January 13, 20205 yr 48 minutes ago, ducca said: Držaće Packsi bogme gaće do kraja. Krenula je mašina Seattla Bogami, izdrzase gace
January 13, 20205 yr 7 hours ago, Bogotac said: Odbrana je kurac Toliko para i opet ispod proseka ljudi bukvalno primili 3 poena za poluvree
January 13, 20205 yr ja zaspao na poluvremenu a ono što sam gledao se sprovodila velika krađa u korist Packersa. PI Griffin-Adams bezveze, pa dosude TD iako nije bio, pa face mask Clowneyu. isto ko u subotu što je Lamaru što je dosuđen bezveze horse collar. izmislile im zebre bar 8-10 poena. a to ume biti baš zgodno posebno ako na kraju pobediš 5 razlike sad mi se ni ne gleda 2. poluvreme, a svakako i ne radi tyt već dosta dugo. možda ću jednom kad ga oprave pogledati kako Wilsonjara nagnava i pokušava comeback.
January 13, 20205 yr 49 minutes ago, omiljeni said: ja zaspao na poluvremenu a ono što sam gledao se sprovodila velika krađa u korist Packersa. PI Griffin-Adams bezveze, pa dosude TD iako nije bio, pa face mask Clowneyu. isto ko u subotu što je Lamaru što je dosuđen bezveze horse collar. izmislile im zebre bar 8-10 poena. a to ume biti baš zgodno posebno ako na kraju pobediš 5 razlike sad mi se ni ne gleda 2. poluvreme, a svakako i ne radi tyt već dosta dugo. možda ću jednom kad ga oprave pogledati kako Wilsonjara nagnava i pokušava comeback. Ništa neobično kad je GB u pitanju. Još me oči bole od onog sranja protiv Detroita.
January 13, 20205 yr ja zaspao na poluvremenu a ono što sam gledao se sprovodila velika krađa u korist Packersa. PI Griffin-Adams bezveze, pa dosude TD iako nije bio, pa face mask Clowneyu. isto ko u subotu što je Lamaru što je dosuđen bezveze horse collar. izmislile im zebre bar 8-10 poena. a to ume biti baš zgodno posebno ako na kraju pobediš 5 razlike sad mi se ni ne gleda 2. poluvreme, a svakako i ne radi tyt već dosta dugo. možda ću jednom kad ga oprave pogledati kako Wilsonjara nagnava i pokušava comeback.Ma samo nastavi...BTW, TYT radi ko singerica ne izmišljaj [emoji12]... Shiit has hit the fan...
January 13, 20205 yr jel neko zna zašto liga želi da packersi budu u finalu? čemu ovoliko protežiranje