Jump to content
IGNORED

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Jel Steaua bese drzi rekord, tipa nisu izgubili 4 godine u prvenstvu ili tako nesto? Stizemo i to samo da potraje ova vlast :fantom:

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1015

• Bright Billy

796

• harper lee

670

• MiddleClass

602

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kiksnuo radnički, sad smo na +7

(coincidentally, u srijedu ćemo da budemo na -7, no dobro)

Posted

Стварно сте нам побегли, сва срећа да се деле бодови пред плејоф па нисмо тако далеко.

Posted
2 hours ago, Captain_Darling said:

Стварно сте нам побегли, сва срећа да се деле бодови пред плејоф па нисмо тако далеко.

Jebote, je to najgluplje-pravilo-u-istoriji-svih-svetova-i-svemira-i-sportova i dalje aktuelno? Strašno.

Posted

jedino bi bolje od polovljenjatm bilo oduzimanje osvojenih bodova od timova sa kojima nisi u grupi

Posted

LoL  mali off

Ja Nemcima na poslu koji su se zalili kako je BL dosadan zbog mocnog Bajerna predlozio taj sistem da razbiju malo monotoniju i ispao dobar vic, svi se smejali do bola, kada su me pitalii "Care kako se seti tako spontano" ja im objasnio da je tako u Srbiji sa podelom bodova i niko se vise nije smejao. od neverice, hahaha :thumbup:

Posted

Realno, tesko da se moze napraviti nesto gluplje od te podele. Kao da vecinu meceva igras cisto onako, hobija radi.

Posted

šta tek onda reći za sportove  u kojima postoji pravi plejof 

Posted
4 minutes ago, assignment said:

LoL  mali off

Ja Nemcima na poslu koji su se zalili kako je BL dosadan zbog mocnog Bajerna predlozio taj sistem da razbiju malo monotoniju i ispao dobar vic, svi se smejali do bola, kada su me pitalii "Care kako se seti tako spontano" ja im objasnio da je tako u Srbiji sa podelom bodova i niko se vise nije smejao. od neverice, hahaha :thumbup:

mogao si da kazes belgija, shvatili bi te ozbiljnije 100%

Posted
1 hour ago, levi said:

šta tek onda reći za sportove  u kojima postoji pravi plejof 

+1

Posted

Zamislite da im je objasnjavao pravila eerste divisie. Strpali bi ga u ludnicu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...