Frank Pembleton Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Furnet u Tampi! Spavaš li mirno @freakns
freakns Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 prvo Brady, pa Gronk, pa LeSean, sada Fournette... imal neki da nije u peMziji?
mandingo Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Redskinsi ili tkz Washington football team je otpustio Adriana Petersona... moze i njega da pokupite.
mandingo Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Ha, zar si i ti Kayce Smith fan, omiljeni? Ili samo fan Brendona fucking Walkera?
omiljeni Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 morao sam da proverim šta me pitaš brt, zapratio bih i 11 hitlera ako tvituju dobre mrdalice, video klipove i taj neki kontent
mandingo Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Nista, mislio sam da si fan. Kayce mozes da pratis na instagramu... ako joj posaljes neki dirty DM, mozda ce ga procitati na podcastu.
ObiW Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 The Vonster povredio tetivu, mora na operaciju. Juce je zvucalo da je sezona za njega gotova. Danas doktor koji je operisao mandingovog pulena (Lois Castillo) koji je imao istu povredu 2007 kaze da se Castillo povredio u devetom kolu ali se vratio pred kraj sezone. Sutra cemo definitivno saznati o cemu se radi.
mandingo Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 16 hours ago, ObiW said: The Vonster povredio tetivu, mora na operaciju. Juce je zvucalo da je sezona za njega gotova. Danas doktor koji je operisao mandingovog pulena (Lois Castillo) koji je imao istu povredu 2007 kaze da se Castillo povredio u devetom kolu ali se vratio pred kraj sezone. Sutra cemo definitivno saznati o cemu se radi. Ja se iskreno nadam da ce igrati. Mislim, povredio se na zadnjem snapu zadnjeg pre season treninga, jbt.
ObiW Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 9 hours ago, mandingo said: Ja se iskreno nadam da ce igrati. Mislim, povredio se na zadnjem snapu zadnjeg pre season treninga, jbt. Vonsteru s' vremena na vreme padne na pamet da se ugoji 15 funti da bi bio snazniji, i to se uvek zavrsi lose po njega. Tako bilo 2013, tako i sada.
3opge Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 (edited) Fans boo moment of silence to acknowledge inequality in NFL opener trumpovi fashisti bune se zbog podrske igraca socijalnoj pravdi Edited September 11, 2020 by 3opge
arheolog1981 Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Džetsi opet služe za popravljanje gol razlike... Bafalo vodi 21:0 u drugoj
Recommended Posts