Jean-Luc Picard Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Deni DImes ima pola ugovora garantovano, ne dve trećine.
omiljeni Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 da moja greška. kinda. Danny de jure ima pola. de facto ima i više od 2/3 njegov ugovor je na papiru 4y/160m, a praktičnoTM 3y/115m. sa 80m garantovane love, to mu dođe 70% uglavnom, Giants strahuju da će Jones postati free agent i da će im ga onda neko drpiti, pa mu ponude više od 40+ m po godini. A istovremeno Ravens beskarni da niko neće Lamaru ponuditi 46m jer jer "gazde pristaju na 80-90% ali 100% je crvena linija" koju nikad neće preći. Osmi put. Prešli su je sedam puta sa Cousinsom, Watsonom, Rodgersom i ostalima, ali sad je dogorilo? ne znam, moguće da je tako, ali meni tu ništa nema smisla. A ovaj polupanko je 5 dana bio nadrogiran u Hobbitonu i u totalnom mraku tražio smisao i smišljao šta će da radi od svog života, sad kad je izašao napolje mi mu nudimo sve što mu treba da osvoji titulu, a njemu izgleda opet treba mesec dana da odluči šta će da radi od svog života? Joe, odjebi bre budalu i daj nam Lamara!
Frank Pembleton Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 On je prava mera za vas...Da se šutatevu dupe ako pristane, i još da vas uslovi fa dovedete par njegovih ortaka...Pristali bi na keca...Lamar ipak noje toliko lud da sahrani karijeru kod vas, jpš je mlad........shiit has hit the fan.
omiljeni Posted March 11, 2023 Posted March 11, 2023 2 first roundera, 2 second roundera i receiver koji tek treba da igra u prime a već ima 3-4 sezone sa 1100-1200 yds sve to daš da bi dobio qb za kojeg se nadaš da će ti biti dobar starter, možda čak i pro bowler akobogda sreće a možeš dati samo 2 first roundera za qb koji je MVP kalibar. i stariji je samo 4 godine od ovog rookie što će ga birati Panthers. za ovog drugog još ne znamo šta će biti, ali prvi će definitivno imati fully guaranteed ugovor.
arheolog1981 Posted March 11, 2023 Posted March 11, 2023 Pa realno loše... daju dokazanog WR i 4 pika za potencijal. Mogli su uzeti QB sa devetog mesta nisu 30. po redu u prvoj rundi. Izgleda da se nešto kuva između NYJ i GB u vezi trejda Rodžersa, moguće da ćemo uskoro imati zvanično
Frank Pembleton Posted March 11, 2023 Posted March 11, 2023 Pa realno loše... daju dokazanog WR i 4 pika za potencijal. Mogli su uzeti QB sa devetog mesta nisu 30. po redu u prvoj rundi. Izgleda da se nešto kuva između NYJ i GB u vezi trejda Rodžersa, moguće da ćemo uskoro imati zvaničnoA moguće da ih AR voza sve...Pošto su iz GB izgleda rekli :Ajd se vi dogovorite, pa onda mi sa našim uslovima.......shiit has hit the fan.
Jean-Luc Picard Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 23 hours ago, omiljeni said: 2 first roundera, 2 second roundera i receiver koji tek treba da igra u prime a već ima 3-4 sezone sa 1100-1200 yds sve to daš da bi dobio qb za kojeg se nadaš da će ti biti dobar starter, možda čak i pro bowler akobogda sreće a možeš dati samo 2 first roundera za qb koji je MVP kalibar. i stariji je samo 4 godine od ovog rookie što će ga birati Panthers. za ovog drugog još ne znamo šta će biti, ali prvi će definitivno imati fully guaranteed ugovor. To ti samo govori da sam ja u pravu, da Lamara neće da pogledaju, dok god traži ugovor kakav traži.
omiljeni Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Ma jok. Procedura za Lamara je zeznuta jer moraš ići zvanično. Ne možeš iza kulisa da koketiraš, pa ako nešto bude super, ako ne nikom ništa. Moraš poslati zvaničan offer. Pa Lamar odlučuje. A ako pošalješ ti, verovatno će odmah isto uraditi još nekoliko timova. Na kraju čak i Ravens imaju poslednju reč. Fanovi će da gledaju, QBs svih umešanih timova će da gledaju, a na kraju će samo jedan tim da završi sa Lamarom a svi ostali će morati javno da podviju rep. Zato će GMs to da odigraju pažljivo i 8 će meriti pre nego što budu sekli. Sačekali su da Panthers otpadnu iz konkurencije za Lamara, nadaju se da će uskoro i Jets da završe sa Rodgersom, pa da i oni ispadnu iz kruga potencijalnih kandidata. Ajde ti meni reci koji je plan Commandersa za 2023. Na rosteru imaju Howella i imaju #16 pick. Šta je plan Raidersa koji na rosteru nemaju bukvalno nikog i imaju #7 pick. Koga ima Tampa? Traska i mogu izabrati nekog sa #19. Trask je maltene stariji od Lamara i 150 puta manje talentovan. Colts imaju #4 i mogu uzeti startera ali taj neće biti ni blizu Lamara. Falcons, Patriots, Titans, možda čak i Texans budu uključeno, pogotovo ako uspeju da se spuste sa #2 Jets, ja se najiskrenije nadam. Previše je tu ekipa koje bi morale biti veooooma zainteresovane, a cena je užasno niska. Takvom igraču u redovnim okolnostima ne možeš ni prići pa sve da nudiš 8 first round pickova. Ako je 100% garantovanog novca ili već šta, baš toliki problem onda stvarno ne znam...
Frank Pembleton Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Ajd videćemo uskoro...Cena jeste niska što se tiče onoga što znamo.Zato me i čudi da su neki već skočili da kažu da "nisu zainteresovani".Ali nema tu još mnogo da se čeka.......shiit has hit the fan.
omiljeni Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Nema niko razlog da se zaleće i žuri. Lamar nije free agent pa da može svakog trenutka da izleti vest da je potpisao za nekog. Sve će morati da bude javno i transparentno i sve zainteresovane strane će imati dovoljno vremena da reaguju. Ko se zaleti može samo da bude na gubitku Čekaju svi da vide šta će biti sa Jetsima. Mi smo ubedljivo najagresivniji, jer moramo biti agresivni. Imamo odličan tim i sa Rodgersom ili Lamarom smo contenderi. Ostali nemaju taj pritisak i najpametnije im je da čekaju. Panthers nisu mogli čekati. Možda će još neko da se unervozi i uradi trade up u top3 ili top5 pickove, pa da se dodatno smanji konkurencija. Za garantovan novac je previše primera da to nije neki nepremostiv problem. Ako bilo ko može da ima takav zahtev, može Lamar. Ovo za agente i mamu je tek bezveze. Iz glave mogu da nabrojim bar 15-20 igrača koji nemaju agente. Edgerrin James je to furao još pre 25 godina i verovatno smo svi pročitali bar jedan članak o tome i Rosenhausu. Okung je pre 6-7 godina začetnik novog talasa. Bobby Wagner i Sherman nemaju agente, DJ Humphries i još dosta njih. Dre Hopkins je pre neki dan angažovao agenta, pre toga ga dugo nije imao. Neki ljudi žele da zastupaju sami sebe. Neko od njih npr ima ambicije da posle fudbalske karijere bude pravnik ili da bude CEO multimilionske kompanije i pregovore oko jednog ili dva ugovora doživljavaju kao mačiji kašalj. Neko neće da plaća proviziju, neko hoće/neće nešto treće. Lamar je jedan od takvih i fore radi je tamo uknjižio da mu je keva agent. I sad će owneri i GMs da prave tajne sastanke i organizuju collusion da bi ga kaznili zbog toga? Idi begaj. 1
Frank Pembleton Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Brate ako pričamo o zaveri ne radi se o tome što on zastupa sam sebe tj. nema agenta nego što traži "fully guaranteed".Ne kažem da to uopšte jeste slučaj, ta zavera.BTW,J.Ramsey to MIA ....shiit has hit the fan.
omiljeni Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 pa @Jean-Luc Picard eksplicitno kaže da su se svi uortačili da karaju Lamara. Dal zbog ugovora, dal zbog toga što gura kevu gde joj nije mesto i tako izbacuje agente iz posla.
Frank Pembleton Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 pa [mention=1273]Jean-Luc Picard[/mention] eksplicitno kaže da su se svi uortačili da karaju Lamara. Dal zbog ugovora, dal zbog toga što gura kevu gde joj nije mesto i tako izbacuje agente iz posla.Niko nije spomenuo da su se uortačili zato što nema agenta.Na presedan sa Dešonom su pizdeli još kad sedesilo to potpisivanje.......shiit has hit the fan. 1
omiljeni Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 spomenuo je Picard. premotaj na prethodnu stranu, moguće da si preskočio taj post. a opet kažem ponavljam, ne može presedan biti Watsonov ugovor u 2022 ako je presedan već bio Cousinsov ugovor u 2018. On je kao free agent potpisao za Vikings 3y ugovor 84m sa 84m garantovanog novca. Odigrao dve godine tog ugovora, pa potpisao 2y extension 66m sa 66m garantovanog. Odigrao još 2 godine pa potpisao dodatni 1y extension na 34m sa 34m garantovanog novca. već je 5 godina u Vikings i sve vreme igra fully guaranteed ugovore i ima još godinu dana, a i ta poslednja sezona mu je fully guaranteed. owneri ćute i gledaju. pre Watsonovog ugovora je i Rodgers sa Packers potpisao nešto što je praktično 3y/151m extension sa 151m garantovane love. owneri ćute i gledaju. pa Watson. owneri ćute i gledaju. ali sad kao treba da popizde zbog Lamara jer i on hoće fully guaranteed, ali to se više neće dozvoliti. Jer se dozvolilo već 3 puta. ne znam, možda meni tu nije baš sve najjasnije jer mi nešto promiče, ali i ako su već toliko popizdeli zbog Watsona i njegovog ugovora, što nisu njega naguzili kad su ga imali na tapetu? mogli su ga suspendovati na 10 godina umesto što su ga suspendovali na samo 10ak utakmica? Koja je poenta kažnjavati Lamara zbog Watsona? Kyler Murray je potpisao prošle godine ugovor na 230 miliona, sve mu je garantovano sve tamo do 2027 kad mu neki deo love nije garantovan i nije mu garantovan još deo love za 2028. Oko 85-90% ugovora je garantovano. A takvih primera ima na desetine. i ne znam što bi bio problem da najbolji Qbs imaju full garantovane ugovore. Ako ih npr poredimo sa NBA, kad potpišeš Jokića, Duranta, Lebrona ili bilo kog NBA igrača, oni ti procentualno propuste dosta više utakmica od prosečnog QB startera. Statistički, QB je dosta sigurnija investicija od NBA igrača. To je sa aspekta povreda. Ako posmatraš skill decline krive, tu prosečan Qb starter verovatno ima još veću prednost nad NBA igračem.
Recommended Posts