Zico Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Jel Steaua bese drzi rekord, tipa nisu izgubili 4 godine u prvenstvu ili tako nesto? Stizemo i to samo da potraje ova vlast
gervasius twinkleminkleson Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Kiksnuo radnički, sad smo na +7(coincidentally, u srijedu ćemo da budemo na -7, no dobro)
Captain_Darling Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Стварно сте нам побегли, сва срећа да се деле бодови пред плејоф па нисмо тако далеко.
Mil@n Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 2 hours ago, Captain_Darling said: Стварно сте нам побегли, сва срећа да се деле бодови пред плејоф па нисмо тако далеко. Jebote, je to najgluplje-pravilo-u-istoriji-svih-svetova-i-svemira-i-sportova i dalje aktuelno? Strašno.
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 jedino bi bolje od polovljenjatm bilo oduzimanje osvojenih bodova od timova sa kojima nisi u grupi
assignment Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 LoL mali off Ja Nemcima na poslu koji su se zalili kako je BL dosadan zbog mocnog Bajerna predlozio taj sistem da razbiju malo monotoniju i ispao dobar vic, svi se smejali do bola, kada su me pitalii "Care kako se seti tako spontano" ja im objasnio da je tako u Srbiji sa podelom bodova i niko se vise nije smejao. od neverice, hahaha
Miljenko Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Realno, tesko da se moze napraviti nesto gluplje od te podele. Kao da vecinu meceva igras cisto onako, hobija radi.
levi Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 šta tek onda reći za sportove u kojima postoji pravi plejof
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 4 minutes ago, assignment said: LoL mali off Ja Nemcima na poslu koji su se zalili kako je BL dosadan zbog mocnog Bajerna predlozio taj sistem da razbiju malo monotoniju i ispao dobar vic, svi se smejali do bola, kada su me pitalii "Care kako se seti tako spontano" ja im objasnio da je tako u Srbiji sa podelom bodova i niko se vise nije smejao. od neverice, hahaha mogao si da kazes belgija, shvatili bi te ozbiljnije 100%
MiddleClass Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 1 hour ago, levi said: šta tek onda reći za sportove u kojima postoji pravi plejof +1
raindelay999 Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Zamislite da im je objasnjavao pravila eerste divisie. Strpali bi ga u ludnicu.
Recommended Posts