Jump to content
IGNORED

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, renne said:

U igri smo i dalje
:hali:

Napoli dobije Liverpool, a mi dobijemo PSG..  Pa dobro... moracemo na tezi nacin :D

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1015

• Bright Billy

796

• harper lee

670

• MiddleClass

602

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Protiv PSG.. Ebisilio umesto Krsticica (kartoni), Jovancic umesto Srnica.. i Savic i Stojkovic da se oporave...pa da se posibamo muski...  Pa i nek ispadnemo sa 7 bodova, ako nije UEFA sramota da dozvoli :D

Posted

Kakvo je govno ova Albijanić, Joveljiću se obraća sa Ti ko da su u kafani!

Mrš govno seljačko...

Posted
10 minutes ago, Прслин said:

Шмекерски је одиграна ова група, за неверовати колико.

Улазимо у последње коло са шансом да се презими у Европи. :nobles:

*1

Posted
Kakvo je govno ova Albijanić, Joveljiću se obraća sa Ti ko da su u kafani!
Mrš govno seljačko...
Da, odvratno
Posted

u svim ostalim grupama bar jedno mesto je clinched, a u nekim i sva 4. samo grupa  smrti još uvek cela otvorena

Posted

Учи Милое, као змај, јесте да је кулов, а не мангуп, али учи.:sleep:

Posted

Dobijamo lagano PSZ i navijamo za zabare...

Posted (edited)

igračima i treba da govore ti, a trenerima vi, bez obzira na godine

uvek mi je bilo bizarno kad mator novinar persira klincu  zato što ovaj zarađuje milione.  pa i starijem igraču svejedno

sve dok trčiš u gaćama nema persiranja, kad obučeš pantalone onda može. to je ok kriterijum

Edited by levi
Posted

Балерина је дефинитивно најтупавији спортски новинар у Србаља.

Posted

Napredujemo, ucimo, manje se brukamo ali meni ce Milojevic ostati seljacki trener sve dok Ebesilio ne bude u startnoj postavi. Nije to zbog Ebesilija vec zbog filozofije da moraju da igraju najbolji a ne da se krpe pozicije zbog sumanutih pseudotaktickih predrasuda o igracima "koji ostavljaju srce na terenu" na pozicijama koje nikad nisu igrali i na kojima ne mogu da se snadju. Ekipa koja je zavrsila mec je pruzila petnaestak minuta najbolje igre u Ligi Sampiona do sada, a tih 15 minuta je doslo kad su i Ben i Marin vec crkli od umora. Mi smo umesto toga igrali s timom koji je Napoliju dao fore tri gola jer smo na terenu imali bar dva alibi igraca ciji je jedini posao na terenu bio da nikako ne dodju u situaciju da budu krivi za neki primljeni gol.

Akcija Marina kod gola je bila minijatura par excellence. Odavno nismo imali u timu igraca takve klase.

Posted

Poslednjih pola sata ozbiljan fudbal smo igrali. Jeste da su i oni stali ali za mnoge stvari koje smo izvodili je potrebno dosta znanja. Marin, Ben, Jovancic, Ebesilio i Krsticic, steta sto nijednu utakmicu nisu zajedno poceli.

Posted

neka javi neko Srnicu da posalje pas napred a ne nazad u pm

Jovancic mora pocinjati svaku utakmicu

Marin klasa, milina ga je gledati

dobri smo, dogodine idemo u 1/8 finala

Posted

Neko na tw napisa da Nejmar i Verati imaju parne žute.

Poslato sa MYA-L41 uz pomoć Tapatoka

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...