Jump to content

Featured Replies

Furnet u Tampi! 

Spavaš li mirno @freakns 

• Replies 8k
  • Views 348k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ima.

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Bahusova Gozba....Filip de Konink  1654.  

• meni je najjace od svega sto je covek 2 cm nizi od mene i 20 kila tezi, i uskace u prozor laganica... a ja to kad bih probao, hitna bi dolazila da me skuplja po onim stepenicama   postane ti

Posted Images

prvo Brady, pa Gronk, pa LeSean, sada Fournette... imal neki da nije u peMziji?

Redskinsi ili tkz Washington football team je otpustio Adriana Petersona... moze i njega da pokupite. 

Ha, zar si i ti Kayce Smith fan, omiljeni? Ili samo fan Brendona fucking Walkera?

morao sam da proverim šta me pitaš :D brt, zapratio bih i 11 hitlera ako tvituju dobre mrdalice, video klipove i taj neki kontent

Nista, mislio sam da si fan. Kayce mozes da pratis na instagramu... ako joj posaljes neki dirty DM, mozda ce ga procitati na podcastu. :)

The Vonster povredio tetivu, mora na operaciju. Juce je zvucalo da je sezona za njega gotova. Danas doktor koji je operisao mandingovog pulena (Lois Castillo) koji je imao istu povredu 2007 kaze da se Castillo povredio u devetom kolu ali se vratio pred kraj sezone. Sutra cemo definitivno saznati o cemu se radi.

16 hours ago, ObiW said:

The Vonster povredio tetivu, mora na operaciju. Juce je zvucalo da je sezona za njega gotova. Danas doktor koji je operisao mandingovog pulena (Lois Castillo) koji je imao istu povredu 2007 kaze da se Castillo povredio u devetom kolu ali se vratio pred kraj sezone. Sutra cemo definitivno saznati o cemu se radi.

Ja se iskreno nadam da ce igrati. Mislim, povredio se na zadnjem snapu zadnjeg pre season treninga, jbt.  

Ladno krece sezona veceras. :thumbup:

9 hours ago, mandingo said:

Ja se iskreno nadam da ce igrati. Mislim, povredio se na zadnjem snapu zadnjeg pre season treninga, jbt.  

Vonsteru s' vremena na vreme padne na pamet da se ugoji 15 funti da bi bio snazniji, i to se uvek zavrsi lose po njega. Tako bilo 2013, tako i sada. 

Fans boo moment of silence to acknowledge inequality in NFL opener

trumpovi fashisti bune se zbog podrske igraca socijalnoj pravdi

Edited by 3opge

IDE GAS

06   

🏈🏈🏈

Džetsi opet služe za popravljanje gol razlike... Bafalo vodi 21:0 u drugoj