Frank Pembleton Posted March 17 Posted March 17 Mislio sam na ovo 2025 plus ono sa Claypool-om. CHI na gubitku
sasha Posted March 25 Posted March 25 Jel' neko pre pratio ovo https://www.theufl.com/, vidim da počinje za vikend, da li liči na nešto, uželeo sam se američkog fudbala, koledž se bezveze igra u isto vreme kad i NFL.
radnik Posted March 27 Posted March 27 Nova pravila početnog udarca: Biće više vraćanja "Već na prvi pogled može se videti da će promenom pravila biti više vraćanja. Sada, ako lopta udari o tlo u zoni između 20 jardi i end zone, njom mora da se igra dokle gode je u terenu ili end zoni. Ako posle udarca u pomenutu zonu lopta padne u end zonu, igrač koji je vraća može da je spusti u end zonu i tada ima tač bek sa 20 jardi. Ali ima novina koje značajno pomažu timu koji vraća loptu i podsticaće protivnika da tako šutira da se lopta vraća. Ako se lopta šutne direktno u end zonu, protivnička ekipa imaće tač bek sa 30 jardi. A ako se prebaci end zona, što je mahom danas manir, protivnik će imati tač bek sa čak 40 jardi. I sa ovog aspekta očekuje nas zanimljiva nova NFL sezona."
Peter Fan Posted April 5 Posted April 5 Nadam se da ce lokalni Chicago politicari imati dovoljno instinkta za odrzavanje na vlasti nakon ovog: Voters reject stadium tax for Royals and Chiefs, leaving future in KC in question (msn.com) @omiljeni evo ti sveobuhvatna studija drugih studija i zakljucak je jasan The impact of professional sports franchises and venues on local economies: A comprehensive survey (wiley.com)
tacafaca Posted April 14 Posted April 14 Kaze jedna od porotnika da su ga oslobodili samo zbog Rodni Kinga. Strasno. Mislim da su on i sin obojica bili umesani u ubistva.
Frank Pembleton Posted April 23 Posted April 23 6 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Jel to Denver dobija novog fana !? Onlyfans?
Jean-Luc Picard Posted April 26 Posted April 26 Dosadan draft, ništa se posebno nije dogodilo osim što je Atlanta draftovala Penisa. Nadao sam se da će Giantsi uspeti nekako da trejduju na no.3 i pokupe Maye-a ali ništa od toga. Nabers nam je davan u jedno devedeset posto mokova. Btw....koji je rezon za ovo što je Atlanta uradila?
Bogotac Posted April 26 Posted April 26 Mozda pokušaj kao što radi GB već 30 godina,2 sezone Kazinsa,pa ovaj da ga zameni.
Jean-Luc Picard Posted April 26 Posted April 26 Penix ima 24 godine. Kad Kazins završi ugovor imaće 27. Nešto mislim da mu je to preksano da postane starter.
Recommended Posts