September 22, 20195 yr GAY fbi jos uvek nije spakovao winstona, nije ni cudo sto imaju masovna ubistva svake nedelje.
September 22, 20195 yr i dalje ne verujem... ali doci ce jednom dan kada ce neko protiv nas promasiti FG
September 23, 20195 yr ali odbrana koja brani čoveka u poslednjem napadu i ostavlja samog čoveka sa evansom...
September 23, 20195 yr Jbt, uzas za Buckse I freaka. Danilo sabijo prvi start. Sa druge strane, Chargersi opet nemogu da pritisnu po sredini odbrane, dzaba Ingram i Bosa, kad nam Desean i ova OL Texansa prave decu. Nasa OL je medju najgorim u NFLu godinama, zato i 3 poena u drugom.
September 23, 20195 yr 1 hour ago, mandingo said: Jbt, uzas za Buckse I freaka. Danilo sabijo prvi start. Sa druge strane, Chargersi opet nemogu da pritisnu po sredini odbrane, dzaba Ingram i Bosa, kad nam Desean i ova OL Texansa prave decu. Nasa OL je medju najgorim u NFLu godinama, zato i 3 poena u drugom. Svaka čast Filipu na herojskom efortu da ostane živ dok mu OL sprema ubistvo sa predumišljajem. Mislim da nije imao pola sekunde da baci
September 23, 20195 yr 4 hours ago, teacher said: Svaka čast Filipu na herojskom efortu da ostane živ dok mu OL sprema ubistvo sa predumišljajem. Mislim da nije imao pola sekunde da baci Pa to vec desetak godina traje. Doduse, Filip ima bukvalno nula mobilnosti, njega pocket awareness i brzi izbacaj odrzavaju na top 10 QB nivou. Btw, Brownsi su ocajni. Nemoze u NFLu bez OL, jbg. Edited September 23, 20195 yr by mandingo
September 23, 20195 yr 22 hours ago, teacher said: meni qb whisperer Gase bolji Ooo da Adam Gase’s Offense rankings: Totalyards: 32nd Yards per play: 32nd Scoring: 32nd Firstdowns per game: 32nd Passing: 32nd Third-down%: 31st Run: 28th Yards per rush attempt: 29th Edited September 23, 20195 yr by Zverilla
September 23, 20195 yr 17 minutes ago, Zverilla said: Ooo da Adam Gase’s Offense rankings: Totalyards: 32nd Yards per play: 32nd Scoring: 32nd Firstdowns per game: 32nd Passing: 32nd Third-down%: 31st Run: 28th Yards per rush attempt: 29th