Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Ozbiljno me jebava iPod shuffle, konektujem ga sa PC i iTunes odradi auto-run ali mi Win otvori dialog box sa savetom da treba da ga formatiram. Nisam ga koristio sigurno godinu dana, a star je jedno 3-4 godine (do sad nisma imao slicnih problema) i pojma nemam sta mi je raditi. Pri tom sam uspeo da prebacim 1 (i slovima jednu) pesmu i odmah je zabagovao.

Posted

pa, formatiraj ga! za godinu dana nekoriscenja svasta moze da se desi sa memorijom. ustajala memorija zahteva jedan refresh. 

Posted

Pa, pokusavao sam par puta ali mi uvek izadje obavestenje da ne moze da se izvrsi formatiranje. Nadam se da nije riknuo skroz :(

Posted

ne verujem da je riknuo. meni se slicno nesto desilo, a proslo je prilicno vreme kada sam ga zadnji put koristio. [creative zen v plus]. 

prvo sam ga formatirao - nista

resetovao sa iglicom - nista [nisam siguran, ali valjda svaki ima reset dugme, da ga vratis na fabricka podesavanja]

otvorio i izvadio bateriju. vratio bateriju - proradio...

ovo su sve stvari koje mozes sam da uradis, ako i posle toga nece da se mrda, majstor ili kanta. 

Posted

ne verujem da je riknuo. meni se slicno nesto desilo, a proslo je prilicno vreme kada sam ga zadnji put koristio. [creative zen v plus]. 

prvo sam ga formatirao - nista

resetovao sa iglicom - nista [nisam siguran, ali valjda svaki ima reset dugme, da ga vratis na fabricka podesavanja]

otvorio i izvadio bateriju. vratio bateriju - proradio...

ovo su sve stvari koje mozes sam da uradis, ako i posle toga nece da se mrda, majstor ili kanta. 

Nisam pomenuo da je nano, niti imama rupicu niti mogu da vadim bateriju.

Posted

kad kupim laptop koji ima, citiram: "preinstaliran Win7 pro + Win8.1", šta dobijam?

moja pretpostavka je da dobijam Win7 sa mogućnošću apgrejda na Win8... true?

Posted

U današnje vreme se dobijaju instalirani Win 7 + DVD sa Win 8.1

Posted

to možda u Srbiji, u Nemačkoj ništa ne daju na DVD-u, samo već instalirano, ako hoćeš na DVD-u izvoli kupi... tako da računam da je ipak verovatno ovo što ja mislim.

enibadi ko zna?

Posted

Dual boot?

Posted

to možda u Srbiji, u Nemačkoj ništa ne daju na DVD-u, samo već instalirano, ako hoćeš na DVD-u izvoli kupi... tako da računam da je ipak verovatno ovo što ja mislim.

enibadi ko zna?

toshiba u .de nudi ovo sto je rekao distro

bas sam gledao danas. inace, skupi ko djavo!

Posted

Dual boot?

koliko znam, ne postoji mogućnost dual boot za Win7 i Win8

Posted

koliko znam, ne postoji mogućnost dual boot za Win7 i Win8

ne znam na koju varijantu misliš, može dual na različitim diskovima. to imam trenutno instalirano. prvo instaliran 7, pa onda 8 na drugom.

nisam probavao, ali verovatno može i na jednom disku, na više particija.