mandingo Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Sramotni Jetsi, a matori Vini vec 2 utakmice gubi Coltsima. Jednu je dobio, doduse.
teacher Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 2 minutes ago, freakns said: ubacice nam Wilson 60 jbt :( igra fenomenalno ove sezone... jako iritira ova njihova publika, kao da si igraš u prigrevici
teacher Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 1 minute ago, mandingo said: Sramotni Jetsi, a matori Vini vec 2 utakmice gubi Coltsima. Jednu je dobio, doduse. jedva čekam sutrašnje ny novine i radio emisije... tražiće se glava, a ne ostavka, qb whisperera
mandingo Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 (edited) 28 minutes ago, teacher said: jedva čekam sutrašnje ny novine i radio emisije... tražiće se glava, a ne ostavka, qb whisperera Pih, to je NY post i ostale reakcionarske splacine. Pravo pitanje je, ako se malo ukljuci analiticka strana mozga: "Dali je Darnold bolji od matorog Gaytona i dali je Gase bolji od Gejza" Ako je whisperer bio play caller kod povijesne Broncos sezone (a svi znamo da jeste) u cemu je sada problem? Nemojte se iznenaditi ako ovo ispadne da je long con whisperera i Semija.... sta je cilj toga? That remains to be seen. Ne znam dali bi omiljeni napisao ovakav post.... Edited November 3, 2019 by mandingo
teacher Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 1 minute ago, mandingo said: Pih, to je NY post i ostale reakcionarske splacine. Pravo pitanje je, ako se malo ukljuci analiticka strana mozga: "Dali je Darnold bolji od matorog Gaytona i dali je Gase bolji od Gejza" Ako je whisperer bio play caller kod povijesne Broncos sezone (a svi znamo da jeste) u cemu je sada problem? Nemojte se iznenaditi ako ovo ispadne da je long con whisperera i Semija.... sta je cilj toga? That remains to be seen. Ne znam dali bi omiljeni napisao ovakav post.... više mislim na espn radio ny i wfan radio. can't wait! inače meni su govorili moji tajni izvori iz denvera, da kad god je peyton držao ruke na ušima pre ulaska u hadl (jer kao ne može da čuje šta whisperer govori - no pun intented) tada se peyton koncentriše da sam nađe akciju. a te sezone je mnogo držao ruke na ušima.
freakns Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 ma daj bre, zvao je akcije koliko i moja pokojna baba. igrali su no huddle offense non stop. Gayton je sam sve radio. ovaj mu je mozda u offseasonu predlozio 2 akcije koje mogu da igraju, ako i toliko, jer je i to Gayton radio. u Bearsima je imao cirka 25 napad, u Dolphinsima jos gori. jeste da je u Dolphinisima bio HC, ali morao je imati uticaja na napad... covek je Goodellov vanbracni sin ili tako nesto, sto bi inace toliku rupu drzali u ligi?!
teacher Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 mislim da je ny kao grad, meka za užasne trenere, a ove sezone šurmur i whisperer čine dvojac najgorih u nfl-u. dvojcu netalentovanih obavezno dodati i DC giantsa betchera
mandingo Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 14 minutes ago, freakns said: ma daj bre, zvao je akcije koliko i moja pokojna baba. igrali su no huddle offense non stop. Gayton je sam sve radio. ovaj mu je mozda u offseasonu predlozio 2 akcije koje mogu da igraju, ako i toliko, jer je i to Gayton radio. u Bearsima je imao cirka 25 napad, u Dolphinsima jos gori. jeste da je u Dolphinisima bio HC, ali morao je imati uticaja na napad... covek je Goodellov vanbracni sin ili tako nesto, sto bi inace toliku rupu drzali u ligi?! Pa valjda si naslutio dozu ironije u postovima? Gayton je imao okay da menja akcije u drugoj, trecoj sezoni u Coltsima, da ne pricamo o Denveru. Whisperer mu je pravio drustvo kad je gledao odbrane u film roomu. Mozda mu je cips i pivo ponekad doneo.
freakns Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 ako pogledas NBA onda da. ali u NFL je bilo odlicnih. Parcells i Coughlin npr. i Djetsi su imali dobrih, samo su posrana fransiza, pa im dzabe HC. Belichick, Parcells, Carroll, cak i poluludi Herm Edvards nije bio bas rupa
freakns Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Just now, mandingo said: Pa valjda si naslutio dozu ironije u postovima? Gayton je imao okay da menja akcije u drugoj, trecoj sezoni u Coltsima, da ne pricamo o Denveru. Whisperer mu je pravio drustvo kad je gledao odbrane u film roomu. Mozda mu je cips i pivo ponekad doneo. mea culpa! jbg, navikao sam da Omiljeni pise o Djetsima
Frank Pembleton Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 8 minutes ago, omiljeni said: šibanje kepeca u LA Pa gde si ti lutko.... Malo se krijes a?
omiljeni Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Tu sam brt gledam utakmice i pratim fantasy. Propade mi sezona jer sam startovao Davante Adamsa ciji Qb ne moze pas jebeni da kompletira.
Recommended Posts