goofs Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Ako imam 2 transfera u steku, i napravim samo jedan sada, hocu li sledece nedelje opet imati 2 na raspolaganju?
Прслин Posted November 30, 2018 Author Posted November 30, 2018 Петак увече, идеално време за измене и намештање тима, можда је само субота пре подне боља.
ubibobi Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Imam utisak da bih bolje prosao ako ga ne namestam. Proslo kolo odem u apsolutno bespotrebni minus da bih umesto Tripijea doveo Beneta (1 pts) a u suprotnom bi mi sa klupe usao Van Bisaka (6 pts). Elem protivniku (koji je pametno izbegao transfer zamku) je uleteo kao treca izmena sa klupe,pogadjate...upravo Van Bisaka (6 pts) i doneo mu pobedu od (2 pts). edit: Cestitke Spejdu,ko zna zna
ubibobi Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 (edited) Benet na klupi ...prokletstvo extra transfera me proganja iz kola u kolo I jos Doherty daje gol Ovo sam hteo da najavim pre 5 min. pa moram bar da editujem Inace sam se proslo kolo lomio da li da dovedem njega ili Beneta I da...Doertija ovo kolo imaju svi moji neprijatelji,pa stvarno jebote! Edited November 30, 2018 by ubibobi n
sekretar Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 petak prvi meč +1 na lidera sam izasao bez izmena u odnosu na proslo kolo sa bratom Arnautom na klupi, a taman sada ujutru uz kafu hteo da spremim zamku za najboljeg Sent from my iPhone using Tapatalk
San Epifanio Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Igrali su ti u proslom kolu. CestitkeПослато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Прслин Posted December 1, 2018 Author Posted December 1, 2018 И како ово није асистенција Санеа? А, да, мени је капитен. Извињавам се што сам питао.
Sam Spade Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 20 hours ago, ubibobi said: Imam utisak da bih bolje prosao ako ga ne namestam. Proslo kolo odem u apsolutno bespotrebni minus da bih umesto Tripijea doveo Beneta (1 pts) a u suprotnom bi mi sa klupe usao Van Bisaka (6 pts). Elem protivniku (koji je pametno izbegao transfer zamku) je uleteo kao treca izmena sa klupe,pogadjate...upravo Van Bisaka (6 pts) i doneo mu pobedu od (2 pts). edit: Cestitke Spejdu,ko zna zna 3 kola zaredom dobijam 1-2 razlike.
Прслин Posted December 1, 2018 Author Posted December 1, 2018 Таман се обрадујем што ми чак ни непризната Санеова асистенција неће упропастити суботу, а онда противников Андерсон да гол који је потпуно небитан за коначан исход утакмице у 94’. Не вреди, ове године не могу да се саставим.
189- Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 ne igraju mi knockaert i aguero, ali me usralo sto ulaze sa klupe duffy i doherty - 17 poena.
Recommended Posts