John Coltrane Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Kad je mogao Ibanjez moze i Samir. Link to comment
Milosh76 Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Kakav Samir, ljudi moji, Balerina se drogira.. niti nas zanima niti je blizu. Terzic bacio kosku, a debil se upecao pa bulazni I juri klikove Link to comment
levi Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Krcun najavljuje Jevtovica, Marina, Melega i Milunovica iz Bate, i to je jedino relevantno dok neko ne potpiše Link to comment
MiddleClass Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Pressicu je Mamić počeo riječima: “U ovom trenutku trebao sam biti u jednom restoranu u Zagrebu, gdje je i jedan od mojih uzora Dragan Džajić. S njim je i legendarni Dule Savić. Zamolili su zagrebačkog mitropolitena da dođe, čekali su me, a ja nisam došao jer sam spriječen. Željeli su me pozdraviti, provesti večer samnom i poželjeti mi sreću. Mitropoliten zagrebački mi je udijelio blagoslov i rekao da će moliti večeras za moju vitalnost, smirenost da mogu to izdržati… mitropoliten Link to comment
James Marshall Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 (edited) Bogotac, jutros sam slušao tu pressicu™, koliko zlatnih momenata. U sledećem pasusu kreće da se brani kako njega napadaju jer štuje žrtve Blajburga a ne samo Jasenovca (priča o podjeli zapravo, ali znamo da se on žali da su blajburgovci diskriminisani u Hrvatskoj, kao i svaki neoustaša) Edited June 5, 2018 by James Marshall Link to comment
porucnik vasic Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 1 hour ago, John Coltrane said: Kad je mogao Ibanjez moze i Samir. Ибањез је био фудбалер за овога, овај је спрдња. Друго, Звезда тад и сад су играчки другачије. Link to comment
MiddleClass Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Ibanjez nije igrao za Hrvatsku, Samir jeste. Link to comment
pbg12345 Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 a jbt ovo stvarno, ja najpre mislio midle izmislio za potrebe foruma maminjo bog otac samira mozda uzmemo i posaljemo kod coe i recka u vranje, da zabiberi komsijama, mi trazimo ozbiljne fudbalere stojiljkovic mi nije igrac za (prvog) napadaca zvezde, ne vidim da bi on bio nista bolji od ispisnika i zemljaka pesica, posebno sto je ovaj vec neko vreme u ekipi stranac tu mora jbg, kad je jovic vec nedostupan Link to comment
Milosh76 Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Krcun najavljuje Jevtovica, Marina, Melega i Milunovica iz Bate, i to je jedino relevantno dok neko ne potpiše [emoji99]Standardna cetvorka, dva realna, jedan preko potreban I jedna bomba.Meleg je prakticno potpisan, Jevtovic se juri, Milunovic nam treba ali je pitanje da li mu se dolazi u Srbiju.Marin navodno hoce, ali se pita Oli.. tako da... Cekamo Link to comment
Bright Billy Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 1 hour ago, pbg12345 said: samira mozda uzmemo i posaljemo kod coe i recka u vranje, da zabiberi komsijama, mi trazimo ozbiljne fudbalere +gazi! Link to comment
MiddleClass Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 2 hours ago, porucnik vasic said: И? I zato su najvjerniji prihvatili Ibanjeza, a ovoga ne. Link to comment
Bright Billy Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 ibanjez je gotivan lik, ovaj je neki indijanac... Link to comment
Apollo Creed Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Drugo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku biće ofanzivni vezista Dejan Meleg, što je Blicsport i najavio. Šampion Srbije se i ranije interesovao za fudbalera Kajzerija, koji je u utorak uveče stigao u Beograd. Link to comment
Recommended Posts