Bogotac Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Odbrana je kurac Toliko para i opet ispod proseka
ducca Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Držaće Packsi bogme gaće do kraja. Krenula je mašina Seattla
Frank Pembleton Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 48 minutes ago, ducca said: Držaće Packsi bogme gaće do kraja. Krenula je mašina Seattla Bogami, izdrzase gace
ducca Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Dobro je, ja prezadovoljan Seattle da ne gledam i sve cool.
freakns Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 7 hours ago, Bogotac said: Odbrana je kurac Toliko para i opet ispod proseka ljudi bukvalno primili 3 poena za poluvree
omiljeni Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 ja zaspao na poluvremenu a ono što sam gledao se sprovodila velika krađa u korist Packersa. PI Griffin-Adams bezveze, pa dosude TD iako nije bio, pa face mask Clowneyu. isto ko u subotu što je Lamaru što je dosuđen bezveze horse collar. izmislile im zebre bar 8-10 poena. a to ume biti baš zgodno posebno ako na kraju pobediš 5 razlike sad mi se ni ne gleda 2. poluvreme, a svakako i ne radi tyt već dosta dugo. možda ću jednom kad ga oprave pogledati kako Wilsonjara nagnava i pokušava comeback.
Ros Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 13 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Какво гажење naguzio ih pahomije
Jean-Luc Picard Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 49 minutes ago, omiljeni said: ja zaspao na poluvremenu a ono što sam gledao se sprovodila velika krađa u korist Packersa. PI Griffin-Adams bezveze, pa dosude TD iako nije bio, pa face mask Clowneyu. isto ko u subotu što je Lamaru što je dosuđen bezveze horse collar. izmislile im zebre bar 8-10 poena. a to ume biti baš zgodno posebno ako na kraju pobediš 5 razlike sad mi se ni ne gleda 2. poluvreme, a svakako i ne radi tyt već dosta dugo. možda ću jednom kad ga oprave pogledati kako Wilsonjara nagnava i pokušava comeback. Ništa neobično kad je GB u pitanju. Još me oči bole od onog sranja protiv Detroita.
Frank Pembleton Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 ja zaspao na poluvremenu a ono što sam gledao se sprovodila velika krađa u korist Packersa. PI Griffin-Adams bezveze, pa dosude TD iako nije bio, pa face mask Clowneyu. isto ko u subotu što je Lamaru što je dosuđen bezveze horse collar. izmislile im zebre bar 8-10 poena. a to ume biti baš zgodno posebno ako na kraju pobediš 5 razlike sad mi se ni ne gleda 2. poluvreme, a svakako i ne radi tyt već dosta dugo. možda ću jednom kad ga oprave pogledati kako Wilsonjara nagnava i pokušava comeback.Ma samo nastavi...BTW, TYT radi ko singerica ne izmišljaj [emoji12]... Shiit has hit the fan...
Bogotac Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Naravno,fumble recovery si zaboravio da spomenes
teacher Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 jel neko zna zašto liga želi da packersi budu u finalu? čemu ovoliko protežiranje
Recommended Posts