Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted
38 minutes ago, omiljeni said:

smarate :fantom:

rađe bih gledao preseason scrimmage Grofovi vs Lazarevac Grim Reapers nego press konferencije pre i posle utakmica i radio shows

ako izgubimo, što je prilično sigurno, onda ću gledati kzš da čujem samo dve stvari:  da li je šurmur dao ostavku i da li je betcher otkotrljan u fabriku kobaja...

Posted

ja sam pogledao možda 2-3 kzš u životu. Jednu kad smo izgubili kući u week 16 od Falconsa sa Redmanom, pa Rex mislio da smo ispali iz trke za playoff, ali u pola pressice mu jave da je i glavni konkurent za wild card izgubio. Rexara pola pressice klinički mrtav, a drugu polovina kao da je na speedu. :thumbup: Kakav je to Bog bio.  

Posted

Jedan dobar napad smo imali i odbranili smo trčanje, osim što dobili 2 td trčanjem :)

Sve u svemu, očekivano. Darnold odigrao kao matori qb, odlično vodio ekipu. Odbrana jetsa se igrala sa 3 zamene u OL

Posted

Kakva kradja u GB. Ove RTP kazne vec postaju presmesne.

Posted
1 minute ago, mandingo said:

Kakva kradja u GB. Ove RTP kazne vec postaju presmesne.

Slazem se....Karma za onu kaznu koja dosudjena CM-u

Posted

kad vidim bogera da sudi, znam da se sprema neka krađa

Posted

Kradja i u PITT. Kako ovo nije incomplete pass?

Posted
Just now, mandingo said:

Kradja i u PITT. Kako ovo nije incomplete pass?

ista situacija danas bila u toiletbowlu i sudili u incomplete za davisa. čak je i whisperer uložio challenge, ali ništa od toga.

Posted (edited)

Ne kapiram zasto je Carolina isla na dva poena. Umesto da ekstra poenom dodju na 17:24, sad gube 16:24.

Edited by Nesh
Posted

Kakvi raspad su Coltsi i coach Reich. Fiztmagic im je decu pravio celu utakmici....

Posted
11 hours ago, teacher said:

ista situacija danas bila u toiletbowlu i sudili u incomplete za davisa. čak je i whisperer uložio challenge, ali ništa od toga.

dokle ce mara da tolerise ove gluposti ?

cini mi se da smo ponovo omasili sa hc

Posted
12 hours ago, teacher said:

kad vidim bogera da sudi, znam da se sprema neka krađa

crni brat koji izabere da bude sudija...pametnom dostaTM. na takve pošten čovek ni biciklo ne bi prislonio.

što se kaže poturica gori od turčina

12 hours ago, Frank Pembleton said:

Slazem se....Karma za onu kaznu koja dosudjena CM-u

:laugh:

Relativizacija kao takva.