Jump to content

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Featured Replies

sori milose, donekle si u pravu jer ne pratim, stoga ne treba ni da pisem, uglavnom i ne pisem. nema potrebe da iritiram ljude koji sve ovo dozivljavaju licno, pa na neke opaske odmah uzvracaju ad hominem uvredama. samo mi je ovaj podatak o nizu bez poraza bio intrigantan.

Da si odgledao neku utakmicu, ne bi te cudio taj niz uopste. Osim par utakmica gde je bilo cupavo, sve ostale glatko dobijene. I grobari su imali niz i ove i prosle sezone, pa i Radnicki dobija u nizu.

Sa jedne strane se kuka sto nema treceg kluba, a sa druge svaki niz duzi od tri pobede je kradja. Ne ide to tako.

gledao sam derbi, igrali smo totalni antifudbal, ono je bila sramota i za grcki megatrend fudbalski univerzitet. zato mi je zanimljiv taj niz nepobedivosti, a igramo tako los fudbal.

Edited by Nikodije

Dobar ti primer, samo pogresan. Nastavi da ne gledas i kritikujes, tu si najbolji

32 minutes ago, Milosh76 said:

Da si odgledao neku utakmicu, ne bi te cudio taj niz uopste. Osim par utakmica gde je bilo cupavo, sve ostale glatko dobijene. I grobari su imali niz i ove i prosle sezone, pa i Radnicki dobija u nizu.

Sa jedne strane se kuka sto nema treceg kluba, a sa druge svaki niz duzi od tri pobede je kradja. Ne ide to tako.

To može samo da pogoduje srpskom fudbalu, ako se uzme u obzir kako je protekao poslednji Zvezdin poraz. Sudija produžio meč samo šest minuta za Zvezdinu opsadu i mučki produžio čak šest minuta da Zvezda primi gol iz kontre. Pa onda saopštenja, vanredne konferencije, obećanja i pretnje... nema tu sporta. Bolje je ovako.

Marin potpisao do 2021

izasla i slika :D

ako to znaci da ostaje do naredne zime ja sam bas zadovoljan... 

Simic i Causic pocinju danas, odlicna preporuka za gledanje... Beogradske hronike.

6 minutes ago, harper said:

Simic i Causic pocinju danas, odlicna preporuka za gledanje... Beogradske hronike.

I slagalice

Just now, palikaris said:

I slagalice

Ih, slagalica se gleda i bez preporuka.:D

Startna postava Crvene zvezde za današnji meč je: Borjan, Stojković, Milunović, Babić, Gajić, Jovančič, Ivanić, Ben, Jirka, Simić, Pavkov. Rezerve su: Popović, Savić, Jovičić, Vulić, Ebisilio, Joveljić, Vukanović.

Edited by hrkljush boys_2

24 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Startna postava Crvene zvezde za današnji meč je: Borjan, Stojković, Milunović, Babić, Gajić, Jovančič, Ivanić, Ben, Jirka, Simić, Pavkov. Rezerve su: Popović, Savić, Jovičić, Vulić, Ebisilio, Joveljić, Vukanović.

Znaci Zurnal se ispalio s Causicem.:laugh:

edit: Dajte nekakav stream.

Edited by harper

Nema dok se ne izvinis za stres koji si naneo neproverenom informacijom o Causicu [emoji38]

Just now, Milosh76 said:

Nema dok se ne izvinis za stres koji si naneo neproverenom informacijom o Causicu emoji38.png

Mea culpa. Poverovao Zurnalu.

Guest
This topic is now closed to further replies.