Frank Pembleton Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Da li je ikad ikad ikad bilo ovoliko backup QB kao startera već u 3. kolu? ... Shiit has hit the fan...
teacher Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 31 minutes ago, Frank Pembleton said: Da li je ikad ikad ikad bilo ovoliko backup QB kao startera već u 3. kolu? bilo je i više, ali nikad ovako dobrih
Frank Pembleton Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Jel? ... Shiit has hit the fan...
freakns Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 2 hours ago, omiljeni said: šta misliš brt koliko se Bowles učipio u pot da mu odbrana povredi Barkleya? povredio se sam idi nazad u hram, upali svecu za QB whisperera Sace titjer kaze da je to zato sto Eli nikada nije bio down 18 protiv Bucsa...
freakns Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 2 hours ago, mandingo said: Pa to vec desetak godina traje. Doduse, Filip ima bukvalno nula mobilnosti, njega pocket awareness i brzi izbacaj odrzavaju na top 10 QB nivou. Btw, Brownsi su ocajni. Nemoze u NFLu bez OL, jbg. sta onda Wilson da kaze? ustane ujutru, pogleda OL Seahawksa, isplace se i onda ode na trening
mandingo Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 2 hours ago, freakns said: sta onda Wilson da kaze? ustane ujutru, pogleda OL Seahawksa, isplace se i onda ode na trening On bar moze da trci. I to dobro.
teacher Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 2 hours ago, freakns said: povredio se sam idi nazad u hram, upali svecu za QB whisperera Sace titjer kaze da je to zato sto Eli nikada nije bio down 18 protiv Bucsa... to nam je završio manje uspešni brat https://www.colts.com/video/top-moments-in-colts-history-the-comeback-in-tampa
ObiW Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 Odlična tekma GB-Filadelfija. Rodzers sve sam, Fila timski.
Frank Pembleton Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 7 hours ago, ObiW said: Odlična tekma GB-Filadelfija. Rodzers sve sam, Fila timski. Kako za koga.... Mi se raspali, unistili nas trcanjem... Sudije bauljaju ko guske u magli.... Tacno se videlo kome je frka, PHI je prosto morala da pobedi ovu...
omiljeni Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 nemoj tako Veljo, dobre su sudije čuveni Eagles RPO Brooks i Kelce standarno 4-5 yarda down the field sprdnja
ObiW Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 2 hours ago, Frank Pembleton said: Kako za koga.... Mi se raspali, unistili nas trcanjem... Sudije bauljaju ko guske u magli.... Tacno se videlo kome je frka, PHI je prosto morala da pobedi ovu... Vama se odbrana raspala, konkretno pass D. Run D vam ni ranije nije bio dobar.
omiljeni Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 8 hours ago, ObiW said: Vama se odbrana raspala, konkretno pass D. Run D vam ni ranije nije bio dobar. Eaglesi imali baš loše passing statse
Recommended Posts