September 23, 20195 yr Da li je ikad ikad ikad bilo ovoliko backup QB kao startera već u 3. kolu? ... Shiit has hit the fan...
September 23, 20195 yr 31 minutes ago, Frank Pembleton said: Da li je ikad ikad ikad bilo ovoliko backup QB kao startera već u 3. kolu? bilo je i više, ali nikad ovako dobrih
September 23, 20195 yr 2 hours ago, omiljeni said: šta misliš brt koliko se Bowles učipio u pot da mu odbrana povredi Barkleya? povredio se sam idi nazad u hram, upali svecu za QB whisperera Sace titjer kaze da je to zato sto Eli nikada nije bio down 18 protiv Bucsa...
September 23, 20195 yr 2 hours ago, mandingo said: Pa to vec desetak godina traje. Doduse, Filip ima bukvalno nula mobilnosti, njega pocket awareness i brzi izbacaj odrzavaju na top 10 QB nivou. Btw, Brownsi su ocajni. Nemoze u NFLu bez OL, jbg. sta onda Wilson da kaze? ustane ujutru, pogleda OL Seahawksa, isplace se i onda ode na trening
September 23, 20195 yr 2 hours ago, freakns said: sta onda Wilson da kaze? ustane ujutru, pogleda OL Seahawksa, isplace se i onda ode na trening On bar moze da trci. I to dobro.
September 23, 20195 yr 2 hours ago, freakns said: povredio se sam idi nazad u hram, upali svecu za QB whisperera Sace titjer kaze da je to zato sto Eli nikada nije bio down 18 protiv Bucsa... to nam je završio manje uspešni brat https://www.colts.com/video/top-moments-in-colts-history-the-comeback-in-tampa
September 27, 20195 yr 7 hours ago, ObiW said: Odlična tekma GB-Filadelfija. Rodzers sve sam, Fila timski. Kako za koga.... Mi se raspali, unistili nas trcanjem... Sudije bauljaju ko guske u magli.... Tacno se videlo kome je frka, PHI je prosto morala da pobedi ovu...
September 27, 20195 yr nemoj tako Veljo, dobre su sudije čuveni Eagles RPO Brooks i Kelce standarno 4-5 yarda down the field sprdnja
September 27, 20195 yr 2 hours ago, Frank Pembleton said: Kako za koga.... Mi se raspali, unistili nas trcanjem... Sudije bauljaju ko guske u magli.... Tacno se videlo kome je frka, PHI je prosto morala da pobedi ovu... Vama se odbrana raspala, konkretno pass D. Run D vam ni ranije nije bio dobar.
September 27, 20195 yr 8 hours ago, ObiW said: Vama se odbrana raspala, konkretno pass D. Run D vam ni ranije nije bio dobar. Eaglesi imali baš loše passing statse