Frank Pembleton Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Problemi sa strujom na stadionu na utakmici NYJ@NE.CBS radi prenos sa jednom kamerom! ... Shiit has hit the fan
levi Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 prava prvenstvena sa dosta trčanja Jets - Domoljubi
Malvo Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Ali kakav je ovo ST gde niko nije u stanju da istrči sprint? NEP ima jedno tri blokera koja pokrivaju returnera, ovih ostalih ni na vidiku. Ili su bili toliko glupi da ih kolektivno izblokira manji broj protivničkih igrača. Ovde treba kamera iza gola i da se izučava. Još punter stoji kao ukopan.
Frank Pembleton Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 A Bil opet rutinski nastavlja niz protiv Đetsa.......shiit has hit the fan.
Zverilla Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 Odbrana mlaznjaka bila odlična, ali Wilson bacio 77 jardi za rejting od 50. Vreme je da se tu nešto menja...
Frank Pembleton Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 Odbrana mlaznjaka bila odlična, ali Wilson bacio 77 jardi za rejting od 50. Vreme je da se tu nešto menja...Mislim da što se njega tiče, teško da je situacija "popravljiva", e sad šta tu mogu da izmene...Dosta je mlada ekipa nije frka sa vremenom.Al jbga to je NY.......shiit has hit the fan.
Jean-Luc Picard Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 Ja čekam Omiljenog da iskomentariše ova dva posta iznad. 1
freakns Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 47 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Ja čekam Omiljenog da iskomentariše ova dva posta iznad. sta ima da komentarise? samo slepac ne vidi da je Wilson MVP lige
Frank Pembleton Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 Ja čekam Omiljenog da iskomentariše ova dva posta iznad. Neka, ne mora.......shiit has hit the fan.
omiljeni Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 Giants at Cowboys najgledanija regular season tekma u istoriji. 42 miliona gledalaca on average NBA ne skupi toliko gledalaca kad se saberu sve utakmice u mesec dana regularne sezone. a otprilike kad se saberu sve utakmice finalne serije onda to bude to. pripremaj so i pogaču jer će uskoro garant opet da bane @pasha sa grafikonima anketa koji kažu da mladi neće da gledaju i da je odnos zainteresovanih u all respondents kategoriji 52 vs 42%
Recommended Posts