December 31, 20186 yr On 31. 12. 2018. at 0:53, radisa said: Šta je bilo? Vidim da je poslednjih 2 minutra trajalo večno, a mrzelo me da tražim potok™... Ma ludnica od tekme, najvise oko sudjenja. Prvo pogledaj ovu katastrofalnu gresku sudija na 5.30 protiv Braunsa, a ovo na kraju 2 vrlo diskutabilne odluke protiv Rejvensa (od 11.25) U Pitsburgu zavrsilo i svi ostali na stadionu i igraci i navijaci i gledali prenos, ipak na kraju odose tuzni. Edited December 31, 20186 yr by Boza_zvani_Pub
December 31, 20186 yr Ne znam da li je pametno Bearsima sto su dobili danas. Mogli su lagano da razmontiraju Vikingse sledece nedelje. Favoriti su i protiv Eaglesa ali cini mi se da su nepredvidljivijeg protivnika izabrali.
December 31, 20186 yr NFC East dva predstavnika u PO. Ajde Fols b2b Edited December 31, 20186 yr by Prlapan
December 31, 20186 yr Slozio bih se s prognozom, odigracu doduse bez Bearsa jer je kvota na njih mala (1.40), premala za tu utakmicu. Ove ostale 3 u Meridianu ukupno 12.16.
December 31, 20186 yr Uzeh da vidim kvote te u Meridianu, sunce ti poljubim na nas 3.25, a za SB 32. Nista nisu naucili prosle godine.
December 31, 20186 yr On 31. 12. 2018. at 18:16, Grandilof said: Uzeh da vidim kvote te u Meridianu, sunce ti poljubim na nas 3.25, a za SB 32. Nista nisu naucili prosle godine. Eh, zato i ne igram na Bearse. Premala kvota, a ako Foles zaplese kao u proslom plejofu, moze biti svasta. Igracu i sve dvojke rekreativno.
December 31, 20186 yr Meni je tu za nedelju Fila zicer, +11.5 u Millenniumu na 1.35, to nema gde da pusti. Coltsi i Seahawksi po +8.5, na 1.30. Jedino mi je Ravens-Chargers duel nepoznanica. Ravensi cele sezone nisu igrali skoro nista, a ipak udjose.
January 1, 20196 yr Igraj tu under. igrali su Ravensi i Chargersi nedavno i Ravensi su dobili u gostima. Chargersi protiv nisu uzeli 200 yarda ukupno, rezultat bio 21-7 ili tako nešto i to su još Ravensi postigli defanzivni TD minut pre kraja.
January 1, 20196 yr Retko igram minuse, preskocicu. Dosta je i Fila za nedelju. Ako bas puknu preko 11, znacu bar pouzdano da sam baksuz.
January 3, 20196 yr Ja sam spreman u karton fensi piva da hoćemo. Elementarna logika. Ako ga šutnu uštedeće otprilike koliko bi platili rentiranje nekog veterana za godinu dana, onda bolje njega koji je već u sistemu. Lauletta je bulja, na njega ne možemo računati. Ukoliko se draftuje QB sigurno neće biti spreman week 1 bez obzira ko to bio. Verovatno će se napraviti neka rekonstrukcija koja uključuje produženje na jednu sezonu a koja smanjuje udar na seleri kep sledeće sezona a omogućava da se otpusti na kraju iste, bez nekih velikih gubitaka one sezone iza. Ukoliko ne pristane na to, onda ga treba šutnuti pa taman OBJ igrao QB-a.
January 4, 20196 yr Voleo bih da prodju Seahawksi ali sve vise mi se cini da Cowboysi dobijaju i da ce Colts-Texans biti tesna tekma. Revidirana prognoza: Colts, Cowboys, Chargers, Bears.