omiljeni Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 (edited) Jospeh mu prijavljuje a on "znam neka samo ćuti", a onda prijavljuje zebrama pre snapa koji đubrov ali na kraju kad glumi da je popizdio Edited October 19, 2020 by omiljeni
freakns Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Bucsi dali 6. rundu za McLendona i 7. rundu. McLendon kad je zavrsena tekma Ribica i Djetsa:
Frank Pembleton Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Jospeh mu prijavljuje a on "znam neka samo ćuti", a onda prijavljuje zebrama pre snapa koji đubrov [emoji38]ol: ali na kraju kad glumi da je popizdio Mislim da mu nije prvi put.. .... Shiit has hit the fan!
omiljeni Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 pa da, poenta je da će ovi verovatno svakako uzeti 1st down, a u procesu će potrošiti bar 40 sec više (možda i 80) nego ovako. elegantnije bi bilo da odmah urade encroachment jer bi zaustavio game clock dobrih 20 sekundi ranije, a sve bi bilo isto plus ne bi morao da glumata i pravi se lud i još ne rizikuje da sudije puste da se odigra play.
Jean-Luc Picard Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Najbolji vic u istoriji profi sporta je da će neko iz NFC E otići u PO.
arheolog1981 Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Pravi hrkljuš Sent from my M2002J9G using Tapatalk
Jean-Luc Picard Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Dalas koji je vodeći u diviziji sa skorom 2-4 je morao izgubiti obe utakmice, odnosno jednu je morao a drugu je trebao. Moraću večeras po netu malo da potražim kako Skip i Šenon komentarišu sinoćnju utakmicu. Pročitah komentar kako je Arizona igrala jako loše u napadu i svejedno zakucala 38 poena, koliko je odbrana Dalasa kvalitetna.
Frank Pembleton Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Dalas koji je vodeći u diviziji sa skorom 2-4 je morao izgubiti obe utakmice, odnosno jednu je morao a drugu je trebao. Moraću večeras po netu malo da potražim kako Skip i Šenon komentarišu sinoćnju utakmicu. Pročitah komentar kako je Arizona igrala jako loše u napadu i svejedno zakucala 38 poena, koliko je odbrana Dalasa kvalitetna. Mislim da Skip još veselo poskakuje zbog demoliranja AR od strane GOAT [emoji12].... Shiit has hit the fan!
freakns Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 5 hours ago, Jean-Luc Picard said: Dalas koji je vodeći u diviziji sa skorom 2-4 je morao izgubiti obe utakmice, odnosno jednu je morao a drugu je trebao. Moraću večeras po netu malo da potražim kako Skip i Šenon komentarišu sinoćnju utakmicu. Pročitah komentar kako je Arizona igrala jako loše u napadu i svejedno zakucala 38 poena, koliko je odbrana Dalasa kvalitetna. da li ti zaista gledas Skipa i Shannona? mislio sam da to niko sem omiljenog i titjera ne gleda, ali to je izgleda neki fetish navijaca timova iz NY :P a lepo sam ti rekao da dodjes da navijas za nas, ali ne, ti neces da slusas...
Jean-Luc Picard Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 1 hour ago, freakns said: da li ti zaista gledas Skipa i Shannona? Samo kad Dalas pukne neku bitnu tekmu ili bude gengbengovan...što znači otprilike...Da! gledam Skipa i Šenona.
omiljeni Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 Ribice benchovale Fitzaru da bi mogli startovati Tuicu. Kakvi supci.The Miami Dolphins. A thousand injuries they will suffer.
Frank Pembleton Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 Čekaj zar on nije povređen?Doduše oni imaju bye? .... Shiit has hit the fan!
omiljeni Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 Zdrav ko dren. Benchovali ga smradovi. Eno kaže Fitzara da je popizdio.
Frank Pembleton Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 Ja sam istripovao da sam pročitao da se povredio....Oni su debili, urnoisaće ga nekoNego, jel uzimate QB na sledećem draftu? .... Shiit has hit the fan!
Jean-Luc Picard Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 Onaj jedan koji je bitan će se vratiti da završi studije kad bude video ko drži prvi pick. 3 1
Recommended Posts