Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Klivlend je po rosteru među jačim timovima a ni do PO se ne dovuku. Era Mejfilda je gotova, da ih vidimo sad sa Votsonom

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Posted

Malo me iritira što svi dobri igrači dolaze u AFC. Em je i ovako dosta jača konfa, em još i ova seoba u free agency.
Moraće Jetsi bogami momački zapeti da uzmu #1 seed u playoffu

Posted

Ma samo će biti još slađe

Posted

Ovo je drugi trade u istoriji lige sa 3 first round picka. Do sad je bio Herschel bio jedini takav trade.

Posted
1 hour ago, omiljeni said:

Ovo je drugi trade u istoriji lige sa 3 first round picka. Do sad je bio Herschel bio jedini takav trade.

Kako ti se cini nas Free Agency za sad?

Posted

JuJu očekivano završio u KC, ali je navodno zabo neki loophole ugovor gde mu veći deo zarade zavisi od bonusa koji su zbog učinka u prošloj sezoni postavljeni dosta nisko ali ulaze u salary cap tek za 2023 sezonu.

Posted

Matty Ice u Coltsima

za 3rd round

On 19.3.2022. at 16:08, WTID said:

Kako ti se cini nas Free Agency za sad?

vrlo dobro/odlično

Tomlinson je veoma dobar igrač, igrao je u istom sistemu već 4-5 godina. DJ Reed je odličan potpis. On jeste undersized corner, ali je prošle godine bio baš dobar. Whitehead je 1 jedan od boljih box safetya u ligi, Jake Martin je zanimljiv pass rusher. Uzomah i Conklin 2 tight enda koji mogu biti dosta produktivni, a mi nismo imali produktivnog TE još Dustina Kellera što je bilo pre 10 godina. Ostao nam je i Berrios koji nam je prošle godine bio najbolji igrač u celom timu i ja sam se plašio da će da ode ili da ćemo mu morati dati mnogo veći ugovor. Produžio je i Joynera kog ja baš volim, ali je celu prošlu godinu propustio zbog povrede. Jedini bitan igrač kojeg smo izgubili je Maye koji je otišao u Saintse.

Douglas juri value. Potpisuje igrače na max 2-3 sezone, ne troši mnogo novca, ali ipak ne potpisuje samo role/depth igrače već juri igrače sa kojima može da zabode home run. To su sve veoma dobri a mladi igrači sa 24-25-26 godina koji će tek da uđu u prime. Jedino Tomlinson ima 30 god

• Hvala 1
Posted

Koji će vam kad nemate QBa koji ga može pogoditi u trepavicu na 60-70 jardi razdaljine. 

Posted

#29 #50 i 4th 2022 plus 4th i 6th 2023

Posted

Ала какве бомбе се бацају

Posted

Ko ćenjemu da baca u Majamiju?

... Shiit has hit the fan

• +1 1
Posted
11 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ko ćenjemu da baca u Majamiju?

... Shiit has hit the fan