Jump to content
IGNORED

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, triple_nippled said:

To je mislim odavno jasno, da broj pretrcanih kilometara nista ne znaci. Vise puta analizirano i zakljuceno da je to ustvari najcesce bespotrebno trosenje energije bez ikakvog konkretnog ucinka. 

Voleo bih da vidim zaključke tih analiza i. Istraživanja. Gde bih to mogao da pročitam? 

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1015

• Bright Billy

796

• harper lee

670

• MiddleClass

602

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Izgleda da smo postali prava bolnica, Stojkovic, Causic, Boaci, Ebusilio, a izgleda da se i Jovancic povredio...

Posted
1 minute ago, dragance said:

Voleo bih da vidim zaključke tih analiza i. Istraživanja. Gde bih to mogao da pročitam? 

Ima na LiveScore-u :D

Posted
24 minutes ago, Milosh76 said:

Izgleda da smo postali prava bolnica, Stojkovic, Causic, Boaci, Ebusilio, a izgleda da se i Jovancic povredio...

Sto bi rekao Miloje - Puric moj dobar drugar. :D

Posted

Gosn Poručniče, imate ručak ili večeru kada nam se putanje ukrste negde u belom svetu. Biće ispoštovano kako je dogovoreno.

Posted

Ja se već istrošio ko budala, plaćao piće i znanim i neznanim u poslednja dva dana, ali ne žalim! 

Posted
Ja se već istrošio ko budala, plaćao piće i znanim i neznanim u poslednja dva dana, ali ne žalim! 
+1
Posted

Zulo pauzira 2 sedmice, a Jovancic do kraja polusezone izgleda. Steta za Jovancu, dobar je bio, nisam uopste ni skontao povredu tokom meca.

Posted
2 hours ago, Redoran said:

Gosn Poručniče, imate ručak ili večeru kada nam se putanje ukrste negde u belom svetu. Biće ispoštovano kako je dogovoreno.

sta je bilo, pala neka opklada? 

Posted
31 minutes ago, FPLS said:

Zulo pauzira 2 sedmice, a Jovancic do kraja polusezone izgleda. Steta za Jovancu, dobar je bio, nisam uopste ni skontao povredu tokom meca.

Jel moze neki link vezano za ove povrede. I ja sam to procitao na drugom forumu, ali bez detalja.  Ako je Jovancic do kraja polusezone, to je mesec i po dana, to je neka teza povreda?

Posted

Uh šteta za Jovančića u svakom smislu. Baš je bio dobar svaki put kada je dobio priliku da igra. Značio bi.

Posted

Nasao sam info za Jovancica... u pitanju je zadnja loza... oko 3 nedelje oporavka

Posted

Biće spreman za Napoli valjda onda...

Posted
59 minutes ago, Bright Billy said:

sta je bilo, pala neka opklada? 

Valjda da Trnava nece izgubiti oba meca od Dinama :P

Posted

evo, sad sam se čekiro lod keša :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...