Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Kakvo sibanje kepeca u mijamiju

Posted

Sramotni Jetsi, a matori Vini vec 2 utakmice gubi Coltsima. Jednu je dobio, doduse.  

Posted
2 minutes ago, freakns said:

ubacice nam Wilson 60 jbt :(

igra fenomenalno ove sezone... jako iritira ova njihova publika, kao da si igraš u prigrevici

Posted
1 minute ago, mandingo said:

Sramotni Jetsi, a matori Vini vec 2 utakmice gubi Coltsima. Jednu je dobio, doduse.  

jedva čekam sutrašnje ny novine i radio emisije... tražiće se glava, a ne ostavka, qb whisperera

Posted (edited)
28 minutes ago, teacher said:

jedva čekam sutrašnje ny novine i radio emisije... tražiće se glava, a ne ostavka, qb whisperera

Pih, to je NY post i ostale reakcionarske splacine. Pravo pitanje je, ako se malo ukljuci analiticka strana mozga: "Dali je Darnold bolji od matorog Gaytona i dali je Gase bolji od Gejza"  

Ako je whisperer bio play caller kod povijesne Broncos sezone (a svi znamo da jeste) u cemu je sada problem? Nemojte se iznenaditi ako ovo ispadne da je long con whisperera i Semija.... sta je cilj toga? That remains to be seen.  

Ne znam dali bi omiljeni napisao ovakav post.... :)

Edited by mandingo
Posted
1 minute ago, mandingo said:

Pih, to je NY post i ostale reakcionarske splacine. Pravo pitanje je, ako se malo ukljuci analiticka strana mozga: "Dali je Darnold bolji od matorog Gaytona i dali je Gase bolji od Gejza"  

Ako je whisperer bio play caller kod povijesne Broncos sezone (a svi znamo da jeste) u cemu je sada problem? Nemojte se iznenaditi ako ovo ispadne da je long con whisperera i Semija.... sta je cilj toga? That remains to be seen.  

Ne znam dali bi omiljeni napisao ovakav post.... :)

više mislim na espn radio ny i wfan radio. can't wait!

inače meni su govorili moji tajni izvori iz denvera, da kad god je peyton držao ruke na ušima pre ulaska u hadl (jer kao ne može da čuje šta whisperer govori - no pun intented)  tada se peyton koncentriše da sam nađe akciju. a te sezone je mnogo držao ruke na ušima.

Posted

ma daj bre, zvao je akcije koliko i moja pokojna baba.

igrali su no  huddle offense non stop. Gayton je sam sve radio. ovaj mu je mozda u offseasonu predlozio 2 akcije koje mogu da igraju, ako i toliko, jer je i to Gayton radio. u Bearsima je imao cirka 25 napad, u Dolphinsima jos gori. jeste da je u Dolphinisima bio HC, ali morao je imati uticaja na napad... covek je Goodellov vanbracni sin ili tako nesto, sto bi inace toliku rupu drzali u ligi?!

Posted

mislim da je ny kao grad, meka za užasne trenere, a ove sezone šurmur i whisperer čine dvojac najgorih u nfl-u. dvojcu netalentovanih obavezno dodati i DC giantsa betchera

Posted
14 minutes ago, freakns said:

ma daj bre, zvao je akcije koliko i moja pokojna baba.

igrali su no  huddle offense non stop. Gayton je sam sve radio. ovaj mu je mozda u offseasonu predlozio 2 akcije koje mogu da igraju, ako i toliko, jer je i to Gayton radio. u Bearsima je imao cirka 25 napad, u Dolphinsima jos gori. jeste da je u Dolphinisima bio HC, ali morao je imati uticaja na napad... covek je Goodellov vanbracni sin ili tako nesto, sto bi inace toliku rupu drzali u ligi?!

Pa valjda si naslutio dozu ironije u postovima? Gayton je imao okay da menja akcije u drugoj, trecoj sezoni u Coltsima, da ne pricamo o Denveru. Whisperer mu je pravio drustvo kad je gledao odbrane u film roomu. Mozda mu je cips i pivo ponekad doneo. 

Posted

ako pogledas NBA onda da. 

ali u NFL je bilo odlicnih. Parcells i Coughlin npr. i Djetsi su imali dobrih, samo su posrana fransiza, pa im dzabe HC. Belichick, Parcells, Carroll, cak i poluludi Herm Edvards nije bio bas rupa

Posted
Just now, mandingo said:

Pa valjda si naslutio dozu ironije u postovima? Gayton je imao okay da menja akcije u drugoj, trecoj sezoni u Coltsima, da ne pricamo o Denveru. Whisperer mu je pravio drustvo kad je gledao odbrane u film roomu. Mozda mu je cips i pivo ponekad doneo. 

mea culpa! jbg, navikao sam da Omiljeni pise o Djetsima :D

Posted
8 minutes ago, omiljeni said:

šibanje kepeca u LA

Pa gde si ti lutko....

Malo se krijes a?

Posted

Tu sam brt gledam utakmice i pratim fantasy.
Propade mi sezona jer sam startovao Davante Adamsa ciji Qb ne moze pas jebeni da kompletira.