taj se kvalitet nije u potpunosti preneo na igru tima. Drugim recima, Zvezdini uspesi su prevashodno rezultat kvalitetne igre pojedinaca a ne kvalitetne igre tima. Kada kvalitetni pojedinci odigraju lose (ili ih samo iz njemu znanih razloga Milojevic zameni ili izostavi), nastaju problemi. U ovom trenutku se vise uzdam u to da Partizan pobedi u Nisu nego da Zvezda pobedi u derbiju.
Cane Vukic Prebranac Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Добро је ово. Пред прошли дерби сви су очекивали лагану побједу Звезде. Сад смо уздрмани и бићемо прави ммњ.
Milosh76 Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 U prvih 15ak minuta ce se videti kako ce se razvijati utakmica. Ako budemo agresivni, koncentrisani, timski orijentisani, napadacki igrali bice ok. U suprotnom gledacemo opet mucenje. Oni ce svakak igrati hrkljus kao i u poslednjih 4-5 derbija, a na nama je da takvu igru ne prihvatimo, nego da nametnemo svoju.
triple_nippled Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 izjava krunica posle utakmice objasnjava neke stvari... Quote “Znate svi vi ovde da mi je Zvezdan Terzić kao brat rođeni. To je moj drug. Znam je da je sada njemu teško, ali ja vodim računa o mom klubu“. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/umesto-o-zvezdi-simo-krunic-o-rts-u-nisam-poltron-ne-dam-na-svoje-drugove/325131
Recommended Posts