August 18, 20186 yr 1 minute ago, San Epifanio said: Evo ga i Mitar. Svaka mu cast Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Плус мали Сесињон асистенција.
August 18, 20186 yr Eeeeh, meni ostade na klupi, ali zato nije Mjukiju, dragom mi protivniku.Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
August 18, 20186 yr I ja sam nasao kada cu da prodam Alonsa...adekvatna kazna Edited August 18, 20186 yr by ubibobi
August 19, 20186 yr 17 hours ago, porucnik vasic said: Плус мали Сесињон асистенција. Ima nekih koji su prodali Sesinjona pred ovo kola a Mitar i Miki su mu na klupi Edited August 19, 20186 yr by keljans Nepismen
August 19, 20186 yr Aguero u prvih jedanaest, a ja ga stavio na klupu... [emoji849] U svakom slučaju, čestitke protivniku na zasluženoj pobedi... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
August 19, 20186 yr E nek sam prodao Kuna posle prvog kola!!! Kupujem kartu za Brod.Sent from my iPhone using Tapatalk
August 19, 20186 yr nije meni što City trpa i što protivnikov Aguero kapiten trpa... nego što će da se opuste u drugom i prime neki šnj gol i time mi skinu dupli klinšit.
August 19, 20186 yr 9 minutes ago, Svarog said: nije meni što City trpa i što protivnikov Aguero kapiten trpa... nego što će da se opuste u drugom i prime neki šnj gol i time mi skinu dupli klinšit. mrš!
August 19, 20186 yr Ima nekih koji su prodali Sesinjona pred ovo kola a Mitar i Miki su mu na klupi Ја сам се суго мислио да ли да продам малог. На срећу нисам. Теријери дали гол тако да мој уважени пеотицник неће се овајди са Едерсоном. Sent from my iPhone using Tapatalk