El Patron Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 9 hours ago, adasevic said: Jeste statistika kao bikini, ali je taj nemac pojma dao 25 golova u ligi (29 u sezoni) dok je duplo bolji igrac dao malo manje od pola od toga (12 golova u prvenstvu, 19 u sezoni). Uz to Tavamba ima 29 a Pesic 26 godina sto je takodje vrlo bitan faktor za cenu. Ne bih ulazio dalje u analize ko je i zasto bolji, cenim da imas ti neku svoju skalu kako to odredjujes, al eto cisto price radi i ovih podataka. Takodje i triplo bolji igarc doduse na drugoj poziciji Uros Racic je otisao za 2,2 miliona evra ovog leta iz kluba pa je stvarno cudo nevidjeno da najbolji strelac u Srbiji koji nije mator dobije neku veliku ponudu od Arapa... madjija. Samo kazem... Tavamba u Evropi 6 golova, Pesic 1 Samo kazem... Cenim da ovi koji kupuju igraca vise cene golove postignute na nasim njivama. Ne kazem da je nemoguce da Pesica neko plati toliko, ali kad vec pises o statistici mogao si da napises i broj golova u evropskim takmicenjima.
FPLS Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Nakon sto je neko dao 2 miliona necega za Racica, necu se iznenaditi ni ako Pesic ode za 10.
Milosh76 Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Tavamba u Evropi 6 golova, Pesic 1 Samo kazem... Cenim da ovi koji kupuju igraca vise cene golove postignute na nasim njivama. Ne kazem da je nemoguce da Pesica neko plati toliko, ali kad vec pises o statistici mogao si da napises i broj golova u evropskim takmicenjima. Ili recimo odigrane minute i broj golova u kvalifikacijama i u Ligi i broj meceva koji su poceli...Kad vec uporedjujete, uporedjujte sve babe i zabe, a ne samo neke...
El Patron Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Dobro i to je tacno, nisam pratio nesto mnogo, mislio sam da je Pesic vise igrao. Po meni ne vrede nijedan ni drugi vise od 2-3 miliona i to ako se prevare neki Kinezi.
levi Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 čekaj, secretary of rashid sumaila https://twitter.com/Hackman2317
Mil@n Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Aj sad ozbiljno... Da se tema preimenuje u nešto normalno tipa FK Czv 2018/19.. Ko je za? Svi? Protiv? Niko?...
Mil@n Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Missleading. Dosadan. Neinventivan. Iritantan. Glup. Odaberi po izboru.
levi Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 nije, odličan je neivetivan, a fkcz 18/19 je baš inventivan
MiddleClass Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 36 minutes ago, levi said: čekaj, secretary of rashid sumaila https://twitter.com/Hackman2317 Jako
Mil@n Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 1 hour ago, levi said: nije, odličan je neivetivan, a fkcz 18/19 je baš inventivan I ne treba da bude inventivan, treba da bude tačan. Odličan je... Right
porucnik vasic Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 1 hour ago, Mil@n said: Missleading. Dosadan. Neinventivan. Iritantan. Glup. Odaberi po izboru. Наслов је баш како треба. Онај ко отвара тему има право да стави наслов какав хоће. Док нам је Димитрије талија има брате да ћутиш и трпиш.
Mil@n Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Dobro™. Hvala Dimitriju na prošloj tituli, pošto je on otvorio i novi topik nema dileme da uzimamo i ovu te idem negde da proslavim...
pbg12345 Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 menjajte ili ne, svejedno ali da li je realno da nekom smeta ime teme? milane, moguce da gresim ali ti si se i prosli put javio sa ovom idejom, u medjuvremenu cini mi se nisi postovao jel ti naziv ove teme prvo cega se setis ujutro? nego kaze degenek nije do juce znao da ima toliko rodjaka po srbiji zovu redom i traze od roda/zeme/brata kakvu uslugu i cestitaju usput
Mil@n Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Jesam se javio, i javilo se još par ljudi tj složilo, al nema veze, ako je cena da Dimitrije napravi temu sa ovakvim naslovom da uzmemo još 1 titulu, evo ja sam za.
Recommended Posts