Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted (edited)

Dkfhixa.gif

Jospeh mu prijavljuje a on "znam neka samo ćuti", a onda prijavljuje zebrama pre snapa

koji đubrov :lolol:

ali na kraju kad glumi da je popizdio :rolf:

Edited by omiljeni
Posted

Bucsi dali 6. rundu za McLendona i 7. rundu.

McLendon kad je zavrsena tekma Ribica i Djetsa:

forrest gump running GIF

Posted
Dkfhixa.gif

Jospeh mu prijavljuje a on "znam neka samo ćuti", a onda prijavljuje zebrama pre snapa
koji đubrov [emoji38]ol:
ali na kraju kad glumi da je popizdio rolf.gif

Mislim da mu nije prvi put..

.... Shiit has hit the fan!

Posted

pa da, poenta je da će ovi verovatno svakako uzeti 1st down, a u procesu će potrošiti bar 40 sec više (možda i 80) nego ovako.

elegantnije bi bilo da odmah urade encroachment jer bi zaustavio game clock dobrih 20 sekundi ranije, a sve bi bilo isto plus ne bi morao da glumata i pravi se lud i još ne rizikuje da sudije puste da se odigra play.

Posted

Najbolji vic u istoriji profi sporta je da će neko iz NFC E otići u PO. 

Posted

Pravi hrkljuš :D

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Posted

Dalas koji je vodeći u diviziji sa skorom 2-4 je morao izgubiti obe utakmice, odnosno jednu je morao a drugu je trebao. Moraću večeras po netu malo da potražim kako Skip i Šenon komentarišu sinoćnju utakmicu. Pročitah komentar kako je Arizona igrala jako loše u napadu i svejedno zakucala 38 poena, koliko je odbrana Dalasa kvalitetna. 

Posted
Dalas koji je vodeći u diviziji sa skorom 2-4 je morao izgubiti obe utakmice, odnosno jednu je morao a drugu je trebao. Moraću večeras po netu malo da potražim kako Skip i Šenon komentarišu sinoćnju utakmicu. Pročitah komentar kako je Arizona igrala jako loše u napadu i svejedno zakucala 38 poena, koliko je odbrana Dalasa kvalitetna. 
Mislim da Skip još veselo poskakuje zbog demoliranja AR od strane GOAT [emoji12]

Posted
5 hours ago, Jean-Luc Picard said:

da li ti zaista gledas Skipa i Shannona? mislio sam da to niko sem omiljenog i titjera ne gleda, ali to je izgleda neki fetish navijaca timova iz NY :P

a lepo sam ti rekao da dodjes da navijas za nas, ali ne, ti neces da slusas...

Posted
1 hour ago, freakns said:

da li ti zaista gledas Skipa i Shannona?

Samo kad Dalas pukne neku bitnu tekmu ili bude gengbengovan...što znači otprilike...Da! gledam Skipa i Šenona. 

Posted

Ribice benchovale Fitzaru da bi mogli startovati Tuicu. Kakvi supci.
The Miami Dolphins. A thousand injuries they will suffer.

Posted

Čekaj zar on nije povređen?
Doduše oni imaju bye?

Posted

Zdrav ko dren. Benchovali ga smradovi. Eno kaže Fitzara da je popizdio.

Posted

Ja sam istripovao da sam pročitao da se povredio....
Oni su debili, urnoisaće ga neko

Nego, jel uzimate QB na sledećem draftu?

Posted

Onaj jedan koji je bitan će se vratiti da završi studije kad bude video ko drži prvi pick. 

• +1 3
  • Haha 1