Прслин Posted December 29, 2018 Author Posted December 29, 2018 24 minutes ago, crtamOrasi said: Ubiše me Spursi, već sam izgubio Наравно да ћу да изгубим, имам 5 бодова од три играча, али ето цртамОраси ипак осећа потребу да џинксује.
Hobbit slayer Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Meni je u toku tradicionalni potop tokom Decembra... [emoji849] Ali, uzevši u obzir da je Brod moje prirodno stanište, snovi o promociji u viši rang su besmisleni... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
crtamOrasi Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 2 hours ago, Прслин said: Наравно да ћу да изгубим, имам 5 бодова од три играча, али ето цртамОраси ипак осећа потребу да џинксује. Iako razika nije tako drasticna koliko sam ja los mislim da nemam nikakvih sansi sutra
Прслин Posted December 29, 2018 Author Posted December 29, 2018 4 minutes ago, crtamOrasi said: Iako razika nije tako drasticna koliko sam ja los mislim da nemam nikakvih sansi sutra
crtamOrasi Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Luize, proklet bio sto mi podgrevas nade kad je jasno da je ono sto mi je ostalo 1/1 inferiorno u odnosu na ono sto ima protivnik
Прслин Posted December 30, 2018 Author Posted December 30, 2018 (edited) Врло ми се свиђа што се толико знојиш да би добио голуба који ти је већ у руци. едит: Ако икога интересује, тренутно водим 37:36, мени остали Рашфорд и Фабијански који је већ примио гол, а њему Лингард, Вилсон и Едерсон. Edited December 30, 2018 by Прслин
John Coltrane Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Ono kad igras protiv igraca koji se prslinovao pred ovo kolo
crtamOrasi Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 47 minutes ago, Прслин said: Врло ми се свиђа што се толико знојиш да би добио голуба који ти је већ у руци. едит: Ако икога интересује, тренутно водим 37:36, мени остали Рашфорд и Фабијански који је већ примио гол, а њему Лингард, Вилсон и Едерсон. Znojim se od muke, vec si me izmalerisao, poraz me ceka sa ciglom iza ugla
crtamOrasi Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Ne vredi, sta god da sam uradio u ovom kou imao sam tu nesrecu da naletim na jednog od najbojih i najiskusnijih, trebao sam unapred da znam da gubim, nema sta da budem nezadovoljan.
Recommended Posts