Jump to content
IGNORED

Премер / Брод / Бетон 2018 / 2019

Recommended Posts

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

148

• John Coltrane

72

• Moća

71

• malkin

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
24 minutes ago, crtamOrasi said:

Ubiše me Spursi, već sam izgubio :dry:

tenor.gif?itemid=4669724

Наравно да ћу да изгубим, имам 5 бодова од три играча, али ето цртамОраси ипак осећа потребу да џинксује. :nobles:

Posted

Meni je u toku tradicionalni potop tokom Decembra... [emoji849] Ali, uzevši u obzir da je Brod moje prirodno stanište, snovi o promociji u viši rang su besmisleni...

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Posted
2 hours ago, Прслин said:

tenor.gif?itemid=4669724

Наравно да ћу да изгубим, имам 5 бодова од три играча, али ето цртамОраси ипак осећа потребу да џинксује. :nobles:

Iako razika nije tako drasticna koliko sam ja los mislim da nemam nikakvih sansi sutra :dry:

Posted

giphy.gif

4 minutes ago, crtamOrasi said:

Iako razika nije tako drasticna koliko sam ja los mislim da nemam nikakvih sansi sutra :dry:

Posted

Luize, proklet bio sto mi podgrevas nade kad je jasno da je ono sto mi je ostalo 1/1 inferiorno u odnosu na ono sto ima protivnik :dry:

Posted (edited)

Врло ми се свиђа што се толико знојиш да би добио голуба који ти је већ у руци. :happy:

едит: Ако икога интересује, тренутно водим 37:36, мени остали Рашфорд и Фабијански који је већ примио гол, а њему Лингард, Вилсон и Едерсон. :laugh:

Edited by Прслин
Posted

Ono kad igras protiv igraca koji se prslinovao pred ovo kolo

giphy.gif?cid=3640f6095c28d85663446c6649

Posted
47 minutes ago, Прслин said:

Врло ми се свиђа што се толико знојиш да би добио голуба који ти је већ у руци. :happy:

едит: Ако икога интересује, тренутно водим 37:36, мени остали Рашфорд и Фабијански који је већ примио гол, а њему Лингард, Вилсон и Едерсон. :laugh:

Znojim se od muke, vec si me izmalerisao, poraz me ceka sa ciglom iza ugla :dry:

Posted
4 minutes ago, crtamOrasi said:

giphy.gif?cid=3640f6095c28d85663446c6649

:dry:

Posted

Ne vredi, sta god da sam uradio u ovom kou imao sam tu nesrecu da naletim na jednog od najbojih i najiskusnijih, trebao sam unapred da znam da gubim, nema sta da budem nezadovoljan.