September 4, 20204 yr prvo Brady, pa Gronk, pa LeSean, sada Fournette... imal neki da nije u peMziji?
September 4, 20204 yr Redskinsi ili tkz Washington football team je otpustio Adriana Petersona... moze i njega da pokupite.
September 7, 20204 yr Ha, zar si i ti Kayce Smith fan, omiljeni? Ili samo fan Brendona fucking Walkera?
September 7, 20204 yr morao sam da proverim šta me pitaš brt, zapratio bih i 11 hitlera ako tvituju dobre mrdalice, video klipove i taj neki kontent
September 7, 20204 yr Nista, mislio sam da si fan. Kayce mozes da pratis na instagramu... ako joj posaljes neki dirty DM, mozda ce ga procitati na podcastu.
September 9, 20204 yr The Vonster povredio tetivu, mora na operaciju. Juce je zvucalo da je sezona za njega gotova. Danas doktor koji je operisao mandingovog pulena (Lois Castillo) koji je imao istu povredu 2007 kaze da se Castillo povredio u devetom kolu ali se vratio pred kraj sezone. Sutra cemo definitivno saznati o cemu se radi.
September 10, 20204 yr 16 hours ago, ObiW said: The Vonster povredio tetivu, mora na operaciju. Juce je zvucalo da je sezona za njega gotova. Danas doktor koji je operisao mandingovog pulena (Lois Castillo) koji je imao istu povredu 2007 kaze da se Castillo povredio u devetom kolu ali se vratio pred kraj sezone. Sutra cemo definitivno saznati o cemu se radi. Ja se iskreno nadam da ce igrati. Mislim, povredio se na zadnjem snapu zadnjeg pre season treninga, jbt.
September 10, 20204 yr 9 hours ago, mandingo said: Ja se iskreno nadam da ce igrati. Mislim, povredio se na zadnjem snapu zadnjeg pre season treninga, jbt. Vonsteru s' vremena na vreme padne na pamet da se ugoji 15 funti da bi bio snazniji, i to se uvek zavrsi lose po njega. Tako bilo 2013, tako i sada.
September 11, 20204 yr Fans boo moment of silence to acknowledge inequality in NFL opener trumpovi fashisti bune se zbog podrske igraca socijalnoj pravdi Edited September 11, 20204 yr by 3opge