January 8, 20214 yr u nfc svakih 4-5 godina zaluta neko sa 7 pobeda i onda još pobede u wild card. prošli put je Carolina tako nekog izbacila. zna Rivera kako se to radi. ako Allen i Payne budu na visini zadatka to bi mogao da bude puntfest
January 8, 20214 yr Evo danas tacno 10 godina kako je Lynch preorao Saintse, jedna od zabavnijih utakmica ikada...Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
January 9, 20214 yr Izgleda neće igrati Alex za exRedskinse večeras, Tampa dobija još lakše nego što bi dobila i sa njim. Šteta zbog njega
January 9, 20214 yr Iiiii krenuli smoSuperWildCard weekend Win or go home! .... Shiit has hit the fan!
January 9, 20214 yr Sad gledam statistiku, Alen u prve dve godine 26-27% completion rate na 20+ jardi pasovima a ove godine 40+%.Sent from my M2002J9G using Tapatalk
January 9, 20214 yr Ali Coltsi su ih častili sve što su mogli pa i više od togaEvo još jedne časti, promenili na 2 point attempt i nisu uspeli. Umesto 7 sad je 8 razlike i ako budu imali priliku moraće da postignu TD+2 poena za nerešeno...Sent from my M2002J9G using Tapatalk
January 9, 20214 yr Situacija se usloznjava. Ne bi me cudilo da umesto potencijalnog suta za 3 u eventualnom 4. downu, Coltsi idu na touch down. Edited January 9, 20214 yr by Nesh
January 9, 20214 yr Just now, Nesh said: Situacija se usloznjava. Ne bi me cudilo da umesto potencijalnog suta za 3 Coltsi idu na touch down. Rivers će usrati, biće int, na nekih minut do kraja... :(
January 9, 20214 yr Alen dominira poigrava se sa odbranom, i od preteranog sampouzdanja zamalo da izgubi loptu i ode unazad 30 jardi, i sad će da izgube dobijenu utakmicu