James Marshall Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 16 minutes ago, MiddleClass said: Dajte ljudi strance. Tim na ić daleko im lijepa kuca! produžite Milijaša Link to comment
porucnik vasic Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Какав је тај Мелег? Овако по каријери досад изгледа као мање талентовани и мање ексцентрични Катаи. Link to comment
Bright Billy Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Природна позиција у тиму је на позицији "10", иза нападача, а рекао је да његове квалитете најбоље познаје помоћни тренер Милан Косановић, са којим је дуго година сарађивао у младјим категоријама Војводине. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Какав је тај Мелег? Овако по каријери досад изгледа као мање талентовани и мање ексцентрични Катаи.To je otprilike i moj utisak. važio je za talenta i, kad imamo mogućnost treba da probamo da 'ozivimo' nekog takvog igrača, ali ne mogu da kažem da imam pojma sta da očekujemo od njega. Link to comment
pbg12345 Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 i ja mislim da je to generano oku nedostatku boljih resenja ali nisam siguran da li je i resenje za kvalifikacije nama treba neko ko ce odmah da doprinosi, zato i rekoh uz sve njegove mane, godine itd pre bih mozda gledao milijasa makar u prva dva kola, nego nekog ko se tek upoznaje sa ekipom, a poodavno nije igrao ozbiljan fudbal Link to comment
Bright Billy Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 kapiram da kosanovic ima dobru procenu... Link to comment
pantelia Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Ode Pingpong u Ferencvaros za 300 hiljada eur Link to comment
pbg12345 Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 njegovo prezime nas obavezuje da verujemo sale bez, jel on rodjak poznatijeg kosanovica? Link to comment
pbg12345 Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Just now, pantelia said: Ode Pingpong u Ferencvaros za 300 hiljada eur toliko o ekipi koju imamo vec na pocetku priprema mi od stopera zapravo imamo savica i babica i eventualno erakovica ili onog brazilca ako ih prikljuce prvoj ekipi(mada naravno sumnjam da ce ih koristiti vec sad u nama mozda i najvaznijem delu sezone) ? Link to comment
Bright Billy Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 pingpong svakako nije bio neko resenje... Link to comment
pbg12345 Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 moguce, pisali smo vise puta ali bih ga ja ipak voleo videti kao deo ekipe ako se vec nije dovelo bolje resenje neozbiljno je krenuti samo sa savicem i babicem cak i u prvo kolo ne bi da zvucim kao baba neka, ali ja se pomalo plasim i tog prvog kola, sto zbog naseg mentaliteta, sto zbog termina tih utakmica, itd, a ima tu par protivnika koji nisu bas potpuni amateri i mogu napraviti problem ako se ne pristui ozbiljno Link to comment
porucnik vasic Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Довешће они центархалфа. Link to comment
Bright Billy Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 prvo kolo bi morali i sa omladincima da prodjemo a drugo je 24. jula, do tad ce verovatno naci nekog boljeg od pingponga... Link to comment
Recommended Posts