Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, radisa said:

Šta je bilo?

Vidim da je poslednjih 2 minutra trajalo večno, a mrzelo me da tražim potok™...

Ma ludnica od tekme, najvise oko sudjenja. Prvo pogledaj ovu katastrofalnu gresku sudija na 5.30 protiv Braunsa, a ovo na kraju 2 vrlo diskutabilne odluke protiv Rejvensa (od 11.25) 

U Pitsburgu zavrsilo i svi ostali na stadionu i igraci i navijaci i gledali prenos, ipak na kraju odose tuzni.

Edited by Boza_zvani_Pub
Posted

Ne znam da li je pametno Bearsima sto su dobili danas. Mogli su lagano da razmontiraju Vikingse sledece nedelje. Favoriti su i protiv Eaglesa ali cini mi se da su nepredvidljivijeg protivnika izabrali.

Posted (edited)

NFC East dva predstavnika u PO:D. Ajde Fols b2b

Edited by Prlapan
Posted

Prognoza za Wild Card Round:

Colts
Chargers
Bears
Seahawks

Posted

Slozio bih se s prognozom, odigracu doduse bez Bearsa jer je kvota na njih mala (1.40), premala za tu utakmicu. Ove ostale 3 u Meridianu ukupno 12.16.

Posted

Uzeh da vidim kvote te u Meridianu, sunce ti poljubim na nas 3.25, a za SB 32. Nista nisu naucili prosle godine. :D

Posted
8 minutes ago, Grandilof said:

Uzeh da vidim kvote te u Meridianu, sunce ti poljubim na nas 3.25, a za SB 32. Nista nisu naucili prosle godine. :D

Eh, zato i ne igram na Bearse. Premala kvota, a ako Foles zaplese kao u proslom plejofu, moze biti svasta.

Igracu i sve dvojke rekreativno.

Posted

Meni je tu za nedelju Fila zicer, +11.5 u Millenniumu na 1.35, to nema gde da pusti. Coltsi i Seahawksi po +8.5, na 1.30. Jedino mi je Ravens-Chargers duel nepoznanica. Ravensi  cele sezone nisu igrali skoro nista, a ipak udjose.

Posted

Igraj tu under. igrali su Ravensi i Chargersi nedavno i Ravensi su dobili u gostima. Chargersi protiv nisu uzeli 200 yarda ukupno, rezultat bio 21-7 ili tako nešto i to su još Ravensi postigli defanzivni TD minut pre kraja.

Posted

Retko igram minuse, preskocicu.:D Dosta je i Fila za nedelju. Ako bas puknu preko 11, znacu bar pouzdano da sam baksuz.

Posted

nego, hocemo li ilajsu gledati i dalje u dresu giantsa :ph34r:

Posted

Ja sam spreman u karton fensi piva da hoćemo. Elementarna logika. Ako ga šutnu uštedeće otprilike koliko bi platili rentiranje nekog veterana za godinu dana, onda bolje njega koji je već u sistemu. Lauletta je bulja, na njega ne možemo računati. Ukoliko se draftuje QB sigurno neće biti spreman week 1 bez obzira ko to bio.

Verovatno će se napraviti neka rekonstrukcija koja uključuje produženje na jednu sezonu a koja smanjuje udar na seleri kep sledeće sezona a omogućava da se otpusti na kraju iste,  bez nekih velikih gubitaka one sezone iza. Ukoliko ne pristane na to, onda ga treba šutnuti pa taman OBJ igrao QB-a. 

Posted

Voleo bih da prodju Seahawksi ali sve vise mi se cini da Cowboysi dobijaju i da ce Colts-Texans biti tesna tekma. Revidirana prognoza: Colts, Cowboys, Chargers, Bears.