Apollo Creed Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Kada su u pitanju kvalifikacije, u kojima će Zvezda učestvovati od prvog kola, UEFA je na svom sajtu objavila i preciznu računicu za tu trku. Svaki klub koji zaigra u kvalifikacijama za oba evropska takmičenja dobiće po 260.000 evra (dakle, sva četiri predstavnika Srbije). Zvezda bi na tu svotu u trci za LŠ mogla da zaradi i ove iznose: prva runda kvalifikacija - 230.000 evra druga runda - 280.000 evra treća runda - 480.000 evra (samo za šampione država) Učešće u baražu ne donosi dodatni novac, jer će ti timovi dobiti uplate iz budžeta predviđenog za ligašku fazu Lige šampiona ili Lige Evrope. UEFA je iznela i konkretne cifre. Prošle godine je klubovima učesnicima grupne faze Lige šampiona garantovala po 12,7 miliona, a ta svota će ove sezone biti povećana na 15,25 miliona evra. I nastupi u grupnoj fazi mogu doneti značajan novac, s ozbirom na to da će UEFA svaku pobedu nagraditi sa po 2,7 miliona evra, a remi sa 900.000 evra. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 20 hours ago, MiddleClass said: Pressicu je Mamić počeo riječima: “U ovom trenutku trebao sam biti u jednom restoranu u Zagrebu, gdje je i jedan od mojih uzora Dragan Džajić. S njim je i legendarni Dule Savić. Zamolili su zagrebačkog mitropolitena da dođe, čekali su me, a ja nisam došao jer sam spriječen. Željeli su me pozdraviti, provesti večer samnom i poželjeti mi sreću. Mitropoliten zagrebački mi je udijelio blagoslov i rekao da će moliti večeras za moju vitalnost, smirenost da mogu to izdržati… mitropoliten Мамињо Link to comment
Milosh76 Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Dolazi Stojiljkovic... sto znaci da odlazi Pesic uskoro Taj aranžaman koštaće crveno-bele 200.000 evra, uz jedan vrlo bitan dodatak: Crvena zvezda će naredne sezone moći da otkupi Stojiljkovića za 1.500.000 evra. Link to comment
FPLS Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Valja li cemu taj Stojiljkovic? Za jsl upotrebu kao Pesic, ili zna ponesto? Link to comment
Milosh76 Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Meni je slicniji Hugu nego Pesicu...a Milojevic ga je zeleo, tako da tu nema diskusije da li ce biti koristan! Link to comment
levi Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 slabo u najboljem slučaju može da bude prvi strelac lige i to je to Link to comment
Milosh76 Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Plan je da dovedemo Milunovica iz BATE-a i Jevtovica iz Antalijaspora... a za strance cemo videti Posle mnogo godina imacemo prakticno kompletan tim na pripremama od prvog dana... veliki plus! Link to comment
FPLS Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Nadam se da je Stojiljkovic resenje za jsl i zamena za Pesica, a da se dovodi startni strani spic, kao i stranac paker. Deluje da kupimo solidnu domacu radnu snagu, ali realno ne moze se bez stranaca. Ako je ideja da se opet nesto uradi u Evropi. Simpaticni su Vujadin, Zulo i ekipa, ali da ne bese Kange, Boacija, Le Taleka, Donalda verovatno bi vec Irtis bio prejak. Link to comment
Milosh76 Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Odjavio nas Marin... Djuricicu se, navodno, ne igra po JSL livadama...dakle mora neko treci... Link to comment
pbg12345 Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 nema nikakvog razloga da joveljic ove sezone ne bude ako nista vise, a ono taj "spic za jsl" msm, moze stranac, ali onda ovaj iz brage da bude nominalno treci spic Link to comment
Milosh76 Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Ako opet udjemo u grupe... bice bas mnogo utakmica, svako ce imati svojih 15ak sansi bez ikakvog problema. Link to comment
Apollo Creed Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 On 4.6.2018. at 12:24, Apollo Creed said: Izgleda da dovodimo Stojiljkovića iz Brage...neka varijanta sa pozajmicom... Link to comment
W.F.C. Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 1 hour ago, Milosh76 said: Ako opet udjemo u grupe... bice bas mnogo utakmica, svako ce imati svojih 15ak sansi bez ikakvog problema. Link to comment
Bright Billy Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 8 hours ago, levi said: slabo u najboljem slučaju može da bude prvi strelac lige i to je to jebes ga, valjda miloe zna. sto se nase lige tice, to mogu panjkov i ljoveljic da iznesu... Link to comment
Recommended Posts