Frank Pembleton Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 14 minutes ago, renne said: Po čemu je ovo kazna nije mi jasno Koje?
arheolog1981 Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Brejdi ne mora ni da ulazi, odbrani sasvim dobro ide i u napadu Za dva jarda umalo drugi pick sixSent from my M2002J9G using Tapatalk
pojmaš Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 1 hour ago, arheolog1981 said: Urekao sam ih, taman mi pukao strim kad su probali 2p konverziju za plus 9... ne kontam odluku, idi na siguricu i plus osam pa neka Tenesi razmišlja o TD i 2p za izjednačenje. Sent from my M2002J9G using Tapatalk Počinjem samom sebi da izgledam kao lik koji dežura kad je u pitanju pojedinost do koje mu je posebno stalo pa se osjeća prozvanim kad god se to pomene Skoro sigurno dobijaš utakmicu sa +9, lakše je to konvertovati nego razmišljati o produžetku u koji se vjerovatno ide ako failuješ™ konverziju ili samo malo manje vjerovatno ako pucaš XP i popiješ TD + njihovu konverziju. Dobra odluka i Riverboat Rona da ide na pobjedu umjesto na produžetak. Oba tima su izgubila, ali to ne mijenja činjenicu da su to bile dobre odluke. Oba tima imaju samo po pobjedu, pa čemu onda kalkulisanje i mrcvarenje sa produžetkom kad je pobjeda na 2 jarda daleko? Steelersi su za promjenu pobijedili blowoutom™, ali je Bush nažalost završio sezonu zbog pocijepanog koljena. Iako nije baš ključni igrač odbrane, dosta je bitan jer ne postoji u ekipi niko ni približno sličan njegovom profilu i biće ga teško zamijeniti.
Frank Pembleton Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 I imaju loptu u drugom...ako poentiraju cao zdravo
James Marshall Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Još će Rodžers i da izgubi glavu ako ga još koji put ostave samog sa ovim siledžijom
Bogotac Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Peitne mora da leti,odbrana jee uzasna AR toliko voli Adamsa,samo njega vidi na terenu,moron Direktno je ubio momentum ekipe
Frank Pembleton Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 AR se vratio na ono staro sto smo mislili da je prevazisao, davi loptu gleda samo Adamsa, i samo juri big plejeve
arheolog1981 Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Taman videh Tuu da se zagreva al ne, ne ulazi... ne kontam uopšte Majami. Peti pik na draftu, jedan od najvećih prospekata na QB poziciji u poslednje vreme i minuta nije video u 6 kola. Sent from my M2002J9G using Tapatalk
freakns Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 (edited) Veljo, drzis li gace Veljo? EDIP: resetovali smo Rodgersa na fabricka... Edited October 18, 2020 by freakns
Frank Pembleton Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 18 minutes ago, freakns said: Veljo, drzis li gace Veljo? EDIP: resetovali smo Rodgersa na fabricka... I sad opet pitas kako ste favoriti? Nesto i ti da naucis Resetovali ste ga na MM podesavanja...
ObiW Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 10 hours ago, renne said: NE tri int Ono je bila utakmica dva bottom feeder tima. Ono su samo navijaci Denvera i NE mogli sa interesovanjem da gledaju.
omiljeni Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 17 hours ago, arheolog1981 said: Urekao sam ih, taman mi pukao strim kad su probali 2p konverziju za plus 9... ne kontam odluku, idi na siguricu i plus osam pa neka Tenesi razmišlja o TD i 2p za izjednačenje. Sent from my M2002J9G using Tapatalk sad gledam tu utakmicu, titansi su pre tog touchdowna ladno namerno napravili 12 men on the field u odbrani kad su texansi imali 2nd & 1 ko bi reko da je onaj buzdovan sposoban da bude tako "kvaran"
Recommended Posts