omiljeni Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 Set the tone for next season Finish strong!
freakns Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 playoff slika: AFC: Chiefs, Steelers, Bills i 4 od 5: Browns, Ravens, Titans, Dolphins, Colts Titansima za prolaz treba ili pobeda ili poraz jednog od cetiri tima Dolphinsima za prolaz treba ili pobeda ili poraz jednog od tri tima(minus Titans) Ravensima za prolaz treba ili pobeda ili poraz Browsa ili Coltsa Brownsima za prolaz treba ili pobeda ili poraz Coltsa Coltsima za prolaz treba pobeda i poraz jednog od preostala cetiri tima NFC: Packers, Saints, Seahawks, Bucs pobednik NFC north: Washington ako pobedi. ako Washington izgubi, pobednik Cowboys-Giants 2 od 3: Bears, Cardinals, Rams Bearsima za prolaz treba ili pobeda ili poraz Cardinalsa Ramsima za prolaz treba ili pobeda ili poraz Bearsa Cardinalsima za prolaz treba pobeda bitne tekme: Titans@Texans Dolphins@Bills Ravens@Bengals Steelers@Browns Jaguars@Colts Bears@Packers Cardinals@Rams Washington@Eagles Cowboys@Giants Dodatno: Chiefsi su obezbedili prvo mesto. Buffalo je drugi ako pobedi(plus pobede NE veceras u MNF) ili Steelersi izgube. Packersi su prvi ako pobede ili Seahawksi izgube. Seahawksi su prvi ako pobede i Packersi i Saintsi izgube. Saintsi su prvi ako pobede i Seahawksi pobede i Packersi izgube. Bucsi su 5. ako pobede ili ako Ramsi izgube. Jaguarsi sigurno imaju prvi pick, Djetsi sigurno imaju drugi pick mnogo biitnih tekmi sledece nedelje 5
Jean-Luc Picard Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Taman sam krenuo uz jutarnju kaficu u kancu da računam gde šta i kako. Ovako mnogo bolje i lakše.
arkonada Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Biće Ravensi zahebani u playoffu, a mislim i Tampa
omiljeni Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 52 minutes ago, ObiW said: Quote Tom Brady destroyed his cell phone, told NFL he destroys cell phones all the time
Jean-Luc Picard Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 3 hours ago, ObiW said: Ne znam baš...Rapoport javlja da je jeb'o mater Zimmeru što mu je trejdovao Digsa divizijskom rivalu.
levi Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 nadam se da su ova dvojica juniora što kometarišu Bowlove na Areni večeras prvi put uživo u programu, i da je ovo što pričaju posledica treme kakav sunovrat, nekada je Arena bila zakon za američke sportove
omiljeni Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 nadam se da ima neka kamera da snima samo Venablesa sad u svlačionici
Moća Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Gledao sam prvo poluvreme Cle-Ohi hajlajtsi su mi nabadanje qb-a Ohi kacigom i dskvalifikacija, i trcanje broja 8 Ohaja. Jel mogao Qb da igra posle?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
arheolog1981 Posted January 3, 2021 Posted January 3, 2021 Kakva bezobrazna odluka na 4th and goal za Minesotu. Čist sack defendera su proglasili kao roughing the passer... bukvalno se komentatori pitaju šta je drugačije mogao da uradi. I sad naravno još 4 pokušaja za Minesotu na jedan jard od golaSent from my M2002J9G using Tapatalk
arheolog1981 Posted January 3, 2021 Posted January 3, 2021 Klivlend posle 18 godina u plej-ofu Buffalo najviše poena od 1966. godine, 55 protiv tužnog Majamija Tua je ništa s ništa. Herbert i deluje i pokazuje mnogo više, naravno i Burrow dok se nije povredio.Sent from my M2002J9G using Tapatalk
Recommended Posts