Hobbit slayer Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Unapred da čestitam pobedu Buljarica Bros, pošto mi je kombinacija reprezentativne pauze i par pijanih noći tokom zadnjih par nedelja, rezultirala u praslinovskoj transfer politici pred ovo kolo [emoji23]Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Azdaja Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hahaha gde je nadje? Pedro promovisan, da li je Sarijev fetiš ili znanje videćemo.
San Epifanio Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Ako je Cvrle izbambusao Prslina u proslom kolu, cemu onda ja da se nadam osim hrabrom otporu. Jos kad vidim onaj Celzijev bedem u odbrani...Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Прслин Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 Цврле већ узео титулу у Броду. Честитке!
Moća Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Kakav fajt sa malkinom. Osvojim najvise poena do sada i izgubicu. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Прслин Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 Како ме тролује 1 Бисака. Прошло коло изгубим јер сам га ставио у тим уместо нападача, ово губим јер сам ставио нападача уместо њега.
copkillah Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Sinoć se lomio da zamenim Salaha Azarom ovo jedno kolo i ne uradim to i tako mi i treba
John Coltrane Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Uvek su jebeni okrsaji prvog sa poslednje plasiranim Izostavljanje Soa i Mendia ce nam obojici uneti Bisakinih 6 poena, tako da odlucuju Tosun vs. Lukaku i Neves vs. Benet. I ja sam posle WC i prodaje Salaha bio siguran da cu nekako ukalkulisati Azara ali jbg, taman sam namakao za Pedra.
copkillah Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 12 minutes ago, John Coltrane said: Uvek su jebeni okrsaji prvog sa poslednje plasiranim Izostavljanje Soa i Mendia ce nam obojici uneti Bisakinih 6 poena, tako da odlucuju Tosun vs. Lukaku i Neves vs. Benet. I ja sam posle WC i prodaje Salaha bio siguran da cu nekako ukalkulisati Azara ali jbg, taman sam namakao za Pedra. Lagano gubim Čestitke!
malkin Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 2 hours ago, Moća said: Kakav fajt sa malkinom. Osvojim najvise poena do sada i izgubicu. Sent from my Le X620 using Tapatalk ajde ne seri, dobio si i to pošteno. jbg mogo sam i ja da stavim traku Azararari™.
Moća Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Kako sam dobio majke ti? Golman ti u igri a ja zavrsio.Sent from my Le X620 using Tapatalk
Recommended Posts