November 30, 20186 yr Ako imam 2 transfera u steku, i napravim samo jedan sada, hocu li sledece nedelje opet imati 2 na raspolaganju?
November 30, 20186 yr Author Петак увече, идеално време за измене и намештање тима, можда је само субота пре подне боља.
November 30, 20186 yr Imam utisak da bih bolje prosao ako ga ne namestam. Proslo kolo odem u apsolutno bespotrebni minus da bih umesto Tripijea doveo Beneta (1 pts) a u suprotnom bi mi sa klupe usao Van Bisaka (6 pts). Elem protivniku (koji je pametno izbegao transfer zamku) je uleteo kao treca izmena sa klupe,pogadjate...upravo Van Bisaka (6 pts) i doneo mu pobedu od (2 pts). edit: Cestitke Spejdu,ko zna zna
November 30, 20186 yr Benet na klupi ...prokletstvo extra transfera me proganja iz kola u kolo I jos Doherty daje gol Ovo sam hteo da najavim pre 5 min. pa moram bar da editujem Inace sam se proslo kolo lomio da li da dovedem njega ili Beneta I da...Doertija ovo kolo imaju svi moji neprijatelji,pa stvarno jebote! Edited November 30, 20186 yr by ubibobi n
December 1, 20186 yr petak prvi meč +1 na lidera sam izasao bez izmena u odnosu na proslo kolo sa bratom Arnautom na klupi, a taman sada ujutru uz kafu hteo da spremim zamku za najboljeg Sent from my iPhone using Tapatalk
December 1, 20186 yr Author И како ово није асистенција Санеа? А, да, мени је капитен. Извињавам се што сам питао.
December 1, 20186 yr 20 hours ago, ubibobi said: Imam utisak da bih bolje prosao ako ga ne namestam. Proslo kolo odem u apsolutno bespotrebni minus da bih umesto Tripijea doveo Beneta (1 pts) a u suprotnom bi mi sa klupe usao Van Bisaka (6 pts). Elem protivniku (koji je pametno izbegao transfer zamku) je uleteo kao treca izmena sa klupe,pogadjate...upravo Van Bisaka (6 pts) i doneo mu pobedu od (2 pts). edit: Cestitke Spejdu,ko zna zna 3 kola zaredom dobijam 1-2 razlike.
December 1, 20186 yr Author Таман се обрадујем што ми чак ни непризната Санеова асистенција неће упропастити суботу, а онда противников Андерсон да гол који је потпуно небитан за коначан исход утакмице у 94’. Не вреди, ове године не могу да се саставим.
December 1, 20186 yr ne igraju mi knockaert i aguero, ali me usralo sto ulaze sa klupe duffy i doherty - 17 poena.