arheolog1981 Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 Klivlend je po rosteru među jačim timovima a ni do PO se ne dovuku. Era Mejfilda je gotova, da ih vidimo sad sa VotsonomSent from my DN2103 using Tapatalk
omiljeni Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 Malo me iritira što svi dobri igrači dolaze u AFC. Em je i ovako dosta jača konfa, em još i ova seoba u free agency.Moraće Jetsi bogami momački zapeti da uzmu #1 seed u playoffu
omiljeni Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 Ovo je drugi trade u istoriji lige sa 3 first round picka. Do sad je bio Herschel bio jedini takav trade.
WTID Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 1 hour ago, omiljeni said: Ovo je drugi trade u istoriji lige sa 3 first round picka. Do sad je bio Herschel bio jedini takav trade. Kako ti se cini nas Free Agency za sad?
*edited by mod Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 JuJu očekivano završio u KC, ali je navodno zabo neki loophole ugovor gde mu veći deo zarade zavisi od bonusa koji su zbog učinka u prošloj sezoni postavljeni dosta nisko ali ulaze u salary cap tek za 2023 sezonu.
omiljeni Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 Matty Ice u Coltsima za 3rd round On 19.3.2022. at 16:08, WTID said: Kako ti se cini nas Free Agency za sad? vrlo dobro/odlično Tomlinson je veoma dobar igrač, igrao je u istom sistemu već 4-5 godina. DJ Reed je odličan potpis. On jeste undersized corner, ali je prošle godine bio baš dobar. Whitehead je 1 jedan od boljih box safetya u ligi, Jake Martin je zanimljiv pass rusher. Uzomah i Conklin 2 tight enda koji mogu biti dosta produktivni, a mi nismo imali produktivnog TE još Dustina Kellera što je bilo pre 10 godina. Ostao nam je i Berrios koji nam je prošle godine bio najbolji igrač u celom timu i ja sam se plašio da će da ode ili da ćemo mu morati dati mnogo veći ugovor. Produžio je i Joynera kog ja baš volim, ali je celu prošlu godinu propustio zbog povrede. Jedini bitan igrač kojeg smo izgubili je Maye koji je otišao u Saintse. Douglas juri value. Potpisuje igrače na max 2-3 sezone, ne troši mnogo novca, ali ipak ne potpisuje samo role/depth igrače već juri igrače sa kojima može da zabode home run. To su sve veoma dobri a mladi igrači sa 24-25-26 godina koji će tek da uđu u prime. Jedino Tomlinson ima 30 god 1
Jean-Luc Picard Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 Koji će vam kad nemate QBa koji ga može pogoditi u trepavicu na 60-70 jardi razdaljine.
Frank Pembleton Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 Ko ćenjemu da baca u Majamiju? ... Shiit has hit the fan 1
James Marshall Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 11 minutes ago, Frank Pembleton said: Ko ćenjemu da baca u Majamiju? ... Shiit has hit the fan vala baš 1
Recommended Posts