dragance Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 2 hours ago, triple_nippled said: To je mislim odavno jasno, da broj pretrcanih kilometara nista ne znaci. Vise puta analizirano i zakljuceno da je to ustvari najcesce bespotrebno trosenje energije bez ikakvog konkretnog ucinka. Voleo bih da vidim zaključke tih analiza i. Istraživanja. Gde bih to mogao da pročitam? Link to comment
Milosh76 Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Izgleda da smo postali prava bolnica, Stojkovic, Causic, Boaci, Ebusilio, a izgleda da se i Jovancic povredio... Link to comment
John Coltrane Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 1 minute ago, dragance said: Voleo bih da vidim zaključke tih analiza i. Istraživanja. Gde bih to mogao da pročitam? Ima na LiveScore-u Link to comment
MiddleClass Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 24 minutes ago, Milosh76 said: Izgleda da smo postali prava bolnica, Stojkovic, Causic, Boaci, Ebusilio, a izgleda da se i Jovancic povredio... Sto bi rekao Miloje - Puric moj dobar drugar. Link to comment
Redoran Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Gosn Poručniče, imate ručak ili večeru kada nam se putanje ukrste negde u belom svetu. Biće ispoštovano kako je dogovoreno. Link to comment
dragance Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Ja se već istrošio ko budala, plaćao piće i znanim i neznanim u poslednja dva dana, ali ne žalim! Link to comment
renne Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Ja se već istrošio ko budala, plaćao piće i znanim i neznanim u poslednja dva dana, ali ne žalim! +1 Link to comment
FPLS Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Zulo pauzira 2 sedmice, a Jovancic do kraja polusezone izgleda. Steta za Jovancu, dobar je bio, nisam uopste ni skontao povredu tokom meca. Link to comment
Bright Billy Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 2 hours ago, Redoran said: Gosn Poručniče, imate ručak ili večeru kada nam se putanje ukrste negde u belom svetu. Biće ispoštovano kako je dogovoreno. sta je bilo, pala neka opklada? Link to comment
Milosh76 Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 31 minutes ago, FPLS said: Zulo pauzira 2 sedmice, a Jovancic do kraja polusezone izgleda. Steta za Jovancu, dobar je bio, nisam uopste ni skontao povredu tokom meca. Jel moze neki link vezano za ove povrede. I ja sam to procitao na drugom forumu, ali bez detalja. Ako je Jovancic do kraja polusezone, to je mesec i po dana, to je neka teza povreda? Link to comment
Jozef K. Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Uh šteta za Jovančića u svakom smislu. Baš je bio dobar svaki put kada je dobio priliku da igra. Značio bi. Link to comment
Milosh76 Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Nasao sam info za Jovancica... u pitanju je zadnja loza... oko 3 nedelje oporavka Link to comment
Apollo Creed Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Biće spreman za Napoli valjda onda... Link to comment
John Coltrane Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 59 minutes ago, Bright Billy said: sta je bilo, pala neka opklada? Valjda da Trnava nece izgubiti oba meca od Dinama :P Link to comment
Bright Billy Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 evo, sad sam se čekiro lod keša Link to comment
Recommended Posts